Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، مراسم گرامیداشت شهدای عملیات كربلای 4 و 5 و شهیدان موسوی شب گذشته، 25 دی‌ماه در سالن پیامبر اعظم(ص) كنگره سرداران و 15 هزار شهید استان فارس برگزار شد.
سردار علی فضلی، رئیس دانشگاه امام حسین(ع) در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهدا گفت: این روزها درخصوص عملیات كربلای 4 زمزمه‌ها و عملیات روانی صورت می‌گیرد كه به نظر می‌رسد این كار از سوی جبهه غیر حق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینكه حماسه‌ها و افتخارآفرینی‌های در دفاع مقدس بر كسی پوشیده نیست،‌ گفت: عمل به قرآن و احكام‌الله در دفاع مقدس موج می‌زد و در حقیقت اجرای احكام الهی بود كه موجب شكل‌گیری حماسه‌ها و افتخارآفرینی‌ها در آن دوران شد.
فضلی اظهار كرد: در آن زمان و در تمام مناطق جبهه اعم از جنوب غرب، غرب و شمال غرب تماماً عمل به قرآن و اطاعت از ولی امر مسلمین موج می‌زد.

6 ماه برنامه‌ريزی برای كربلای 4 
این یادگار دوران دفاع مقدس با یادآوری اینكه عملیات كربلای 4 یكی از عملیات‌های عمده سپاه اسلام بود، گفت:‌ لشكر 19 فجر و 57 اباالفضل(ع) در مناطق این عملیات توفیقاتی داشتند.
وی با بیان اینكه برای عملیات كربلای 4، 6 ماه برنامه‌ریزی و كار انجام شده بود، گفت: تمام لشكر سپاه اسلام در نهایت آمادگی برای رزم بودند و در جبهه‌ها كمبود نیرو نداشتیم به طوری كه در یك اعزام 100 هزار بسیجی در قالب سپاه محمد رسو‌ل‌الله(ص) جبهه را تقویت كرده بودند.
فضلی با تصریح اینكه رزمندگان سپاه اسلام برای حفظ اسرار عملیات، 20 روز قبل از عملیات كربلای 4 قرنطینه بوده و قریب 4 ماه به مرخصی نرفته بودند، گفت: جبهه‌ها ما جبهه عشق و داوطلبی بود و در این عملیات همه داوطلب بودند.
وی اظهار كرد: عملیاتی كه 6 ماه برای آن كار شده بود و همه آمادگی‌ها در عالی‌ترین سطح قرار داشت در كمتر از 6 ساعت به عدم فتح رسید و در صبح روز 9 دی‌ماه با دادن شهدا و مجروحان شیمیایی مجبور به بازگشت به مواضع پیشین خود شدیم.

وقایع بعد از كربلای 4
رئیس دانشگاه امام حسین(ع) به ارائه خاطرات و وقایع بعد از عملیات كربلای 4 و نحوه شكل‌گیری عملیات كربلای 5 پرداخت و گفت: بعد از كربلای 4 جلسه‌ای در قرارگاه مركزی خاتم‌الانبیا با حضور فرمانده كل قوا و فرماندهان لشكرها و تیپ‌ها برگزار شد كه 3 روز به طول انجامید.
وی بیان كرد:‌ در این جلسه ابتدا علت شكست عملیات كربلای 4 احصا شد اما این انتهای راه نبود بلكه ابتدای راه بود چرا كه امام فرمودند ما از باب ادای دین و انجام وظیفه و تكلیف به جبهه آمدیم و شكست و پیروزی برای ما مهم نیست.
فضلی با یادآوری اینكه در كربلای 4 شكست خوردیم اما در كربلای 5 پیروز شدیم، گفت: فتوحات كربلای 5 مرهون عملیات عدم‌الفتح كربلای 4 بود.
این یادگار دوران دفاع مقدس ادامه داد: بعد از شكست در عملیات كربلای 4، دشمن جشن گرفت و فرماندهان خود را به مرخصی فرستاد و گمان می‌كرد كه ایران حداقل تا 6 ماه قادر به انجام عملیات جدیدی نخواهد بود در همین شرایط رزمندگان احساس تكلیف كردند.

كربلای 5 كلید خورد
وی شرایط منطقه شلمچه را در دوران دفاع مقدس و نفوذناپذیری دژ آن را یادآور شد و گفت: برای رسیدن به دژ شلمچه 7 لایه دفاعی وجود داشت كه عملاً رسیدن به این منطقه را غیرممكن می‌كرد اما در همان جلسه وقتی كه ندای امام كه فرمود عملیاتی بعدی یعنی كربلای 5 در شلمچه باشد، به گوش رسید، فرماندهان به ندای ایشان لبیك گفتند و همگی برای انجام عملیات كربلای 5 اعلام آمادگی كردند.
فضلی با یادآوری اینكه فاصله میان كربلای 4 و 5 دو هفته است، گفت: لشكر 10 سیدالشهدا(ع) جناح چپ عملیات و زدن به دژ شلمچه به طول 5 و نیم كیلومتر را به عهده داشت كه كار بسیار سختی بود.
رئیس دانشگاه امام حسین(ع) با بیان اینكه رزمندگان سپاه اسلام برای انجام عملیات كربلای 5 و نفوذ به دژ شلمچه آمادگی كامل داشتند، گفت: در آن زمان دو گردان غواصی حضرت زینب(س) و حضرت علی‌اكبر(ع) وجود داشت كه باید یك هزار و 200 غواص به شلمچه می‌زدند تا هیمنه دشمن را بشكنند.
وی گفت:‌ عملیات كربلای 5 در ساعت 2 نیمه شب 19 دی‌ماه آغاز شد و رزمندگان به خط زدند اما عراقی‌ها سخت مقاومت می‌كردند تا اینكه رزمندگان سپاه اسلام موفق به فتح دژ شلمچه شدند.
فضلی با بیان اینكه تعدادی از بهترین فرزندان امام و ملت در این عملیات پای كار آمدند، گفت: مناطق عملیات كربلای 4 و 5 برای ما تنگه احد بود و مراقب بودیم تا مبادا بار دیگر وقایع صدر اسلام تكرار شود.

