Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زنجان - ايرنا - مدير شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه زنجان گفت: صنايع و واحدهاي توليدي، دستگاه ها و ارگان ها براي صرفه جويي در مصرف گاز و جلوگيري از خسارت احتمالي هنگام قطع اين انرژي ملزم به تامين سوخت جايگزين هستند.

حمدالله حبيبي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: سالانه شرکت گاز استان زنجان به همه مصرف کنندگان خود درباره ذخيره و استفاده از سوخت دوم در هنگام قطع يا افت فشار گاز هشدار مي دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه اين هشدار براساس اولويت بوده و بر اساس آن اقدام مي شود، اظهار داشت: شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه زنجان طبق اين اولويت ها و درخواست مصرف کنندگان پس از کنترل امکان ذخيره سازي و توانايي استفاده از سوخت مايع نسبت به تامين آن براي مصرف کنندگان اقدام کرده است.
مدير شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه زنجان گفت: از سال 92 تا پايان سال گذشته براي 180 واحد توليدي و صنعتي در استان 63 ميليون ليتر نفت کوره تخصيص يافت.
به گفته حبيبي، عمده مصرف اين فرآورده نفتي براي 2 کارخانه سيمان در استان زنجان بود که در بيشتر موارد به دليل قطع گاز، سوخت دريافتي را مصرف مي کنند.
وي خاطرنشان کرد: علاوه بر اين 6 ميليون ليتر نفتگاز به ساير مصرف کنندگان به عنوان سوخت جايگزين تحويل داده شده است.
مدير شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه زنجان با بيان اينکه عمده سوخت جايگزين براي صنايع و واحدهاي توليدي در استان نفت کوره و نفتگاز است، گفت: درباره تامين و ذخيره سوخت جايگزين صنايع، واحدهاي توليدي و دستگاه هاي اجرايي نيز با فرمانداري هاي شهرستان ها و مديريت بحران استانداري هماهنگي و اطلاع رساني لازم انجام شده است.
حبيبي تاکيد کرد: در حال حاضر همه دستگاه ها، ارگان ها، صنايع و واحدهاي توليدي استان زنجان به سوخت دوم براي جلوگيري از خسارات احتمالي هنگام قطع گاز نياز دارند.
وي يادآوري کرد: به طور معمول قطع گاز با اطلاع رساني قبلي شرکت گاز و بر اساس اولويت انجام مي شود.
به گزارش ايرنا، هموطنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف و يا داشتن انتقاد، پيشنهاد و ارائه راهکار، مورد را با سامانه 09627 و يا از طريق شماره پيامک 3000249627 و يا شماره تلفن هاي 33328564 و 33328565 در 24 ساعت از شبانه روز اطلاع رساني کنند.
9505/6085
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  گلشنی منفرد از احیای ۱۵ واحد تولیدی در استان طی سال گذشته خبر داد و گفت:برای راه اندازی این تعداد واحد صنعتی ۷۳ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در استان صورت گرفته بود که با احیای آنها زمینه اشتغال برای هزار و ۸۲۵ نفر فراهم شد.

وی افزود: عمده مشکلات واحد‌های صنعتی استان کمبود نقدینگی، بدهی بانکی و تأمین مواد اولیه است.


مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در خصوص احیای واحد‌های معدنی استان، ادامه داد: هفت واحد معدنی نیز در استان زنجان با سرمایه گذاری ۱۹۷ میلیارد ریال احیاء شده که زمینه اشتغال ۵۵ نفر را فراهم کرده است.

گلشنی منفرد همچنین مهمترین مشکل واحد‌های معدنی راکد استان را فقدان اکتشاف اصولی و دریافت نکردن پروانه، نداشتن صلاحیت دارنده پروانه فعالیت و معارضان محلی دانست.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی استان، گفت:طی سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: میزان صادرات استان طی امسال بر مبنای واحد‌های تولیدی دارای کارت بازرگانی و مستقر، ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد که بر اساس برنامه هفتم توسعه و با احتساب ۲۳ درصد رشد، تعیین شده است.

گلشنی منفرد ادامه داد: محصولات تولیدی استان به ۴۶ کشور دنیا صادر می‌شود که ۱۳ کشور در سال گذشته به مقاصد صادراتی استان افزوده و در سال جاری نیز ۳۲ کالای جدید صادراتی به سبد محصولات صادراتی استان اضافه شد.

دیگر خبرها

  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • طی سال گذشته ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است