Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- همایش هوای پاک صبح امروز با همکاری فدراسیون دوچرخه سواری، کمیسیون ورزش و محیط کمیته ملی المپیک، شهرداری تهران و اداره کل تربیت بدنی استان تهران در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان و به نقل از سایت کمیته ملی المپیک، همایش هوای پاک صبح امروز با همکاری فدراسیون دوچرخه سواری، کمیسیون ورزش و محیط کمیته ملی المپیک، شهرداری تهران و اداره کل تربیت بدنی استان تهران در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این همایش همزمان با هفته هوای پاک با حضور صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، باقرزاده عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک و رئیس فدراسیون شمشیربازی، احمدی معاونت فرهنگی و گسترش ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، خسرو قمری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری و جمعی از مدیران اداره کل محیط زیست شهرداری تهران و محیط زیست شهر تهران در راستای ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه در سفر‌های درون شهری و توجه به هوای پاک برگزار شد.

در این نشست صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک اظهار داشت: امروز عرصه محیط زیست عرصه اجبار، دستور و باید‌ها و نباید‌ها نیست بلکه امری برآمده از باور‌ها و گفتمان عمومی جامعه است و تا زمانی که به باور عمومی تبدیل نشود نمی‌توان مشکل محیط زیست را حل کرد و برای جاری و ساری شدن این باور محیطی زیستی می‌بایست از خانه و مدرسه و نهاد‌های مدنی آغاز کرد چرا که مسئله محیط زیست در دهه آینده یکی از ۵ مسئله اصلی ایران زمین است و هر اقدامی در این کشور بایستی پیوست محیط زیستی داشته باشد چرا که این سرزمین متعلق همه فرزندان کشور عزیزمان است.

وی خاطر نشان کرد: محیط زیست با مقوله‌ای به نام سبک زندگی، رابطه‌ای نزدیک دارد و برای اینکه ما به مقصد و مقصود برسیم باید سبک زندگی خود را تغییر دهیم چرا که با این حجم استفاده از منابع طبیعی در کمتر از سه دهه محیط زیست خود را نابود کردیم. در واقع محیط زیست مطلوب، سبک زندگی مطلوب را می‌طلبد.

صالحی امیری تصریح کرد: محیط زیست و ورزش رکن سوم جنبش المپیک است و پس از ورزش قهرمانی و فرهنگ محیط زیست قرار گرفته است و از اولیت‌های این جنبش است تا حدی که یکی از معیار‌های انتخاب میزبان‌های رویداد‌های المپیکی رعایت اصول محیط زیستی است و در این بین استفاده از گروه‌های مرجعی همچون قهرمانان، هنرمندان و ... در دعوت به رعایت و حفاظت از محیط زیست یکی از اتفاقاتی است که می‌تواند در ورزش شکل بگیرد و منجر به ایجاد یک نهاد مدنی زیست محیطی شود.

این مراسم در سه بخش برگزار شد که در ابتدا ۲۰۰ دوچرخه سوار از در شمالی مجموعه ورزشی انقلاب به سمت آکادمی حرکت کردند در بخش دوم هم که در سالن استاد فارسی با حضور مسئولین و مدعوین برگزار شد از برترین‌های حامیان ورزش و محیط زیست تجلیل به عمل آمد و در بخش سوم و پایانی نیز برنامه آموزشی برای رده‌های سنی خردسالان، نونهالان و نوجوانان ترتیب داده شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک ورزش صالحی امیری میزان بارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۸۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست

به گزارش جام جم آنلاین، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز (پنجشنبه) به ریاست حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهم‌ترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

ابراهیم رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد تا علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت‌ دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.
سید ابراهیم رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفا سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

دیگر خبرها

  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • همایش آموزشی زائران تمتع برگزار شد
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد