Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- «سکینه اشرفی» معاون شهردار تهران در جریان ارائه پیشنهاد یک عضو شورای شهر، پیشنهاد وی را انشای بچه دبیرستانی، توصیف کرد که این ادبیات موجب اعتراض اعضای شورای شهر تهران شد.

به گزارش ایرنا اعضای شورای اسلامی شهر تهران امروز (چهارشنبه) در یکصد و شانزدهمین جلسه شورا به ادامه بررسی مواد لایحه برنامه سوم توسعه شهر تهران و ارائه پیشنهادات خود برای افزوده شدن و یا حذف برخی ماده ها پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید حسن خلیل آبادی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی ماده 62 لایحه برنامه سوم توسعه شهر تهران پیشنهاد کرد که موضوع ساماندهی کارخانجات شن و ماسه و کارگاه‌های تولید مواد اولیه تولید سیمان در این ماده درج شود.
به گزارش ایرنا پس از ارائه این پیشنهاد سکینه اشرفی معاون برنامه‌ریزی و امور شوراهای شهرداری تهران این پیشنهاد را مانند انشای بچه دبیرستانی ها توصیف کرد که این ادبیات با اعتراض اعضای شورا مواجه شد.
سیدحسن خلیل آبادی در ادامه خطاب به معاون شهردار گفت: آیا درست است که ما هم بگوییم برخی مواد لایحه برنامه سوم که از سوی شهرداری به شورا ارائه شده بچه گانه است؟
سید ابراهیم امینی عضو دیگر شورای شهر هم خطاب به معاون شهردار تهران گفت: خود حضرتعالی و بقیه کارشناسان در کمیسیون‌های تخصصی و کمیسیون تلفیق حضور داشتید، اگر نیاز به ادبیات دیگری داشت، می‌توانستید مطرح کنید.
امینی افزود: اعضای شورای شهر از نظر حقوقی حق دارند که حتی بعد از تصویب برنامه ادبیات آن را ویرایش کنند.
الهام فخاری عضو دیگر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران تاکید کرد: با ادبیاتی که معاون شهردار به کار می‌برند جایگاه نظارتی شورا ها را نادیده گرفته می شود.
وی گفت: اگر لازم است برای به کار بردن این ادبیات به شهردار تهران تذکر دهیم.
فخاری یادآور شد: از سوی دیگر به عنوان عضو شورای شهری که دوستدار کودک است، باید بگویم که اصطلاح بچه گانه درست نیست چرا که بچه ها و دبیرستانی ها از بسیاری از بزرگترها معتبرتر هستند.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه ماده 62 برنامه سوم توسعه شهر تهران را که شهرداری تهران را ملزم می‌کند به منظور حفظ ذخایر زیستی ، تقویت اکولوژیک شهر تهران و حفاظت و جلوگیری از تخریب فضاهای سبز و رودخانه ها و عرصه‌های طبیعی نسبت به ایجاد توسعه فضاهای سبز در شهر اقدام کند را تصویب کردند.
همچنین در این ماده تاکید شده است شهرداری، با اجرای مصوبه ثبت میراث طبیعی شهر نسبت به شناسایی دقیق این ذخایر و اتخاذ تدابیر لازم برای حفاظت و ارتقای کمی و کیفی آنها درباره برنامه های احیا و ساماندهی رودخانه های شهر ، بهسازی، حفاظت یا قلع مستحدثات یا کاربری های متجاوز حرائم طبیعی به ویژه رود دره ها، دامنه جنوبی البرز و ارائه طرح ویژه ساماندهی شن چاله های واقع در حریم رودخانه ها و جلوگیری از ادامه فعالیت کارخانه شن و ماسه اقدام کند.
تهرام/7244//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شورا معاون شهردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۲۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران

دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس شعبانی با اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه، بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در رأس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف شود تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج، هفت و ماده صد برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت ها و تلاش های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

اطلاع رسانی به موقع و حداکثری خدمات ارائه شده به شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده درباره طرح «رصد» در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه می‌بایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین و به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق نیز در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

بر اساس گزارش سایت شهر، در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲،۲۱،۲،۱،۳،۱۵،۱۳به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • ارتباط نامعقول طرح سوال از شهردار کرج با جابجایی برخی مدیران
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • جلسه شورای اسلامی اهواز برای سیزدهمین بار متوالی تشکیل نشد!
  • آغاز به کار هیئت امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد