Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانه ملت: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: قطعا روسیه با توجه به مناسباتی که با جمهوری اسلامی ایران دارد و از توطئه های آمریکایی ها هم مطلع است‌؛ باید مخالفت خود را با برگزاری چنین کنفرانسی که مداخله آشکار در امور داخلی ملت ایران محسوب می شود اعلام کند.

این روزها بحث کنفرانس ضد ایرانی که قرار است به میزبانی لهستان برگزار شود برای بسیاری از سیاستمداران و کارشناسان سیاسی تعجب برانگیز شده است که چرا باید چنین کنفرانسی در یک کشور دسته چندم اروپایی انجام شود و همین موضوع جای بحث و اظهار نظر را برای صاحب نظران باز گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه به سراغ یکی از نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی رفتیم تا در خصوص مسائل سیاسی روز و به ویژه کنفرانس ضد ایرانی که قرار است ماه آینده به میزبانی لهستان برگزار شود گفت و گو کنیم.

 چرا لهستان باید میزبان کنفرانس ضد ایرانی باشد،لهستانی که یک کشور غیر قابل استراتژیک در اروپا است؟

نقوی حسینی:‌ آمریکایی ها برای اینکه بتوانند تغییر را از درون دنبال کنند؛ تلاش می کنند کشورهای دیگر را با خود همراه کنند وبا برگزاری چنین همایش هایی مخالفان و معاندین و ضد انقلاب ها را در خارج از کشور جمع کنند. آمریکایی ها فکر می کنند با برگزاری چنین همایش هایی‌ می‌توانند به اهداف خود برسند‌،‌ غافل از اینکه جمهوری اسلامی ایران هم مقتدر‌تر از گذشته و هم شفاف تر از قبل درمقابل دشمنان خواهد ایستاد. اینکه در لهستان کنفرانس برگزار می شود در واقع می خواهند یادآور رویدادهای گذشته این کشور باشند و با توجه به این نکات ات که در این کشور چنین گردهمایی هایی برگزار می کنند. باید توجه داشته باشیم که لهستان به کشور روسیه نزدیک است و با توجه به مناسبات بین دو کشور لهستان و روسیه تصورشان این است که می توانند خیلی از کشورها را با خود همراه کرده و علیه جمهوری اسلامی ایران توطئه کنند.

در روزها گذشته شاهد سفرهای وزیر امورخارجه آمریکا به کشورهای مختلف خاورمیانه هستیم؛ به نظر شما دلیل اصلی این سفرها چه می تواند باشد؟

نقوی حسینی: سفر پمپئو هم به منطقه خاورمیانه در همین راستا است. ‌آمریکایی ها فکر می کنند می توانند با این توطئه ها و برنامه ریزی ها و همچنین فشار، تحریم و تهدیدات و حمایت از گروهای معاند و ضد انقلاب همراهی کشورهای منطقه را جلب کنند تا به اهداف خود دست یابند پس به دریوزگی افتاده اند و به کشورهای مختلف سفر می کنند و آنها را علیه ایران تحریک می کنند. پمپئو به کشورهای مختلف ‌خاورمیانه می رود و از آنها می خواهد تا درمقابل ایران بایستند. آمریکایی ها از این امر غافل هستند که ‌جمهوری اسلامی ایران با ثبات تر از همیشه است چرا که پشتیبانی ملت را دارد و با رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری و همه نیروهای انقلاب در مقابل توطئه های دشمنان خواهد ایستاد و قطعا پیروز این میدان هم، ملت ایران و جمهوری اسلامی خواهد بود.

آیا روسیه برای برگزاری چنین کنفرانسی که قرار است در یکی از کشورهای همسایه خود بر علیه ایران برگزار شود؛ واکنش نشان خواهد داد و اگر در برابر چنین حرکتی واکنش نشان دهد موضع این کشور چگونه خواهد بود؟

نقوی حسینی: قطعا روسیه با توجه به مناسباتی که با جمهوری اسلامی ایران دارد و از توطئه های آمریکایی ها هم مطلع است‌؛ باید اعلام موضع کند با برگزاری چنین کنفرانسی که مداخله آشکار در امور داخلی ملت ایران محسوب می شود مخالفت کند که این کار را هم خواهد کرد.

