Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان گفت: شرکت‌ها و واحدهای فناور گیلان سال گذشته با صادرات محصولات خود ۳۸۳ هزار دلار درآمد ارزی کسب کردند. ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ علی باستی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌ در حال حاضر نزدیک به 300 شرکت،‌ واحد فناور و هسته در مجموعه پارک علم و فناوری گیلان وجود دارد که با صادرات محصولات خود در سال گذشته موفق شدند 383 هزار دلار درآمد ارزی کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پارک علم و فناوری گیلان تعداد مراکز رشد و پراکندگی آنان در سطح استان را برشمرد و عنوان کرد:‌ پارک علم و فناوری گیلان در سال 81 تأسیس شد و هم‌اکنون 8 مرکز رشد فعال آن در آستارا،‌ هشت‌پر، بندرانزلی، آستانه‌اشرفیه، رودسر و رودبار واقع شده و در حال فعالیت هستند.

باستی از ثبت 140 مورد قرارداد در مجموعه پارک علم و فناوری و واحدهای آن در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: واحد‌ها شرکت‌های فناور استان گیلان از محل فعالیت‌ها و فروش محصولات خود در بازارها‌ی داخلی سال گذشته چیزی حدود 57 میلیارد تومان درآمد کسب کردند.

معاون ‌رئیس‌جمهور: پارک‌های علم و فناوری جدید به بخش خصوصی واگذار می‌شودشعار روز "فناوری فضایی" مشخص شدورود جدیدترین فناوری حفر تونل به کشور توسط بنیاد مستضعفان

وی با بیان اینکه 671 نفر به صورت تمام وقت و مستقیم در شرکت‌ها و واحدهای فناور استان گیلان مشغول به فعالیت هستند ابراز داشت: علاوه بر این‌ها حدود 300 نفر به‌صورت پاره وقت و تعداد بسیار زیادی نیز به‌صورت غیرمستقیم با این دسته از شرکت‌ها همکاری می‌کنند.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان افزایش تعداد دانشگاه‌های کشور از 28 واحد به 260 واحد در چهل ساله اخیر را مورد تأکید قرار داد و گفت:‌ هم‌اکنون 2 هزار و 500 مرکز آموزشی‌ به همراه 4 میلیون نفر دانشجو و 90 هزار هیئت علمی در دانشگاه‌های سراسر کشور حضور دارند.

باستی با اشاره به اینکه 200 نفر از محققان و دانشمندان برتر ایرانی در رده یک درصد از دانشمندان برتر جهانی قرار گرفته‌اند اعلام کرد: کشورمان در سال 52 از لحاظ رتبه علمی و شاخص تولید علم در رتبه 55 دنیا قرار داشت اما این جایگاه هم‌اکنون به رتبه 15 دنیا ارتقاء پیدا کرده است.

وی تولید 2 درصد از تولیدات علمی جهان در ایران را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: رتبه بیستم در مقالات پر استناد،‌ رتبه اول تولیدات علمی در بین کشورهای اسلامی،‌ و رتبه اول در نرخ شتاب علمی از جمله موفقیت‌ها و دستاوردهایی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به‌دست آمد.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان تشکیل بنیاد نخبگان کشور در جهت شناسایی،‌ حمایت و نگهداشت آنان را متذکر شد و تصریح کرد:‌ در سال 2015 بیش از 4 میلیون نفر از دانشجویان دنیا در خارج از کشور خود مشغول تحصیل بودند که پیش بینی می‌شود آمار آنان به زودی به 8 میلیون نفر افزایش پیدا کند.

باستی به شرایط پیش از پیروزی انقلاب و از تحصیل 40 درصد از دانشجویان ایرانی در خارج از کشور سخن گفت و عنوان کرد: بر اساس سیاست‌های تشویقی و حمایتی توسط وزارت علوم و تحقیقات و فناوری مشوق‌هایی برای بازگشت نخبگان و اساتید علمی مقیم خارج کشور اندیشیده شده است.

وی تاریخ ایجاد و شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان را به پس از پیروزی انقلاب اسلامی مرتبط دانست و گفت: نسل جدیدی از کارآفرینان در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور شکل گرفتند و با هدف تولید علم و ثروت و توسعه اقتصادی بر پایه دانش وارد حوزه کسب و کار شدند.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان جایگاه شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های آینده را بسیار ویژه و رفیع اعلام کرد و در این زمینه بیان داشت:‌ پیش‌بینی می‌شود شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرینان آن در سال‌های آینده از صنایع سنتی نظیر تولید فولاد و خودروسازی پیشی بگیرند.

انتهای پیام/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۳۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدیدنوآوریکننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها، شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری‌نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس وتشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رئیس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری‌نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی برگزار می‌شود.

وی افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری‌نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo