Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@18:52:02 GMT

کاهش آمار تولد در فرانسه برای چهارمین سال متوالی

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۹۸۳۷۳

کاهش آمار تولد در فرانسه برای چهارمین سال متوالی

آمار زاد و ولد در فرانسه برای چهارمین سال متوالی روند کاهشی داشته است.

به گزارش ایسنا، فرانسه از جمله کشورهای اروپایی است که از نرخ بالای باروری برخوردار بوده اما در صورتیکه روند کاهشی آمار تولد در این کشور ادامه پیدا کند این جایگاه را از دست خواهد داد.

سال گذشته میلادی (۲۰۱۸) مجموع ۷۵۸ هزار نوزاد در فرانسه متولد شده‌اند که نسبت به سال ۲۰۱۷ میلادی ۱۲ هزار تولد کمتر بوده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه به نظر کاهش نرخ تولد در این کشور روند کندی دارد. اکنون در فرانسه به ازای هر زن ۱.۸۷ کودک وجود دارد که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۱.۸۸ بوده‌ است.

این چهارمین سال متوالی است که میزان تولد در فرانسه که زمانی از بالاترین سطح باروری در میان کشورهای اروپایی برخوردار بوده کاهش پیدا کرده‌ است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد کاهش میزان تولد در فرانسه تا حدودی از این موضوع نشات می‌گیرد که قدرت باروری زنان کاهش پیدا کرده‌ است. همچنین از دهه ۱۹۹۰ جمعیت زنان ۲۰ تا ۴۰ ساله فرانسوی کاهش یافته‌ است. در سال ۲۰۱۸ میلادی تعداد زنان رده سنی ۲۰ تا ۴۰ سال ۸.۴ میلیون نفر برآورد شده در حالی که این آمار در سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ حدود ۸.۸ میلیون نفر بوده‌ است.

به گزارش  روزنامه لوکال، کارشناسان همچنین معتقدند که رکود اقتصادی نیز در این روند کاهشی تاثیرگذار بوده‌ است.  

انتهای پیام  

مترجم: نسرین صادقی / دبیر: معصومه انصاری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولد زاد و ولد فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۸۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • مردان بایرن نگاه کنند: اینطوری قهرمان می‌شوند
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • 15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • آمار خاص پرسپولیس برای پیشی گرفتن از استقلال
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • میرباقری: فصل تولد «سلمان» را گرفته‌ایم و این روز‌ها کار ادامه دارد