Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین - ایرنا - مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران گفت: خون تامین شده در ایران نه تنها آلودگی ندارد بلکه با توجه به عضویت ایران در نظام پالایشگری قراردادی اتحادیه اروپا، با این کشورها همسطح است.

به گزارش ایرنا علی اکبر پور فتح الله روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران قزوین افزود: هم اکنون از 2 میلیون و 100 هزار پلاسمای تولیدی در ایران 700 هزار واحد به مصرف بیمارستان ها می رسد و مازاد آن برای تولید داروهای مشتق مانند آلبومین و فاکتور هشت به اروپا ارسال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بر اساس قوانین اتحادیه اروپا نظام انتقال خون باید استانداردهای لازم را برای تولید داروهای مشتق از پلاسمارعایت کند، افزود: به همین دلیل تمام مراکز انتقال خون ایران مورد ممیزی قرار دارند و تا پایان سال جاری 31 مرکز انتقال خون کشور مورد تایید بازرسان اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران افزود: همین ممیزی ها و ارزیابی ها نشان می دهد که سطح استانداردهای نظام انتقال خون ایران مطابق با استانداردهای اروپایی است و حتی از نظر عفونت های قابل انتقال از طریق خون از آمریکا وصع بهتری داردد چون در این کشور نظام اهدای خون به ازای دریافت هزینه نیز رایج است.
پور فتح الله متمرکز سازی فعالیت ها، آزمایش ها و تولید فراورده ها را یکی از اولویت های مهم سازمان انتقال خون عنوان کرد و افزود: صنعت تولید خون در دنیا به سمت ارایه محصول منطبق بر استانداردهای بین المللی پیش رفته و انتقال خون ایران نیز فعالیت ها را حداکثر در 9 منطقه کشور متمرکز خواهد کرد هرچند که کار جمع آوری خون با اعزام پایگاه ها به مناطق مختلف انجام خواهد شد.
وی در خصوص تاثیر تحریم ها بر این سازمان نیز گفت: تاکنون تحریم ها تاثیری بر روند کار سازمان نداشته است و خوشبختانه قبل از شروع تحریم ها ملزومات و تجهیزات مورد نیاز را برای یک سال آینده تامین کردیم که البته همین خرید متمرکز ، تنگناهایی را برای سازمان ایجاد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: به دلیل افزایش آمار جراحی‌ها و بالا رفتن سن جمعیت کشور یک میلیون و 400 هزار واحد پلاکت امسال در بیمارستان های ایران مصرف شده است.
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران گفت:در حال حاضر امکان اهدای مستقیم پلاکت در تمام مراکز انتقال خون استان ها فراهم شده است و اهداکننده می تواند به طور مستقیم یک دُز ( نوبت سر ) درمانی را فراهم کند.
وی با بیان اینکه میزان خون اهدایی با مصرف آن برابری داشته و به طور 100 درصد تامین می شود اضافه کرد: هم اکنون میزان اهدای خون ایران 2 میلیون و 100 هزار واحد بوده و به همین میزان نیز گلبول قرمز مصرف می شود.
مدیر عامل ازمان انتقال خون ایران در سفر به قزوین در همایش مدیریت مصرف خون بیمار نیز سخنرانی کرد.
90 مرکز انتقال خون در کشور فعالیت می کنند.
7388*6012

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت و درمان مدير عامل انتقال خون كيفيت خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۲۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند

هرساله با نزدیک شدن به روز‌های گرم سال، در کشور با وارد مدار شدن سیستم‌های سرمایش، مصرف برق به طور تدریجی افزایش پیدا می‌کند. آخرین آمار‌های وضعیت شبکه برق کشور نشان می‌دهد که در روز‌های گذشته مصرف برق نسبت به سال گذشته افزایش چند هزار مگاواتی داشته است.

از این جهت که در روز‌های گرم تابستان با ناترازی در تولید و مصرف برق مواجه هستیم، وزارت نیرو اقداماتی را پیش بینی می‌کند تا عبور موفق از تابستان و بدون قطعی برق رقم بخورد. در همین راستا امسال برنامه‌ای ۱۸۰ اقدامه در بخش‌های توسعه نیروگاه‌ها، افزایش و اصلاح شبکه و مدیریت مصرف برق برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

بخش مهم دیگر این برنامه‌ها انجام به موقع تعمیرات نیروگاهی است. در حال حاضر بیش از ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور از طریق نیروگاه‌های حرارتی تامین می‌شود و هم رقم ضرورت آمادگی این واحد‌های نیروگاهی را برجسته می‌کند.

برنامه‌های تعمیراتی نیروگاه‌ها پس از عبور از فصل گرم سال و شروع مهر آغاز شده و طبق برنامه اعلام شده باید تا پیش از خرداد و همزمان با افزایش دما نیروگاه را به آمادگی ۱۰۰ درصدی از لحاظ تعمیراتی برسند و پاسخگوی تقاضای مصرف در فصل گرم سال باشند.

در ادامهدناصر اسکندری معاون راهبری شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های برق حرارتی تامین می‌شود گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم تامین برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است، از این رو آمادگی کامل این واحد‌ها برای تولید برق پایدار در فصول گرم سال اهمیت مضاعفی دارد.

وی گفت: فصل تعمیراتی نیروگاه‌های حرارتی باید تا قبل از خرداد هر سال به پایان برسد، چرا که از این ماه با افزایش مصرف برق کشور نیروگاه‌ها باید آمادگی کاملی برای پاسخگویی به بار مصرف این بازه زمانی داشته باشند.

این مقام مسئول در خصوص برنامه‌های تعمیراتی امسال گفت: در همین راستا از ابتدای مهر سال گذشته به منظور آماده‌سازی این واحد‌ها برای تولید انرژی پایدار در ماه‌های گرم سال، بالغ بر ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون ۹۳ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده تا نیمه اردیبهشت‌ماه بتوانیم تمامی واحد‌های نیروگاهی را برای تامین برق پایدار روز‌های اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

رکورد تعمیرات نیروگاهی امسال شکسته می‌شود 

گفتنی است، سال گذشته برای نخستین بار در صنعت برق حدود ۹۷ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی پیش از شروع پیک مصرف برق تابستان به پایان رسید و امسال رکورد جدیدی در این زمینه به ثبت خواهد رسید.

در این راستا ساناز جعفرزاده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بهره‌برداری تولید در خصوص جزئیات برنامه‌های تعمیراتی امسال گفت: از ابتدای مهر سال گذشته به منظور تأمین برق پایدار پیک تابستان امسال بیش از ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است. تاکنون بیش از ۹۰ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده است و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده بتوانیم تمامی واحد‌های نیروگاهی را برای تأمین برق پایدار روز‌های اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

با اشاره به اینکه برخی از تعمیرات نیروگاهی به دلیل تداوم گرما در تابستان ۱۴۰۳ به تعویق افتاد گفت: یک سری از تعمیرات ما برای شهریور پیش‌بینی شده بود که به علت تداوم گرما به مهر معوق شد. اما چیزی که بیشتر بر روی حجم تعمیرات اثر گذاشت بود این بود که دچار تراز منفی سوخت در فصل زمستان بودیم و به این علت خیلی از تعمیرات در زمستان هم برای کمک به تامین بار شبکه به تعویق افتاد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود