Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@00:14:19 GMT

دست به دست بازتولید شد

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۰۰۱۵۰

دست به دست بازتولید شد

تهران-ایرنا-سرگرمی مهارتی «دست به دست» که چندی پیش از سوی مرکز سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و به منظور تقویت مهارت های حرکتی در مرحله پیش‌تولید قرار گرفته بود، اکنون بازتولید شد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این سرگرمی مهارتی مناسب مخاطبان بالای 5 سال علاوه بر افزایش سرعت عمل و ایجاد تمرکز مخاطبان، مهارت‌های حرکتی آنان را نیز تقویت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، هماهنگی‌ میان چشم، دست و مهارت‌های حرکتی دست‌ها از دیگر کاربردهای این سرگرمی است.«دست به دست» که با شمارگان 10هزار عدد وارد بازار شده است، نخستین بار در تیراژ 20هزار نسخه به دست کودکان رسیده بود.
این سرگرمی از چهار قطعه نیم دایره و یک تو‍پ کوچک تشکیل شده است که با اتصال قطعات، کودکان می‌بایست حرکت توپ بر روی ریل را هدایت کنند. چنین امری سبب تقویت حوصله و پشتکار در این مخاطبان می شود.
بر اساس این خبر، این محصول با شماره هولوگرام 92/0211343/13 تولید شده و مخاطبان می‌توانند با ارسال شماره هولوگرام به سامانه پیام کوتاه شورای نظارت بر اسباب‌بازی به شماره‌ی 300074010 اطلاعات مرتبط با این سرگرمی را مطالعه کنند. بر اساس مصوبه شورای نظارت بر اسباب‌بازی در سال 1391 تمامی تولیدکنندگان اسباب‌بازی‌ها می‌بایست با الصاق هولوگرام به محصول خود امکان دسترسی خانواده‌ها به شناسنامه آن سرگرمی را فراهم آورند.

**«خواهرم پرنده شد» بار دیگر به دست کودکان رسید
به گزارش اداره کل روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل کانون، مجموعه شعر «خواهرم پرنده شد» برای کودکان غزه که به کوشش بابک نیک‌طلب جمع‌آوری و منتشر شده بود بار دیگرباز نشر و به دست کودکان ایرانی رسید.
این اثر مشتمل بر 12 قطعه شعر است و از دیدگاه کودکان جنگ و یا با تمرکز بر نگرش آن‌ها سروده و منتشر شده است.
در این کتاب که 30 صفحه دارد و مناسب گروه سنی 7 تا 9 سال است اشعاری از رودابه حمزه‌ای، محمود پوروهاب، منیره هاشمی، حامد محقق، غلامرضا بکتاش و... را می‌خوانیم.
گفتنی است تصویرگری این کتاب را حدیثه قربان و عاطفه ملکی‌جو بر عهده داشته‌اند.

**کانون درگذشت حسین محب اهری را تسلیت گفت
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، خانواده‌ بزرگ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز درگذشت حسین محب‌اهری را به جامعه‌ هنری، فعالان عرصه تئاتر و بازماندگان این هنرمند تسلیت گفت.
بر اساس این گزارش، حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه 26 دی، دارفانی را در حالی وداع گفت که یاد و نام و مهربانی‌هایش همیشه در خاطر هنرمندان و کودکان و نوجوانان ایران باقی خواهد ماند.
محب‌اهری حدود 5 ماه پیش میهمان مرکز شماره 37 کانون تهران بود و درحالی که بیماری سرطان تن نحیف‌اش را سخت آزرده بود، با همان روحیه شاد و مهربانی مثال‌زدنی در جمع کودکان ونوجوانان عضو این مرکز حاضر شد و به آن‌ها توصیه کرد از فرصت‌های حضور در مراکز کانون برای پرورش خلاقیت و رشد هنری خود استفاده کنند.
او که در سال‌های اخیر بازی در دو نمایش مرکز تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به کارگردانی مریم کاظمی به نام‌های «خاله‌ مرجان و خروس» و «کلوچه دارچینی» را در کارنامه پربار هنری خود ثبت کرده بود در همان آیین از بچه‌ها ‌خواست که بامطالعه، به رشد فکری برسند و راهشان را برای آینده پیدا کنند.
این هنرمند با سابقه همواره برای فعالیت‌های هنری که با محوریت کودکان و نوجوانان انجام می‌شد، اهمیت فراوانی قایل بود و از اجرای تئاترهای کودک احساس خوشحالی می‌کرد و بچه‌ها را مورد تشویق قرار می‌داد.
گفتنی است چند روز پیش برخی هنرمندان عرصه تئاتر و مسئولان کانون پرورش فکری ضمن عیادت از این هنرمند خاطره‌های این هنرمند از حضور در تئاتر کانون را مرور کردند.
علمی*9294*1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي كانون پرورش فكري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی

آفتاب‌‌نیوز :

جدیدترین مسابقه تلویزیون که این روز‌ها حسابی نامش بر سر زبان‌ها افتاده است، پانتولیگ با اجرای محمدرضا گلزار، بازیگر و خواننده نام آشنای سینماست، گلزار چندی پیش هم با مسابقه «برنده باش» در شبکه سه سیما به عنوان مجری حضور داشته است.

«پانتولیگ» مسابقه‌ای با تمرکز روی پانتومیم است، اما کل آن محدود به بازی پانتومیم نمی‌شود. دو گروه چهار نفره مقابل هم قرار می‌گیرند تا هم چالش‌هایی متنوع در ارتباط با پانتومیم را از سر بگذرانند و هم به سؤالات اطلاعات‌عمومی پاسخ دهند. در واقع عوامل مسابقه سعی کرده‌اند علاوه بر جلب توجه علاقه‌مندان به پانتومیم، دوستداران مسابقات اطلاعات‌عمومی را هم با خود همراه کنند و از این طریق، رقابت را با هیجان بیشتری پیش ببرند. نکته قابل توجه اینکه شرکت کنندگان مسابقه از میان افرادی انتخاب شده‌اند که سال‌ها به‌طور مستمر پانتومیم اجرا کرده‌اند و یک جور‌هایی حرفه‌ای این رقابتند و از طرف دیگر اطلاعات عمومی خوبی هم دارند.

یکی از ویژگی‌های مسابقه «پانتولیگ» ریتم بسیار خوب آن بود که البته اجرای به اندازه گلزار به حفظ این ریتم حسابی کمک کرده بود. شاید حضورِ گلزار و اجرایِ او در مسابقه «برنده باش» خیلی کمک کرده او اینجا در مقامِ یک مجری اتوکشیده وارد نشود. با شرکت‌کنندگان لحظاتی شوخی می‌کند تا مخاطبان با تماشای یک مسابقه سرگرم‌کننده، از طنازی او هم بهره ببرند.

بعضی اوقات روش کمک کردنش به شرکت‌کننده‌ها برای رسیدن به جواب درست هم موقعیتی بامزه ایجاد می‌کرد. البته در «برنده‌باش» موقعیت برای شوخ‌طبعی و گپ و گفت با مخاطبان بیشتر فراهم بود. چون هم مسابقه طولانی‌تر بود، هم حضور تماشاگران بیشتر احساس می‌شد و هم در بخش‌هایی باید با خانواده و دوستان شرکت‌کننده‌ها تماس می‌گرفت و این مسئله هم به ایجاد موقعیت‌های مختلف کمک می‌کرد. در «پانتولیگ» به دلیل متمایز بودن شیوه مسابقه، گلزار هم سعی کرده است اجرایی متفاوت داشته باشد.

اما شاید مهم‌ترین نقطه قوت این مسابقه دور کردن مخاطب از فضای سرد مجازی است. تلویزیونی که سال‌ها عضوی از خانواده تک تک ما ایرانی‌ها بود و با تولید برنامه‌های گوناگون اثربخشی بسیار زیادی داشت، امروز با وجود شبکه‌های متعدد دیگر این تأثیرگذاری را ندارد، چون روزگاری تلویزیون مسابقات و سرگرمی‌هایی تولید می‌کرد که افراد علاقمند را پای آن می‌نشاند، مانند «مسابقه هفته» که علاوه بر این که در زمان خود جزو پرمخاطب‌ترین برنامه‌های سیما بود، همچنان وقتی بخش‌هایی از آن در شبکه مجازی منتشر می‌شود، بازخورد‌های مثبت بسیاری از آن می‌توان دریافت کرد.

حتی پانتومیم و آموزش آن به قدری اهمیت داشت که در برنامه‌های تلویزیونی کودک و نوجوان با همان اندک شبکه‌های موجود نیز یا به نمایش در می‌آمد و یا آموزش داده می‌شد و علیرضا خمسه سردمدار این آموزش‌ها بود. اما رفته رفته اجرای پانتومیم جایگاه خود را از دست داد و برنامه‌های تلویزیونی کمتری به آن اختصاص پیدا کرد. هرچند که در تئاتر همچنان جسته و گریخته به آن نیم نگاهی می‌شود، اما در تلویزیون دیگر این جایگاه وجود ندارد. شاید به این خاطر که نسل امروز با نسل دیروز متفاوت است. نسل امروز غرق در فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای است و دیگر جایی برای پانتومیم و اجرا‌هایی از این دست برایش باقی نمانده است.

همین ورود به فضای مجازی به نوعی بی‌تحرکی و عدم همبستگی خانوادگی و دور شدن از اجتماع را با خود به همراه آورده است و نسل امروز را متفاوت از نسل دیروز منزوی و گوشه‌گیر کرده است. در دنیای نسل امروز همه چیز پشت گوشی‌ها و رایانه‌ها پنهان شده است، حتی دوستی‌ها و رفاقت‌ها.

آدم‌های امروز دیگر مانند گذشته اهل چهره به چهره صحبت کردن نیستند و بیشتر ترجیحشان این است که بتوانند از راه دور و در همان فضای مجازی صحبت کنند. امروز دیگر جای شور و نشاط گروهی که در میان نوجوانان دیروز وجود داشت، برای نوجوانان و جوانان امروز وجود ندارد.

از همین سو به نظر می‌رسد جای تولید برنامه‌هایی که بتوانند با نگاه امروز جوان و نوجوان را با خود همراه کنند خالی است. اما شبکه سه سیما که از گذشته شعار جوانی را با خود حمل می‌کند، در این میان دست به یک اقدام تازه زد و با تولید برنامه «پانتولیگ» هم شورو نشاط را به دل برنامه‌های تلویزیونی آورد و هم هنر تا حدی فراموش شده پانتومیم را در قالب بازی و سرگرمی احیا کرد.

در این برنامه اعضای گروه می‌توانند با هم خانواده باشند یا رفیق، فرقی ندارد مهم این است که با اجرای پانتومیم به شناخت از هم دست پیدا می‌کنند و علاوه بر سرگرمی و نشاط، دست به مطالعه می‌زنند و از لاک تنهایی خود خارج می‌شوند تا در دنیای واقعی و بازی بتوانند برای ساعاتی از فضای سرد و یخ زده مجازی دور باشند.

اقدامی که تلویزیون باید خیلی زودتر از این‌ها دست به کار می‌شد و انجام می‌داد. تولید برنامه‌هایی همچون «پانتولیگ» می‌تواند این کار را انجام دهد و بازی و سرگرمی را از قاب تلویزیون به دل خانواده‌ها بیاورد.

حال باید دید در ادامه این برنامه به کجا می‌رسد؟ آیا قرار است ورود تلویزیون به فصل جدیدی از مسابقه‌سازی همچون گذشته در سایه استعدادیابی صرف همچون گذشته باشد یا مثلِ «معرکه‌ها» و «پانتولیگ‌ها» خانواده‌ها را هم دعوت به سرگرمی و بازی در منزل کند. در واقع برخی از بازی‌ها و سرگرمی‌هایی که تلویزیون می‌تواند ایجاد کند مخاطب را از آن خمودگی‌های ناشی از فعالیتِ صرف در فضای‌مجازی به سمتِ شادابی سرگرمی با خانواده سوق می‌دهد.

باید منتظر ماند و دید که نهایتاً محمدرضا گلزار از اجرای تلویزیونی چه نمره‌ای می‌گیرد؟ در این میدان هم می‌تواند مخاطب را به سینما‌ها بیاورد و اصطلاحاً مردِ اول گیشه باشد. این روز‌ها تلویزیون به مخاطب نیاز دارد تا آن عقبه طلایی سریال‌ها و برنامه‌های خیابان‌خلوت‌کن را برگرداند. اتفاقی که امروز به زعمِ مدیران تلویزیون به یک رویا و آرزو تبدیل شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • دو عضو کانون مازندران منتخب در مسابقه دوست فلسطینی من
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری میهمان کودکان اراکی
  • شوخی گلزار با مردم
  • شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • آغاز مرحله استانی جشنواره ملی هنر‌های نمایشی در چهارمحال و بختیاری