Web Analytics Made Easy - Statcounter

چرخه نظام ارجاع الکترونیک در استان گلستان با تکمیل چرخه ارجاع در شهرستان‌های گنبدکاووس، مینودشت و کلاله از طریق ارتباط زنده ویدیویی و در سفر کاروان تدبیر و امید به استان گلستان و با حضور سرپرست وزارت بهداشت تکمیل شد.

به گزارش ایسنا، در این چرخه، بیماران ساکن مناطق روستایی ابتدا به پزشک خانواده مستقر در مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه می‌کنند و پس از تشخیص های اولیه و در صورت نیاز به خدمات بیشتر، پس از دریافت کد ۱۶ رقمی و نوبت گیری توسط سامانه بهیاب، به سطح ۲ و کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی ارجاع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دریافت نوبت برای ویزیت پزشکان متخصص و فوق تخصص از طریق سامانه بهیاب انجام می‌شود.

شهرستان گنبد کاووس ۳۹۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۲۰۳ هزار نفر از آنان در مناطق روستایی این شهرستان حضور دارند و در این شهرستان علاوه بر ۱۱۱ خانه بهداشت، ۲۷ مرکز بهداشتی و درمانی و ۱۵ پایگاه سلامت، ۴ بیمارستان دانشگاهی، دو بیمارستان خصوصی، یک بیمارستان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی، ۴۹۸ تخت فعال در بخش دولتی و ۳ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی وجود دارد.

از اول خردادماه تا ۲۳ دی ماه امسال، ۲۳۴ هزار ویزیت در مناطق روستایی شهرستان گنبد کاووس توسط پزشکان خانواده انجام شده و ۳۰ هزار مورد معادل حدود ۱۳ درصد از ویزیت ها به سطح دو خدمات ارجاع شده و ۲۰ هزار مورد از این ارجاعات معادل ۶۹ درصد، توسط سامانه بهیاب نوبت گیری شده است. در این زنجیره، بیماران می توانند از طریق مراکز بهداشتی و درمانی و یا مراجعه به سامانه بهیاب، اقدام به نوبت گیری کنند.

شهرستان مینودشت دارای ۷۷ هزار نفر است که ۴۶ هزار نفر از جمعیت در مناطق روستایی سکونت دارند. در این شهرستان ۴۱ خانه بهداشت، ۶ مرکز جامع خدمات سلامت، دو پایگاه اورژانس، یک بیمارستان دانشگاهی است.

در سه ماهه دوم امسال حدود ۱۹۰۰ مورد و در سه ماهه سوم امسال حدود ۱۶۰۰ مورد از سطح یک خدمات در مناطق روستایی این شهرستان به سطح دو ارجاع شدند و درصد ارجاع الکترونیک در سه ماهه دوم امسال حدود ۹ درصد و در سه ماهه سوم نیز حدود ۷ درصد بوده است.

شهرستان کلاله ۱۲۷ هزار نفر جمعیت دارد که ۹۲ هزار نفر از جمعیت این شهرستان در مناطق روستایی ساکن هستند. ۱۲ مرکز بهداشتی و درمانی، ۵۲ خانه بهداشت، ۳ پایگاه سلامت، یک بیمارستان دانشگاهی و یک کلینیک تخصصی و فوق تخصصی در شهرستان کلاله فعالیت دارند. در این شهرستان حدود ۲۴ هزار مورد ارجاع از سطح یک به سطح دو خدمات و کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی، ارجاع داده شده است.

رونمایی از داشبورد مدیریتی نظام ارجاع

بنابر اعلام وبدا، در این نشست که با حضور سرپرست وزارت بهداشت، معاون درمان وزارت بهداشت و اعضای هیات رییسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد، داشبورد مدیریتی نظام ارجاع رونمایی شد. در این ابزار دیده بانی، علاوه بر رصد داده های ثبت شده و کنترل روندها، تعداد موارد ارجاع، تعداد پذیرش در سطح یک و دو خدمات، پسخوراند و دریافتی سامانه ناب قابل مشاهده است.

از قابلیت های داشبور مدیریتی نظام ارجاع می توان به وضعیت کل نوبت های سرپایی در کلینیک، پایش ارجاع نوبت، پسخوراند به تفکیک شهرستان، درصد ارجاعات با نوبت گرفته شده از بهداشت، درصد پرداخت هزینه نوبت از طریق POS در سطح یک خدمات به تفکیک شهرستان، فراوانی بستر دریافت نوبت (نظام ارجاع، اینترنت، تلفنی، کیوسک و برنامه تلفن همراه)، درصد میزان لغو نوبت به تفکیک درمانگاه و وضعیت نوبت‌های ارجاعی اشاره کرد. 

انتهای پیام

دبیر  خبر: زهرا روزبروزی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استان گلستان پزشک خانواده دکتر سعید نمکی نظام ارجاع وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۳۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان کردستان پیش از ظهر یکشنبه در آئین افتتاح این دفتر اظهار کرد: کاهش مراجعه به دستگاه قضائی، تسریع در رسیدگی به پرونده و صرفه جویی در وقت و هزینه، افزایش کارآمدی نظام قضائی کشور با افزایش نسبی سرعت، دقت و کیفیت و استفاده شهروندان از فرصت‌های برابر با رفع موانع اداری از اهداف توسعه دفاتر خدمات الکترونیک قضائی است.

علی رشیدی افزود: تکریم ارباب رجوع باید از اولویت‌های کاری دفاتر خدمات الکترونیک قضائی است و این مهم مورد توجه خواهد بود.

وی همچنین بر همکاری هر چه بیشتر دادگستری‌ها با دفاتر خدمات الکترونیک قضائی تأکید کرد.

این دفتر به آدرس شهرستان قروه، خیابان شریعتی، بعد از سه راه طالقانی، جنب فروشگاه افق کوروش به شهروندان قروه خدمات قضائی ارائه می‌کند.

گفتنی است؛ دفتر فوق چهل و سومین دفتر خدمات الکترونیک قضائی در استان کردستان است.

کد خبر 6097105

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی