Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس تودي - يک مقام سازمان ملل از اقدام دولت ميانمار در به تاخير انداختن سفر هيات سازمان ملل به ايالت راخين در غرب اين کشور خبر داد.
«آندري ماهجيچ»، سخنگوي آژانس عالي آوارگان سازمان ملل اعلام کرد، «فيليپو گراندي»، کميسر عالي امور پناهندگان سازمان ملل قرار بود براي بازديد به ايالت راخين درغرب ميانمار سفر کند اما مقامات ميانمار سفر وي را به تاخير انداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنگوي آژانس عالي آوارگان سازمان علت اقدام دولت ميانمار در به تاخير انداختن سفر هيات سازمان ملل به راخين را بحراني بودن اوضاع امنيتي اين ايالت ذکر کرده است.
از سال 2012 که دور جديد حملات بوداييان افراطي و نظاميان تندرو ميانمار به مسلمانان روهينگيا ساکن در ايالت راخين آغاز شد اين منطقه دستخوش بحران و ناامني است.
در دو سال گذشته بوداييان افراطي به تحريک «آرشين ويراتو» راهب تندرو ضمن آتش زدن خانه ها و مزارع مسلمانان روهينگيا، با قتل آنان بيش از يک ميليون نفر را نيز آواره کرده اند.
به رغم اعتراض هاي جهاني، دولت ميانمار نه تنها مانع از ادامه کشتار مسلمانان و آزار و اذيت آنان نمي شود بلکه در برابر فشارهاي جهاني در اين خصوص همچنان مقاومت مي کند.
پروفسور«ساسکيا ساسن»، استاد جامعه‌شناسي دانشگاه کلمبيا در نيويورک در باره اهداف نسل کشي مسلمانان روهينگيا که سايت خبري پارس تودي منتشر کرده است مي گويد، "اخراج و بيرون راندن مسلمانان روهينگيا، شيوه‌اي براي آزاد کردن زمين‌ها و منابع آبي است. سوزاندن خانه‌هاي آن‌ها نيز اين فرآيند را غيرقابل بازگشت مي‌کند چرا که آنان مجبور به فرار و ترک اراضي خود مي‌شوند که مصيبت هاي بسياري را براي آنان به همراه دارد".
اخيرا هيات سازمان ملل در گزارش خود پنج تن از فرمانده آن ارشد ارتش ميانمار را به نسل کشي در مورد مسلمانان روهينگيا متهم و خواهان محاکمه آنان شد.
دولت ميانمار ضمن حمايت از آنان اين گزارش را رد کرد. به نظر مي رسد يکي از مهمترين نگرانيهاي دولت ميانمار جمع آوري اسناد و مدارک در مورد جنايات صورت گرفته ضد مسلمانان روهينگيا در ايالت راخين است.
زيرا اين احتمال که در آينده نزديک دادگاه‌هاي بين المللي با بازگشايي پرونده نسل کشي مسلمانان روهينگيا بسياري از مقامات سياسي و فرماندهان نظامي ميانمار را محاکمه کنند دور از ذهن نيست. زيرا اخيرا ديوان کيفري بين‌المللي اعلام کرد که صلاحيت دارد پرونده کشتار مسلمانان روهينگيا در ميانمار را به ظن وقوع جنايت عليه بشريت بررسي کند.
اين ديوان با تاکيد بر صلاحيت خود براي ورود به اين پرونده تاکيد کرد، با وجود عدم عضويت ميانمار در ديوان کيفري لاهه، عضويت صرف بنگلادش در اين دادگاه راه را براي بررسي اين پرونده باز کرده است.
بنابراين به نظر مي رسد دولت ميانمار تحت حمايت‌هاي آمريکا و برخي کشورهاي منطقه اميدوار است بتواند مانع از ورود محافل قضايي بين المللي به پرونده مسلمانان روهينگيا شود. اما نگراني دولت ميانمار از بازديد کارشناسان سازمان ملل نشان مي دهد که در اين مورد چندان هم اطمينان ندارد.
«مارک پيرس»، کارشناس سازمان ملل در امور پناهندگان در ارزيابي از وضعيت مسلمانان روهينگيا که سايت خبري پارس تودي منتشر کرده است مي گويد؛ "بسياري از پناهندگان روهينگيايي گرسنه و خسته اند و آب و غذا ندارند. اين در حالي است که درخواست ها براي تامين غذا، مسکن، آب و بهداشت آوارگان به دليل شمار بالاي آنان برآورده نشده است و چنانچه نيازهاي اساسي آنان برآورده نشود رنج مسلمانان آواره روهينگيا بدتر شده و اين مسئله مي تواند به يک فاجعه انساني منجر شود."
نه تنها مسلمانان روهينگيا بلکه افکارعمومي جهاني از سازمان ملل انتظار دارند با برخورد قاطع با دولت ميانمار در جهت حل مشکلات آنان تلاش کند. اين سازمان به عنوان تنها مرجع جهاني پاسدار صلح مي تواند با گشودن پرونده براي جنايت کاران ميانمار در محافل قضايي بين المللي مانع از تداوم نسل کشي مسلمانان روهينگيا شود. 139/118
نويسنده: مجيد وقاري
کليدواژه ميانمار روهينگيا

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۶۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان‌الاقصی/ ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود آمبولانس به طولکرم برای انتقال پیکر شهدا

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز؛ ارتش رژیم صهیونیستی طی ساعت‌های گذشته به شهرک دیرالغصون در طولکرم واقع در شمال کرانه باختری رود اردن یورش برد.

بیشتر بخوانید؛ طوفان‌الاقصی/ جایزه یونسکو برای خبرنگاران غزه

از تعداد شهدای این حمله خبری منتشر نشده ولی ارتش رژیم صهیونیستی مانع از ورود خودروهای امدارسانی برای انتقال پیکر شهدا می شود.

تصاویر منتشر شده نشان می دهد که پیکر یکی از شهدای این حمله همچنان بر زمین باقی مانده است.

اردوغان: هدفمان از توقف تجارت با اسرائیل، مجبور کردن نتانیاهو به آتش‌بس است

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی در جمع تجار ترکیه درباره توقف تجارت ترکیه با رژیم اسرائیل گفت: ما با هیچ کشوری در منطقه خود به دنبال خصومت و درگیری نیستیم و نمی‌خواهیم در جغرافیای خود شاهد درگیری، خون و اشک باشیم.

اردوغان ادامه داد: عواقب این اقدام را با هماهنگی و مشورت با دنیای تجاری خود دنبال خواهیم کرد.

وی افزود: ما در اینجا فقط یک هدف داریم و آن اینکه دولت نتانیاهو را که با حمایت نظامی و دیپلماتیک غرب خارج از کنترل است، مجبور به آتش بس کنیم.

ممانت اسرائیل از ورود آمبولانس به طولکرم برای انتقال پیکر شهدا

خبرگزاری فلسطینی شهاب گزارش داد با توجه به اینکه چند ساعتی از یورش نظامیان اسرائیلی به شهرک دیرالغصون در طولکرم می گذرد نیروی نظامی ارتش این رژیم راهی این شهرک شدند.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد که رژیم اشغالگر اسرائیل همچنان مانع از رسیدن اورژانس به شهرک دیرالغصون در طولکرم می شود تا پیکر یکی از شهدا را که همچنان بر زمین برجای مانده به بیمارستان منتقل کند.

هیئت قطری به قاهره می‌رود

شبکه خبری الجزیره از سفر یک هیئت قطری به قاهره با هدف مشارکت در مذاکرات (آتش بس در غزه) غیرمستقیم بین اسرائیل و حماس خبر داد.

در شهرک «دیرالغصون» در طولکرم چه خبر است؟

ارتش رژیم صهیونیستی طی ساعت‌های گذشته به شهرک دیرالغصون در طولکرم واقع در شمال کرانه باختری رود اردن یورش برد.

منابع رسانه ای از درگیری و تیراندازی بین مقاومت فلسطین و نیروهای اشغالگر در اطراف منزل محاصره شده در این منطقه خبر دادند.

رسانه های صهیونیستی نیز گزارش دادند که صدای تیراندازی و انفجار هر از گاهی در این شهرک به گوش می رسد.

گردان شهدای الاقصی – طولکرم از درگیری‌های شدید رزمندگان این جنبش با نیروهای اشغالگر صهیونیستی در اطراف خانه محاصره ‌شده در این شهرک خبر داد.

خبرگزاری فلسطینی شهاب گزارش داد که بیش از ۵۰ خودروی زرهی رژیم صهیونیستی شهرک دیر الغصون در طولکرم را به محاصره خود در آوردند و مقررات منع آمدوشد در آن برقرار کردند.

بر اساس این گزارش، نیروهای اشغالگر پس از محاصره و یورش به خانه‌ای در شهرک دیرالغصون در شمال طولکرم بخش‌هایی از آن را تخریب کردند.

بلینکن: حمله به رفح خسارتی فراتر از انتظار به همراه دارد

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا، جنبش حماس را به کارشکنی در مسیر آتش بس متهم کرد و مدعی شد: تنها مانع بین ساکن غزه و آتش بس، حماس است.

وی تاکید کرد: ما منتظر هستیم تا حماس با آتش بس و آزادی گروگان‌ها موافقت کند.

وزیر خارجه آمریکا درباره رفح و تجاوز زمینی احتمالی رژیم صهیونیستی به آن گفت: موضع ما ثابت است و باید قبل از تصمیم اسرائیل برای ورود به رفح، یک طرح روشن برای حفاظت از غیرنظامیان ارائه شود.

وی در عین حال اذعان کرد که عملیات بزرگ ارتش اسرائیل در رفح خسارتی فراتر از حد انتظار(حد قابل قبول) به همراه خواهد داشت.

وزیر خارجه آمریکا همچنین از امکان تشکیل کشور مستقل فلسطینی با حفظ امنیت اسرائیل سخن گفت.

درخواست الجزایر برای برگزاری جلسه شورای امنیت درباره غزه

شبکه الجزیره به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد: الجزایر خواستار تشکیل جلسه مشورتی غیرعلنی شورای امنیت در روز سه شنبه برای بحث درباره گورهای جمعی در غزه شد.

ادعای روزنامه آمریکایی: اسرائیل یک هفته به حماس فرصت داده است

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی درباره روند مذاکرات آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس، مدعی شد که رژیم اسرائیل یک هفته به جنبش حماس فرصت داده تا بین گزینه‌های توافق بر سر آتش‌بس یا آغاز حمله زمینی به رفح، یکی را انتخاب کند.

همزمان، برخی رسانه‌های عبری گزارش دادند که آمریکا برای به سرانجام رسیدن توافق، رژیم اسرائیل را تحت فشار قرار داده و سفر رئیس سیا به قاهره در چارچوب همین فشارهاست.

حزب الله: نظامیان دشمن را هدف قرار دادیم

مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد که نظامیان رژیم اسرائیل را حین تحرکاتشان در داخل سایت نظامی بیاض بلیدا با توپخانه هدف قرار داده است.

بمباران شمال غزه

رژیم اسرائیل بامداد امروز شنبه خانه‌ای را در شمال غزه به شدت بمباران کرد.

هنوز از شهدای احتمالی این حمله خبری منتشر نشده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229392 برچسب‌ها غزه

دیگر خبرها

  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • ممانعت فرانسه از ورود پزشک فلسطینی به خاک این کشور
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • طوفان‌الاقصی/ ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود آمبولانس به طولکرم برای انتقال پیکر شهدا
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • واکنش کنعانی به زدن برچسب «یهودستیزی» به دانشجویان معترض آمریکایی
  • سیل در برزیل جان ۲۹ نفر را گرفت
  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند
  • بلومبرگ: ترکیه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح