Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، این عدم پذیرش در حالی صورت گرفت که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا تلاش بسیاری برای مجبور کردن رهبران دموکرات به منظور حضور در این گفت‌وگو کرد.

ترامپ چند تن از مقام‌های میانه روی مجلس نمایندگان تحت رهبری دموکرات‌ها را با هدف تضعیف نانسی پلوسی، رئیس آن دعوت کرد اما هیچ‌یک از آنها در این نشست حضور نیافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از پایگاه خبری هیل، سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید در بیانیه‌ای گفت: رئیس جمهوری به دموکرات‌ها و جمهوری خواهان این فرصت را داد تا برای ناهاری رسمی به کاخ سفید بیایند. متاسفانه، هیچ‌یک از دموکرات‌ها نیامدند.

گروهی ۹ نفره از جمهوری خواهان مجلس نمایندگان آمریکا قرار بود با رئیس جمهوری دیدار کنند اما سندرز گفت که امروز، روز حضور دموکرات‌ها در کاخ سفید و دیدار با ترامپ است.

دو تن از قانونگذاران جمهوری خواه به نفع لوایح دموکرات‌ها برای بازگشایی دولت رای دادند.

پس از پایان دیدار در کاخ سفید، جمهوری خواهان، دموکرات‌ها را بابت عدم حضور در این نشست مورد انتقاد قرار داده و رادنی دیویس، یکی از جمهوری خواهان که از لوایح بازگشایی دولت حمایت کرده بود، گفت: ترامپ توافقی را روی میز گذاشته بود. حقیقت این است که هیچ دموکراتی در آنجا نبود تا با ما صحبت کند و این نشان می‌دهد که آنها تمایلی برای سازش ندارند.

این مساله نشان می‌دهد که پایانی برای این تعطیلی دولت نیست که روز سه شنبه وارد بیست و پنجمین روز خود شد.

در همین حال، جمهوری خواهان سنا برای بار دوم در هفته‌های اخیر بسته تصویب شده از سوی مجلس نمایندگان را برای بازگشایی دولت بلوک کردند.

سناتورهای دموکرات کریس ون هولن و بن کاردین خواستار توافق برای تصویب این لوایح شدند که به بازگشایی دولت می‌انجامد.

یکی از لوایح برای تامین بودجه وزارت امنیت کشور تا هشتم فوریه است و لایحه دیگر برای تامین اعتبار سایر وزارتخانه‌ها و آژانس‌های دولت فدرال تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۹، پایان سال مالی است.

اما میچ مک کانل، رهبر اکثریت سنا اما این دو لایحه را رد کرده و گفت که سنا در چیزی که به نتیجه‌ای ختم نمی‌شود، شرکت نمی‌کند.

وی روز سه شنبه گفت: راه حل این مساله این است که مذاکره‌ای بین رئیس جمهوری و همکاران دموکرات ما برگزار شود.

یک سوم از دولت آمریکا از ۲۲ دسامبر سال گذشته میلادی و به دلیل اختلاف نظر ترامپ با دموکرات‌ها بر سر تامین اعتبار برای ساخت دیوار مرزی با مکزیک به حالت نیمه تعطیل درآمده است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها کاخ سفید مکزیک آمریکا ترامپ دموکرات ها جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۹۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • دعوت رئیس شورای شهر از سرمایه‌گذاران برای حضور در میمند
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است