Web Analytics Made Easy - Statcounter

 زیمباوه سومین روز تظاهرات گسترده ملی و اعتراضات شدیدی را پشت سر می گذارد که خیابان‌های این کشور را به هم ریخته است . این اعتراضات پس از آن صورت گرفت که دولت این کشور قیمت سوخت را ۲ برابر کرد و حالا بنزین در زیمباوه به گران‌ترین قیمت در جهان فروخته می‌شود.

زیمباوه با بحران شدید اقتصادی و کمبود تبادلات خارجی روبروست که باعث شده این کشور با کمبود سوخت و نان مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های زیادی در این کشور به علت ناتوانی در واردات مواد اولیه، دست از کار کشیده‌اند.

به دنبال اَبَرتورم سال ۲۰۰۹، زیمباوه پول ملی خود را کنار گذاشت و از آن زمان از دلار و رَند آفریقای جنوبی استفاده کرده است.

اما بحران اقتصادی و کمبود ارز خارجی، دولت این کشور را بر این داشت تا اعلام کند ظرف ۱۲ ماه آینده یک ارز جدید برای خود معرفی خواهد کرد.

هرچند سیاستی که اعتراضات را آغاز کرد و تظاهرات و اعتصابات چندروزه را به راه انداخت، افزایش شدید قیمت بنزین در آخر هفته بود.

طبق گفته امرسون منانگاگوا، رییس‌جمهور این کشور، دو برابر کردن قیمت سوخت به جبران کمبود سوخت کمک خواهد کرد.

قیمت هر لیتر سوخت دیزل در جایگاههای سوخت این کشور حالا ۳.۱۱ دلار  و قیمت هر لیتر بنزین ۳.۳۳ دلار تعیین شده است.

قیمت بنزین ۳.۳۳ دلاری، در حال حاضر گران‌ترین قیمت بنزین در جهان است.

طبق داده‌های پایگاه اینترنتی گلوبال پترول پرایس، تا ۷ ژانویه ۲۰۱۹ قیمت میانگین هر لیتر بنزین در جهان، برابر با ۱.۰۸ دلار است که معادل ۴.۰۹ دلار برای هر گالن می‌باشد. قبل از افزایش قیمت زیمباوه، گران‌ترین قیمت بنزین در جهان متعلق به هنگ‌کنگ بود که در آن هر گالن بنزین ۷.۷۱ دلار به فروش می‌رود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دولت بنزین زیمباوه جهان واردات پول دلار آفریقای جنوبی ارز افزایش قیمت زیمباوه قیمت بنزین گرانترین بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران