Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پیرحسین کولیوند عصر چهارشنبه در حاشیه افتتاح ساختمان مرکز اورژانس امام خمینی(ره) شهرستان تویسرکان و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اورژانس ایران با ۷ پایگاه به عنوان چهارمین کشور دنیا کار خود را از سال های دور آغاز کرد، گفت: ۴۳ سال پیش اورژانس پیش بیمارستانی در کشور شکل گرفت و اوایل انقلاب نیز در همدان آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از توسعه ناوگان آمبولانس کشور طی سال های اخیر خبر داد و با بیان اینکه ناوگان اورژانس کشور تا سال ۹۵ حدود ۲ هزار و ۴۰۰ دستگاه آمبولانس داشت که بیشتر هم فرسوده بودند، گفت: ناوگان اورژانس کشور در حال حاضر ۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس دارد.

رئیس سازمان اورژانس کشور در ادامه با بیان اینکه مرکز فوریت ها و اورژانس با ارائه خدمات به موقع و سریع عملکرد مطلوبی در بحران ها داشته به طوری که شاهد رضایتمندی مردم در این حوزه هستیم، گفت: در مواقع حوادث و بلایا نخستین دستگاهی که به محل حادثه اعزام و در محل حاصر می شود اورژانس است.

کولیوند در ادامه با تاکید بر اینکه هدفگذاری شده تا آمار سالی یک هزار کشته در حوادث جاده ای را کم کنیم، عنوان کرد: در گذشته تعداد فوت شدگان در حوادث جاده ای کشور به ازای هر ۱۰۰ نفر عددی حدود  ۳۴.۴ نفر بود که در حال حاضر به ۲۰ نفر کاهش یافته است.

وی همچنین به موضوع چهارشنبه پایان سال و حوادث آن اشاره کرد و از برنامه ریزی در راستای آموزش گروه های هدف به ویژه نوجوانان و جوانان برای کاهش مصدومیت ها در این روز خبر داد و عنوان کرد: سال گذشته شمار بستری ها ۵۰ درصد و شمار مصدومین ۳۰ درصد نسبت به چهارشنبه پایان سال ۹۵ کاهش یافته بود.

رئیس اورژانس کشور همچنین با بیان اینکه تلاش شده تا بودجه های مناسبی برای فوریت های پزشکی جذب و به مناطق ضعیف تر و کم برخوردارتر رسیدگی شود، گفت: اورژانس همدان بین اورژانس‌های پیش‌بیمارستانی موفق عمل کرده است.

کولیوند همچنین به وجود ۴۱پایگاه اورژانس هوایی در سطح کشور اشاره کرد و ادامه داد: برای جلوگیری از جان باختن مردم در مناطق دور دست تصمیم بر آن است که مدیریت بیماران قلبی را با دیسپاچینگ تهران مستقیم داشته باشیم، به طوری که دستگاه نوار قلب که از تولیدات داخل کشور است با دو سیم کارت مشکل بیمار مورد نظر را ارسال می کند.

رئیس اورژانس کشور از کاهش ۱۳ درصدی تلفات جاده ای در استان همدان خبر داد و افزود: در استان لرستان به دلیل بهره مندی از اورژانس هوایی با کاهش ۵۵ درصدی تلفات مادران باردار روبرو بوده ایم.

کولیوند در ادامه سفر خود به تویسرکان در شورای ادرای این شهرستان هم حضور یافت و  از کسب ۷ رکورد جهانی در حادثه کرمانشاه خبر داد و گفت: در حدود هفت هزار و ۳۵۰ مصدوم در بازه زمانی ۷ دقیقه بدون فوت به مراکز درمانی انتقال داده شدند و ذره ای خون و فرآورده های آن هم کم نیامد و این در حالی بود که در کمترین زمان ۶ بیمارستان سیار با امکانات مناسب راه اندازی شد و همچنین شاهد ثبت یک هزار و ۹۸۰ عمل جراحی در کمتر ۷۲ ساعت بودیم.

وی با بیان اینکه در کشور ۴۱ اورژانس هوایی وجود دارد که تا به امروز ۲۴ هزار مصدوم جابجا کرده‌اند و ۶۵ درصد آنها نیاز به اتاق عمل داشتند اظهار کرد: ۴۰ هزار نفر را کمتر از ۶۰ دقیقه به مراکز درمانی رساندیم.

گفتنی است قبل از این نشست پایگاه اورژانس شماره ۳ شهری شهرستان ملایر با حضور رئیس اورژانس کشور افتتاح شد.

پایگاه ۳ شهری شهرستان ملایر با کمک خیرین ساخته شده و برای آن ