Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پژوهشگاه صنعت نفت کاتالیست‌ها را از جمله مواد استراتژیک و اقلام تحریمی دانست و گفت‌: با دستیابی محققان پژوهشگاه صنعت نفت به تولید کاتالیست‌های هیدروکراکینگ و تصفیه هیدروژنی ته‌مانده‌های نفت، این دو کاتالیست توسط یکی از شرکت‌های بخش خصوصی تجاری‌سازی می‌شود.

به‌ گزارش ‌ایسنا، دکتر جعفر توفیقی در نشست امروز کاتالیست‌ها را از جمله مواد راهبردی و استراتژیک برای صنایع گاز و پتروشیمی و پالایشگاه‌ها دانست و ادامه‌ داد: بر این اساس سالانه مقادیر زیادی از کاتالیست‌ها از خارج وارد کشور می‌شود، چرا که این محصولات دارای فناوری‌های بالایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به موفقیت پژوهشگاه نفت در دستیابی به دانش فنی و جاذب‌های مختلف در صنایع نفت و گاز، یادآور شد: در نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز سال جاری تفاهمنامه‌ای میان شرکت پالایش و پخش وزارت نفت و یکی از شرکت‌های بخشی خصوصی به منظور تجاری‌سازی دو نوع کاتالیست RCD به امضا رسید.

رییس پژوهشگاه صنعت نفت در بخش دیگری از صحبت‌های خود، اضافه کرد: در نشست امروز نیز این تفاهمنامه به قرارداد تبدیل شده است و قرارداد تولید و بومی‌سازی کاتالیست‌های هیدرو کراکینگ و تصفیه هیدروژنی ته‌مانده‌های نفت به امضا می‌رسد.

توفیقی این شرکت خصوصی را یکی از شرکت‌های فعال در حوزه تولید و تجاری‌سازی کاتالیست‌ها توصیف کرد و یادآور شد: با توجه به زیر ساخت‌های این شرکت دانش فنی این دو نوع کاتالیست به این شرکت بخش خصوصی به منظور بومی‌سازی و تجاری سازی واگذار شده است.

وی در ادامه با اشاره به شرایط تحریمی اعمال شده علیه کشور، خاطر نشان کرد: از آن جایی که کاتالیست‌ یک محصول استراتژیک است، امیدوارم با امضای این قرارداد نیازهای بخش صنعتی نفت تامین شود.

به گفته رییس پژوهشگاه صنعت نفت با امضای این قرارداد تولید کاتالیست RCD با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در سال آغاز خواهد شد و در اختیار پالایشگاه اراک قرار خواهد گرفت.

توفیقی خاطر نشان کرد: در حال‌ حاضر کاتالیست بازار وسیعی در کشور دارد که از ابعاد اقتصادی و دانشی اهمیت دارد و توانمندی‌های موجود در پژوهشگاه نفت در بخش‌های خصوصی می‌تواند کاتالیست‌هایی را تولید کند که قابل رقابت با نمونه‌های خارجی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پالايشگاه پژوهشگاه نفت صنایع پالایشگاهی کاتالیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۶۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت

بدقولی هشت شرکت در واریز سود سهام عدالت در موعد مقرر باعث شد تا عده‌ای از سهامداران از دریافت سود سهام عدالت خود جا بمانند.

به گزارش تجارت‌نیوز، شرکت‌های «صنایع سیمان دشتستان، گروه مپنا و فجر انرژی خلیج فارس» هیچ اقدام مشخصی در راستای واریز سود سهام عدالت، در هیچ یک از دو مرحله انجام ندادند. از سمت دیگر، شرکت‌های «پارس سوئیچ، ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان و صنایع پتروشیمی خلیج فارس» نیز وجوه مرحله دوم خود را به حساب‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز نکردند.

دیگر خبرها

  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی