Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیلان-حجت علی اکبرنژاد گفت:‌ امسال ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به زنبورداران گیلانی پرداخت شده است.

‌به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان ، حجت علی اکبرنژاد معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان، اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون و در راستای اهداف تعریف شده جهت حمایت مؤثر از تولیدکنندگان داخلی در مجموعه جهاد کشاورزی استان گیلان،‌ بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به زنبورداران پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان پرداخت تسهیلات و کمک به امر تولید ملی را از اولویت‌های این دستگاه برشمرد و عنوان کرد:‌ مجموعه جهاد کشاورزی گیلان نه تنها در بخش زنبورداری بلکه در بسیاری از بخش‌های دیگر نیز تسهیلات ارزان‌قیمت را در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد.

علی اکبرنژاد در تشریح تسهیلاتی که به زنبورداران گیلانی پرداخت شده است ابراز داشت: این مقدار از تسهیلات در راستای ارتقاء و افزایش ظرفیت واحدهای‌ زنبورداری به ۳۰۰ نفر از فعالان این حوزه در گیلان جهت افزایش تعداد کلنی‌ها از ۴۰ کلنی به ۱۰۰ کلنی پرداخت شده است.

وی از پرداخت وام‌های کم‌بهره و تسهیلات ارزان‌قیمت به تعداد زیادی از زنبورداران دیگر استان گیلان تا پایان امسال خبر داد و تصریح کرد: جهاد کشاورزی گیلان در ازای وجود هر کلنی حدود ۶ میلیون ریال تسهیلات ارزان قیمت را در اختیار زنبورداران و فعالان این عرصه قرار می‌دهد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان تولید سایر فرآورده‌های زنبور عسل را از برنامه‌های جهاد کشاورزی اعلام کرد و بیان داشت: فرآورده‌هایی نظیر ژله رویال(‌royal jelly)،‌ گرده گل(been pollen)‌، موم(wax) و زهر زنبور عسل(venom) از جمله برخی از این فرآورده‌ها هستند.

علی اکبرنژاد با تأکید بر حمایت از تولید محصولات جانبی زنبور عسل به عنوان راهبرد ویژه وزارت جهاد کشاورزی و ادارات تابعه آن در استان‌ها خاطرنشان کرد:‌ افزایش درآمد فعالان عرصه زنبورداری و اقتصادی کردن حرفه آنان تنها با تولید فرآورده‌های دیگر زنبور عسل تحقق پیدا می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان از وجود ۳ هزار و ۴۰۰ زنبوردار فعال در این استان خبر داد و در تشریح فعالیت‌های تولیدی آنان ابراز داشت:‌ این تعداد از زنبورداران گیلانی با ۵ هزار و ۸۰۰ کلنی موجود خود در اقصی نقاط استان سالانه ۵ هزار تن عسل تولید می‌کنند.

وی به عمده شهرستان‌هایی که تولید عسل در آن‌ها رواج دارد اشاره کرد و اظهار داشت:‌ تالش،‌ آستارا، رودسر، سیاهکل، مناطق ییلاقی و ارتفاعات خوش آب و هوای گیلان از جمله شهرستان‌ها و مناطقی هستند که بیشترین عسل استان گیلان را تولید و روانه بازار مصرف می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جهاد کشاورزی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۴۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از تحویل فاز نخست طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل که یکی از بزرگترین طرح‌های امسال استان تا قبل از نیمه دوم خرداد به شالیکاران این روستا خبر داد.

بابک مومنی امروز درحاشیه بازدید از روند اجرای این طرح به خبرنگار ایسنا گفت، این طرح حدود درسطح ۱۶۹ هکتار از شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل درحال اجرا است و از نظر میزان سطح درحال اجرا درسال جاری، به عنوان بزرگترین طرح استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح دربخش عملیات خاکی آن بیش از ۷۵ درصد پیشرفت کاری دارد و درحال اجرا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برای کشت نشاء درسال جاری تمام تلاش پیمانکار و نیز پیگیری جهاد کشاورزی برای تحویل به موقع حداقل تا نیمه خرداد است، تصریح کرد: جای نگرانی برای کشاورزان برای کشت نشاء برنج وجود ندارد، هرچند قبول داریم که تاخیر دراین بخش وجود داشته است.

بهمنی ادامه داد: برای شن‌ریزی و ایجاد جاده بین مزارع نیز پس از برداشت شالی به عنوان تعهد پیمانکار انجام خواهد شد.

وی، تامین نشدن به موقع اعتبار با توجه به شرایط خاص اعتباری کشور را از دلایل اصلی تاخیر دراجرای به موقع تحویل طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» آمل اعلام کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیرساختی بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء بهره‌وری و اصلاح زیرساخت‌های عرصه کشت و کار و فراهم شدن توسعه بخش مکانیزاسیون در شالیزارها اجرا می‌شود.

مازندران دارای حدود ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار است که کمتر از یک سوم آن تاکنون طرح نوسازی و یکپارچه سازی شالیزار اجرا شده است.

این استان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۴ درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید و از این نظر رتبه نخست تولید این محصول را دارا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • مهمان داریم/ تشییع یک شهید تازه تفحص شده گیلانی در روز‌های آینده
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • حج عظمت و ابهت امت اسلام است
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها