Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از آنکه تام روگیچ، با به ثمر رساندن گل‌ پیروزی‌بخش استرالیا در مقابل سوریه، خود را به عنوان ستاره نوظهور ساکروها مطرح کرد، سرمربی استرالیا از او به عنوان جادوگر شهر اوز یاد کرد و گفت چیزهای بیشتری از روگیچ خواهید دید.

به گزارش "ورزش سه"، تام روگیچ، در بازی دیروز استرالیا مقابل سوریه در دقیقه 90+3 گل پیروزی‌بخش ساکروها را به ثمر رساند تا شاگردان گراهام آرنولد با نتیجه 3-2 حریف را از پیش رو بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گراهام آرنولد بعد از بازی ضمن ستایش از روگیچ، از او به عنوان جادوگر شهر اوز یاد کرد و گفت در آینده چیزهای بیشتری از روگیچ خواهید دید.

 

تام روگیچ که در استرالیا اغلب از او به خاطر اینکه نتوانسته درخشش خود در باشگاهش، سلتیک اسکاتلند را در تیم ملی این کشور تکرار کند انتقاد می‌شد، دیروز در بازی ساکروها مقابل سوریه خوش درخشید و در آخرین لحظات با به ثمر رساندن گل پیروزی بخش تیمش، صعود استرالیا به مرحله یک‌هشتم نهایی را قطعی کرد.

 

روگیچ در این بازی نمایش فوق‌العاده‌ای داشت و علاوه بر گلزنی، پاس گل دوم استرالیا که توسط کریس ایکونومیدیس به ثمر رسید هم توسط او داده شد. آرنولد پیش از شروع جام ملتها گفته بود که روگیچ یکی از نامزدهای دریافت عنوان بهترین بازیکن تورنمنت خواهد بود. بعد از درخشش روگیچ در بازی دیروز که چهل و پنجمین بازی ملی او بود به نظر می‌رسد او کم کم به موتور تهاجمی ساکروها تبدیل می‌شود، نقشی که هواداران استرالیا از مدتها پیش خواهان ایفایش توسط روگیچ بودند.

 

گراهام آرنولد بعد از بازی دیروز درباره روگیچ گفت:" روگیچ بهتر و بهتر می‌شود. ما باید زمانی که توپ را به کنترل درمی‌آوریم تام را به نقطه مرکزی حرکت‌مان تبدیل کنیم. ما بیشتر وقتها او را آزاد پیدا نمی‌کنیم ولی اگر آزادش کنیم یا او خودش را آزاد کند، می‌تواند هر کاری برای ما بکند. او بازیکن فوق‌العاده‌ای است که من از مربی‌گری‌اش لذت می‌برم. او برای تیم ملی استرالیا با قدرت و اشتیاقی بی‌نظیر بازی می‌کند".  

 

آرنولد در ادامه صحبتهایش درباره روگیچ گفت:" من در گذشته این را فهمیده‌ام که هر وقت به روگیچ آزادی عمل داده شود و او از شرایطش راضی باشد، هر کاری از او برمی‌آید و می‌تواند هر چیزی را ممکن کند".

 

استرالیا تیم ملی استرالیا

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: استرالیا تیم ملی استرالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۳۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر نجومی هفدهم اردیبهشت (6 مه)

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ تصاویر نجوم و فضا جدای از اهمیتی که در مطالعات و تحقیقات اخترشناسی دارد، امکان مشاهده و درک عجایب و شگفتی‌های دنیای بیرون از سیاره زمین را برای علاقه‌مندان این حوزه فراهم می‌کند. امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکل‌های بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه می‌شود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیبایی‌های خیره‌کننده‌ای را برای علاقه‌مندان به ارمغان می‌آورد.

***

تصویر روز skyandtelescope

این عکس توسط لوئیجی مورونه (Luigi Morrone) در آگرولا، ایتالیا به تاریخ 13 آوریل 2024 با تجهیزات تلسکوپ C14 Edge HD، پایه Fornax52، دوربین Player One Saturn -M SQR، Barlow FFC Baader، فیلتر Optolong G با شرایط دید متوسط ​​و شفافیت خوب گرفته شده است.

تصویر روز astronomy

سیمون تاد (Simon Todd) اهل هایواردز هیث بریتانیا است. او این عکس را از سحابی چتر دریایی، که با نام IC 443 نیز شناخته می شود، گرفته است. این سحابی باقیمانده یک انفجار ابرنواختری است که در فاصله 5000 سال نوری از ما در صورت فلکی جوزا قرار دارد. این تصویر رنگارنگ از این سحابی با استفاده از یک تلسکوپ 8 اینچی در مدت چهار ماه گرفته شده است و نزدیک به 24 ساعت زمان نوردهی را در خود متمرکز کرد.

تصویر روز سازمان ملی تلسکوپ استرالیا

کمیته راهبری تلسکوپ استرالیا (ATSC) در مورد عملیات علمی و فنی این تلسکوپ به مدیر ATNF مشاوره می دهد. اعضای کمیته توسط هیئت مدیره CSIRO منصوب می شوند. ATSC شامل چهار ستاره شناس استرالیایی، سه کارشناس خارج از کشور و دو نماینده از جامعه گسترده تر است. علاوه بر این، دو عضو غیر رسمی نیز وجود دارد. جلسه کمیته راهبری تلسکوپ استرالیا این هفته در رصدخانه پارکز تشکیل خواهد شد. تصویر بالا، از آرشیو تصاویر رادیویی نجوم CSIRO، اعضای ATSC را همراه با کارکنان ATNF در طول بازدید از پارکس در سال 1993 نشان می دهد.

تصویر روز earthsky

عکاس این تصویر، جرمی لایکنس ساعت 5 صبح این تصویر را گرفته است. او می خواست ماه، زحل و مریخ را با هم ببیند. مریخ توسط مه پنهان شده بود، اما ماه می‌درخشد. زحل نیز در سمت چپ ماه درخشان ظاهر می شد. عکاس از دوربین بدون آینه سونی A7RIV با لنز 50 میلی‌متری f/1.6 سامیانگ برای گرفتن صحنه استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • تصاویر نجومی هفدهم اردیبهشت (6 مه)
  • تفال به حافظ دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد...
  • فال شمع روزانه برای متولدین ماه‌های مختلف امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صدرنشین استرالیا قهرمان آسیا شد
  • جادوگر، پادشاه و تانک!
  • دیروز، ایرانی‌های تورنتو با دیدن آرنولد شوارتزنگر، غش و ضعف کردند
  • نوجوان ۱۶ ساله با شلیک پلیس استرالیا کشته شد
  • فال شمع روزانه برای متولدین ماه‌های مختلف امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نماهنگ/شریک جرم