اروپایی ها که مدعی هستند که به تعهدهای خود در برجام پایبند هستند چرا هیچ گونه عکس العملی نسبت به برگزاری این کنفرانس نشان نمی دهند؟

نقوی حسینی: امروزه بر کسی پوشیده نیست که اغلب کشورهای اروپایی میزبان انواع گروهای تروریستی هستند وافرادی که رسما عملیات تروریستی انجام دادند با بیانیه ها این موضوع را پذیرفتند. سازمان منافقین امروزه در کشورهای اروپایی به آسانی در حال گذران زندگی هستندواز امکانات این کشورها استفاده می کنند؛ بنابراین این ادعای غربی ها مبنی بر مبارزه با تروریسم یک دروغ بیش نیست واین کشورها همه رفتارهای دو گانه نسبت به تروریسم دارند. بر کسی پوشیده نبوده است که کشور های اروپایی مدعی در مقابل آمریکایی ها ذلیل هستند ونمی توانند در مقابل آمریکا موضع مستقلی داشته باشند. همه شاهد بودیم بر عکس همه ادعاهایی که اروپایی ها در رابطه با فعال کردن کانال ارتباط مالی با ایران داشتند؛ اما در آخر مشخص شد که جرات فعال کردن spv را ندارند. اقدامات اخیر دانمارکی ها و هلندی ها برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران هم در همین راستا صورت گرفته است و همه این ماجراجویی اروپایی ها برای توجیه ناتوانی شان در مقابل آمریکا است؛ چرا که اینها تعهد داده بودند به هر نحوی به برجام پایبند باشند، حالا که زمان عمل به وعده های شان رسیده شروع به بهانه جویی کرده اند. اروپایی ها با سیاست های آمریکا همگام هستند و اعضای گروه 5+1 خود از شرکت کنندگان در این کنفرانس هستند.

چرا دولتمردان همچنان پا فشاری دارند که در برجام بمانند با توجه به اینکه آمریکایی ها که خارج شدند و اروپایی ها هم تعهد دادند اما به تعهدات خود عمل نکردند؟

نقوی حسینی: وقتی که آمریکایی ها از برجام خارج شدند من همان موقع مصاحبه کردم که بر جام مرد ودیگر برجامی وجود ندارد اما اروپایی ها از یک طرف متعهد بودند بالاخره کلاس برای خود در عرصه بین الملل دارند وتعهد ببن المللی آنها را نمی خواهند زیر پا بگذارند و به عنوان کشورهایی تلقی بشوند که به تعهدات بین المللی خود پایبند نیستند از سوی دیگرجرات و جسارت مقابله با آمریکا را هم ندارند. چون اگر بخواهند به تعهدات خود وفادارباشند باید در مقابل تصمیم آمریکا قرار بگیرند که جسارت این کار را ندارند. این بازی هایی که در دانمارک و هلند درست شد برای همین بد عهدی ها بود بالاخره spv را همانگونه که ما پیش بینی می کردیم جرات نکردند راه اندازی کنند و برای شانه خالی کردن از این موضوع شروع به بهانه جویی کرده اند.

با توجه به شناختی که از عرصه بین المللی دارم و از مناسبات بین آمریکا واروپایی ها شناخت داشتم وتوطئه هایی که این ها دارند دنبال می کنند موافق با خروج ایران از برجام در شرایط فعلی نیستم.علیرغم اینکه به شدت با برجام مخالف بودم و برجام را توافق خوبی نمی دانستم. فقط تعهدات کشور ما در برجام قطعی است اما تعهدات آنها هیچ قطعیتی ندارد با همه اینها من مخالف بودم مصاحبه هایم موجود است و برمواضعم اصرار کردم وعاقبت برجام را هم می دانستم و معتقد بودم که نباید ایران وارد این توافق می شد.

در حال حاضر خروج ایران از برجام به هر شکلی صد درصد به ضرر جمهوری اسلامی ایران است چرا که کشورمان هیچ نفعی که از این توافق نبرده است و تعهداتش هم که همچنان سر جای خود باقیست حال اگر بخواهیم این تعهدات را هم زیر پا بگذاریم آن وقت در عرصه بین المللی علیه کشورمان بسیج می شوند و شورای امنیت قطعنامه علیه کشورمان صادر می کند و مشکلات چند برابر قبل از برجام ‌می شود.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: کمیسیون امنیت ملی نقوی حسینی خروج از برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۵۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت

رئیس جمهور با اشاره به اینکه سفر به پاکستان و سریلانکا از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اظهار داشت: اما برگزاری سفر در این مقطع این پیام را به منطقه و جهان داد که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت‌وگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر اظهار کرد: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

آیت‌الله رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتاً ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملاً به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی-مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

آیت‌الله رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

کد خبر 747730

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی
  • رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • رئیسی: این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت
  • برگزاری این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست