Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تقریب، حوزه جامعه: آیت‌الله محمود رجبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام‌خمینی(ره)، با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار ۱۹ دی مردم قم گفت: قم پایگاه انقلاب است و انقلاب از این شهر آغاز شده است و به‌دلیل وجود حوزه علمیه و مراجع عظام، هم جایگاه ویژه‌ای در میان قشرهای متدین و انقلابی دارد و هم در دید دشمنان انقلاب.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: دشمنان اگر بتوانند، حساسیت نسبت به انقلاب و ارزش‌های دینی را در قم کم‌رنگ می‌کنند و بعد آن را نشانه جدا شدن مردم از نظام و انقلاب معرفی می‌کنند. کما اینکه در گذشته شاهد چنین تحرکاتی از سوی ضد انقلاب بوده‌ایم.

آیت‌الله رجبی، قم را الگوی متدینین کشور دانست و خاطرنشان کرد: هر مقدار که قم روحیه انقلابی را حفظ کند می‌تواند برای سایر نقاط کشور سرمشق باشد. بنابراین این مسئله مهمی است و دشمن حتماً روی آن سرمایه‌گذاری کرده؛ و نه الان بلکه اسناد نشان می‌دهد که دشمنان از قبل از انقلاب هم بر روی آن سرمایه‌گذاری کرده بودند. الان هم دست‌هایی از طیف‌های مختلف وجود دارد که هم روحیه انقلابی را تضعیف کنند هم ارزش‌های دینی مثل حجاب و عفاف را.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه همان‌طور که مقام معظّم رهبری فرمودند مسئولین حوزه و متولیان امور، استاید برجسته و مراجع تقلید باید نسبت به روحیه انقلابی در متن حوزه و در بین نهادهای حوزوی حساس باشند و برای آن سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی کنند. همچنین به یاد داریم که مقام معظّم رهبری چند سال پیش نسبت به سکولار شدن حوزه علمیه هشدار دادند.

آیت‌الله رجبی ادامه داد: احساس می‌شود دست‌هایی برای اینکه ولنگاری فرهنگی را در قم دامن بزنند فعّال هستند؛ بر روی بدحجابی سرمایه‌گذاری می‌کنند و سایر مفاسد اجتماعی را دنبال می‌کنند؛ اقداماتی که به نظر می‌رسد اتفاقی و موردی نیست.

وی افزود: بنابراین مسئولین نهادهای مختلف قم اعم از شهرداری، شورای شهر، نیروی انتظامی، سپاه، مساجد، بسیج، ائمه جمعه و جماعات وظیفه سنگینی در این مورد به عهده دارند و باید با هم‌افزایی و برنامه‌ریزی، آسیب‌ها را شناسایی کنند و نیروهای اطلاعاتی ما ریشه‌های این حرکت را تا یافتن پشت صحنه‌های آن مشخص کنند و مبارزه فکری و اطلاعاتی همه‌جانبه‌ای با آن‌ داشته باشند تا ان‌شاءالله قم نه‌تنها از لحاظ مرکزیت بودن انقلاب و تشیع دچار آسیب نشود بلکه روزبه روز فعال‌تر و بالنده‌تر باشد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درباره وجود رگه‌هایی از اسلامی غیرسیاسی در حوزه علمیه قم گفت: چند سال پیش رهبر معظّم انقلاب در این باره هشدار دادند، امّا نباید  تصور بشود که تشکیلات عظیمی در قم مدافع این نوع نگاه هستند؛ البته بالاخره این آسیب آسیبی است که اندک آن هم زیاد است و طبعاً دشمن حتماً چنین برنامه‌ریزی دارد.

آیت‌الله رجبی با بیان اینکه افرادی هستند که  روی خوشی به انقلاب نشان نمی‌دهند و یا بر اثر ناآگاهی یا عدم بصیرت حرکات انقلابی را تندروی تفسیر می‌کنند، گفت: این افراد  دچار اشتباه می‌شوند و حرکتی که در راستای دفاع از نظام باشد را تندروی می‌دانند. شاید این هم بخشی از القائات دشمنان انقلاب باشد که از زبان برخی افراد ناآگاه درون حوزه مطرح می‌شود تا با این حربه نیروهای انقلاب را از صحنه خارج کنند یا جایگاهشان را دچار خدشه کنند.

قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام‌خمینی(ره) افزود: بنابراین اصل اینکه افراد معدودی وجود داشته باشند که بخواهند روحانیت انقلابی را به انزوا بکشانند، قابل انکار نیست؛ منتها گاهی هم افراط می‌شود و تصور می‌شود اکثریت حوزه یا نیمی از آن، چنین روحیه‌ای دارد؛ در حالی که اینچنین نیست و الحمدلله روحیه انقلابی در بدنه حوزه و اساتید وجود دارد. با این حال باید رگه‌های حرکات انحرافی که وجود دارد شناسایی و خشکانده شود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۹۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: جامعة المصطفی العالمیه شجره‌ طیبه‌ ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌ های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی به کشورها تسری پیدا کند بنابراین این مولود مبارک را  نباید تنها جریانی تعلیمی دانست.

  آیت‌ الله سید احمد علم‌ الهدی در دیدار با هیئت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهار داشت: جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد.     آیت الله علم الهدی افزود: همه تلاش‌ هایی که در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان انجام می شود، باید در خدمت پیروی از خط ولایت حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا له الفدا) باشد.   عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروزه نه‌ فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده اند و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان (عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.     وی تأکیدکرد: استادان برجسته سیاست در نظام سلطه، شیعه را همچون پرنده‌ ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف می کنند، بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌ هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سرباز و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان (عج) خواهد بود.   آیت‌ الله علم‌ الهدی گفت: فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌ های علمیه در سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌ های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله (عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان (عج) به این مسئولیت منصوب شده‌ اید.   وی بیان کرد: این همان عرصه‌ ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان (عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌ مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌ بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.   بیش از ۵۰ میلیون شیعه اثنی عشری و ۲۰۰ میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت (ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و سه هزار طلبه در ۱۰۰ مدرسه و حوزه علمیه هندوستان مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

دیگر خبرها

  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • فیلم/ وزیر تندروی اسرائیلی تصادف کرد
  • معلم تراز در جمهوری اسلامی باید روحیه انقلابی و جهادی داشته باشد
  • سپاه از حریم ولایت و اسلام جانانه دفاع می‌کند
  • ابعاد مختلف عملیات «وعده صادق» برای نسل جوان تبیین شود
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است