عملیات كربلای 5 به تمام اهدافش رسید
رئیس دانشگاه امام حسین(ع) با یادآوری اینكه عملیات كربلای 5 به تمام اهدافش رسید، گفت: در حالی كه عراقی‌ها سه ضلع منطقه شلمچه را در اختیار داشتند اما توانستیم در این عملیات هیمنه دشمن را بشكنیم.
وی با یادآوری فرمایشات مقام معظم رهبری درباره عملیات كربلای 4 و 5 كه فرمودند شب‌های این عملیات‌ها شب‌های قدر انقلاب اسلامی هستند، گفت:‌ انس با وقایع آن دوران ما را وارسته می‌كند.

90 درصد رزمندگان كربلای 5، بسیجیان بودند
فضلی با تأكید بر اینكه سپاه و بسیج از هم جدا نیستند كه معظم‌له فرمودند سپاه كربلا را در شلمچه مشق كرد و گفت: در عملیات كربای 5 قریب 85 تا 90 درصد از رزمندگان بسیجیان بودند.

امسال 22 بهمن باشكوهی خواهیم داشت
رئیس دانشگاه امام حسین(ع) در بخش پایانی سخنان خود چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی را یادآور شد و گفت: دشمن آرزوی زیادی دارد كه 40 سالگی انقلاب را نبیند اما به كوری چشم آنان این مردم بیدار علی‌رغم همه مشكلات، تورم و گرانی همواره در صحنه هستند و در دفاع از دین خدا از یكدیگر سبقت می‌گیرند و به یاری خدا امسال 22 بهمن باشكوهی را خواهیم داشت.
یادآور می‌شود، در انتهای این مراسم از خانواده شهیدان سید رسول و سید محسن موسوی كه در عملیات‌های كربلای 8 و 5 به شهادت رسیده‌ بودند، تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي سردار علي فضلي كربلاي 4 و 5 دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۶۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع و خاکسپاری جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد

 

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مراسم تشییع پیکر مطهر جانباز سرافراز دفاع مقدس، سردار ایافت امروز صبح از مهدیه مشهد به سمت حرم مطهر رضوی برگزار شد و پس از طواف در حرم مطهر امام رضا(ع) در بهشت رضای مشهد به خاک سپرده شد.

همچنین با همکاری قرارگاه منطقه‌ای ثامن الائمه نیروی زمینی سپاه، مراسم وداع با پیکر پاک سردار سرتیپ دوم پاسدار «سید مجید ایافت» از یادگاران دوران دفاع مقدس، شب گذشته همزمان با نماز مغرب و عشا در مجتمع فرهنگی آیه ها برگزار شد.

سردار ایافت در دوران دفاع مقدس از هم‌رزمان سردار سرلشکر شهید محمود کاوه بود و معاونت اطلاعات و عملیات لشکر ویژه شهدا را بر عهده داشت؛ سردار مجید ایافت معاون شهید محمود کاوه و از فرماندهان عملیات مرصاد و یکی از قهرمانان جبهه مقاومت و همرزم سردار شهید قاسم سلیمانی بود.

وی پس از دوران دفاع مقدس نیز مسئولیت‌های متعددی را در مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عهده‌دار بود که از آن جمله می‌توان به جانشینی فرماندهی لشکر ویژه شهدا، فرماندهی قرارگاه عاشورا، جانشینی فرماندهی قرارگاه ثامن‌الائمه نیروی زمینی سپاه و مسئولیت دبیرخانه کنگره بزرگداشت سرداران شهید و 23 هزار شهید خراسان اشاره کرد.

مسئول اطلاعات عملیات لشکر ویژه شهداء، جانشین لشکر ویژه شهداء، جانشین تیپ یک ویژه شهداء، فرمانده تیپ جوادالائمه بجنورد و جانشین قرارگاه منطقه ثامن‌الائمه از جمله خدماتی است که این شهید والامقام در کارنامه خدمتی خود داشت.

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • شهادت مدال افتخاری که بر سینه شهید محبعلی می‌درخشد
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز، سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • تشییع و خاکسپاری جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز؛ سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) در پی رحلت سردار ایافت
  • فرمانده سپاه امام رضا (ع) رحلت سردار «ایافت» را تسلیت گفت