Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@18:41:31 GMT

شکل گیری صنعت بازاریابی محصول تولید انبوه است

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۰۱۹۵۰

شکل گیری صنعت بازاریابی محصول تولید انبوه است

تهران- ایرنا- رئیس کنفرانس ارتباطات بازاریابی و برندینگ در مورد شکل گیری صنعت بازاریابی و برندینگ گفت: وقتی کارخانه ها و صنایع به تولید انبوه دست یافتند، مسئله فروش این کالاها مطرح شد و بحث بازاریابی مورد توجه قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، علی اکبر فرهنگی امروز چهارشنبه در دومین روز کنفرانس ارتباطات بازاریابی و برندینگ که در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: هر محصولی که نام کالا به خود بگیرد باید به مصرف برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین بازاریابی با مقوله تولید انبوه و دنیای مدرن گره خورده است و در دنیای سنتی خیلی جایگاهی نداشت.
وی افزود: ارتباطات بازاریابی یک پدیده نو ظهور و متعلق به هزاره دوم میلادی است و بعد از این مقطع زمانی مورد توجه قرار گرفت.
این پژوهشگر رشته مدیریت ادامه داد: در دهه های گذشته در قلمرو پژوهشی ارتباطات بازاریابی (imc) آثار علمی گسترده ای منتشر شده است که نشان دهنده توجه محیط های علمی دنیا به این صنعت است. این مطالعات می توانند به سازمان ها در تحقق بخشیدن به اهداف ارتباطی خود کمک کنند.
این استاد رشته مدیریت سپس به بررسی تفاوت های بازاریابی در عصر مدرن و پست مدرن پرداخت و بیان کرد: در عصر مدرنیسم ارتباطات بازاریابی یکپارچه تکامل پیدا کرد و جهت گیری ها تاکتیکی و فن سالارانه شد و برنامه استراتژیک و جامع نگری وجود داشت، اما در عصر پست مدرن تاثیری که بازاریابی بر جامعه می گذارد مهم است. در مدرنیسم فعالیت های محلی است، اما در پست مدرنیسم جهانی است. در مدرنیسم توسعه انبوه و ناگهانی داریم و در پست مدرینسم توجه ویژه در محورهای اصلی ارتباطی است.
وی افزود: در دوران مدرنیسم ما سازمان را ازنظر درونی و بیرونی مورد توجه قرار می دهیم، اما در پست مدرنیسم مشتری محوری ملاک است.
فرهنگی ادامه داد: در مدرینته پاردایم مدیریت بر اساس نظام های عقلایی، طبیعی و باز مدنظر بود، اما در پست مدرنیستم پاردایم جدید مبنی بر سازمان های خدمتگزار حاکم شده است
این فعال عرصه تبلیغات و برندینگ در مورد بازیگران اصلی ارتباطات و بازاریابی هم اظهار کرد: تبلیغ کنندگان، آژانس های تبلیغاتی، رسانه ها، مخاطبان هدف سازمان های خدماتی مثل محققان بازار، مشاوران و... از اصلی ترین بازیگران عرصه تبلیغات و برندینگ هستند.
فرهنگی در مورد ظهور مباحث جدید در عرصه صنعت برندینگ هم بیان کرد: ظهور اخلاقیات حاکم بر کسب و کار و فلسفه مدیریت، رویکرد مذهب در سازمان و رویکردهای پدیدار شناسی از جمله رویکردهای جدید در صنعت برند و حوزه های پژوهشی است.
وی با بیان اینکه رویکردهای جدید اخلاقی در این صنعت در اروپای شمالی به ویژه در دانمارک برای برند سازی مورد استفاده قرار گرفته است، بیان کرد: سرمایه گذاری اخلاقی، حسابرسی اخلاقی، مدیریت بر مبنای ارزش ها، درک ترجیحات مصرف کننده و مسئولیت های اجتماعی سازمان در ذیل اخلاق در صنعت برند سازی مطرح است و در دانمارک روی این زمینه ها کار کرده اند.

** هدف تبلیغات اقناع مردم است
محمود محمدیان استاد دانشگاه علامه طباطبایی در کنفرانس ارتباطات بازاریابی و برندینگ گفت: متخصصان تبلیغات تلاش می کنند مردم را به آن امری که صاحب کالا می خواهد راضی کنند.
محمدیان در کنفرانس ارتباطات بازاریابی و برندینگ که در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: مسئله و پرسش اصلی صنعت تبلیغات و برند سازی این سوال است که چگونه باید مخاطب را اقناع کرد؛ چرا که هدف تبلیغ قانع کردن مردم به پذیرش چیز هایی است که صاحب کالا می خواهد.
وی با بیان اینکه در طول زمان متخصصان تبلیغ تکنیک هایی را برای اقناع مخاطب به کار بردند، اظهار کرد: سنتی ترین روش اقناع تکرار است. آن قدر یک برند را باید تکرار کرد تا در ذهن مخاطب باقی بماند و تکرار خود منجر به ماندگاری می شود.
محمدیان افزود: دومین تکنیک برای اقناع مخاطب بحث زیبایی است. استفاده از افراد زیبا در تبلیغات منجر به اثر بخشی بهتر تبلیغات خواهد شد و تجربه نشان داده است که این افراد پذیرش بیشتری دارند از همین رو سعی می شود در کار های تصویری از افراد خوش چهره استفاده شود. البته فردی که مورد استفاده قرار می گیرد خیلی خوش چهره نباید باشد؛ چرا که آن موقع کالا تحت تاثیر آن فرد قرار خواهد گرفت و امر تبلیغ دچار مشکل خواهد شد.
استاد مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی سومین تکنیک اقناع مخاطب را مانور روی ویژگی های کالا دانست و گفت: هر محصولی ممکن است ده ها ویژگی داشته باشد. در این روش قرار نیست همه ویژگی ها مطرح شود، بلکه باید در تبلیغات مهم ترین و متمایز کننده ترین ویژگی کالا برجسته و مورد تاکید قرار گیرد.
وی با تاکید بر این نکته که یکی از موثرترین روش های اقناع مخاطب بیان این نکته است که کالای مورد نظر چه منفعتی برای مشتری دارد، اظهار کرد: آخرین تکنیک برای اقناع مخاطب این است که تبلبغات باید برشی از زندگی واقعی مردم باشد؛ یعنی نشان داده شود محصول در فرایند واقعی زندگی مردم چه علمکردی می تواند داشته باشد . به عنوان مثال برای تبلیغ قدرت یک خودرو می توان آن را در شرایط بارندگی شدید نشان داد که قدرت غلبه بر سیل و باران را دارد.
**9487**1584

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ارتباطات ارتباطات بازاریابی برندینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۱۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته و کارخانجات اقدام به خرید و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر اعلام نشده است و کارخانجات نمی دانند به چه قیمت محصول خود را به بازار عرضه کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام رمضانی مدیر عامل شرکت قند بیستون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و 400 هزار تن تا یک میلیون و 500 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می‌شود.

وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از 10 روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمی‌دانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.

رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.

رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از 2 هزار 800 تومان به 3 هزار و 330 تومان تغییر کرده است.

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل 25 هزار و 550 تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز 28 هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر می‌شود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم  یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانه‌های تولید شکر، پیشنهاد می‌شود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی خریداری شد
  • جشن دستاوردهای آژانس پلاتین در سال 1402
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • شرکت‌های تبلیغاتی اینستاگرام
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند