Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا، سیدمرتضی خاتمی  وضعیت دارویی بیماران تالاسمی گفت: وضعیت دارویی بیماران تالاسمی و هموفیلی مانند دیگر بیماران خاص است، دارو‌های خارج از فارماکوپه دارویی  با هزینه آزاد محاسبه می‌شوند و معمولا قیمت بالایی دارد. البته برخی از دارو‌های خارجی نیز طبق شرایط مشخصی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند. ولی به طور کلی تامین داروی بیماران خاص به صورت کامل در تعهد بیمه ها قرار دارد و مشکلی در رابطه با افزایش قیمت دار‌وها برای بیماران تالاسمی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی افزود: آن دسته از بیماران خاصی که مددجوی کمیته امداد و تحت پوشش سازمان بهزیستی باشند سبد کالای حمایتی تعلق می‌گیرد. بنابر این بیماران خاصی که فاقد توان مالی برای تامین هزینه‌های دارویی خود هستند باید عضویتشان را در سازمان های حمایتی به فراخور شرایط قطعی کنند.

نائب رئیس فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی در رابطه با وضعیت اشتغال بیماران تالاسمی  افزود: طبق قانون سهمیه‌ای برای استخدام مددجویان سازمان بهزیستی و جامعه معلولین وجود دارد، هرچند سهمیه مشخصی برای بیماران خاص تعیین نشده اما این موضوع به معنی عدم  پذیرش آنها نیست.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: اصولا برای استخدام  و اشتغال بیماران خاص ارائه طریق جدی صورت نگرفته و الزام قانونی وجود ندارد، انجمن‌ها و سازمان های مردم نهاد باید در زمینه اشتغال بیماران خاص مطالعه و نتیجه را به اطلاع تصمیم گیران ذیربط و همچنین کارآفرینان قرار دهند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهزیستی مجلس شورای اسلامی بیمه بیماران خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۱۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی

جواد شمسایی، با اشاره به آمار بررسی پرونده جامع محصولات CTD، افزود: میزان بررسی پرونده‌ها از ۹۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۸ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده و بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و مدت زمان بررسی پرونده‌های حوزه نیز از ۴ ماه به زیر یک ماه کاهش یافته است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو ادامه داد: میزان مصاحبه و ارزیابی صلاحیت مسئول فنی نیز ۳۴ درصد، رسیدگی و پاسخگویی به امور ترخیص بیش از ۱۴۰۰ درصد، صدور مجوز ترخیص با حداقل اسناد بیش از ۳۳۰ درصد در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی مخصوص مسئولان فنی شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده ملزومات دارویی، گفت: طی سال گذشته ۷ دوره آموزشی شامل ۴ جلسه ۲ GMP، جلسه CTD و یک دوره آموزش رگولاتوری برگزار شد و در سال جاری نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژه خواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهبود شرایط صنایع دارویی در گرو برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی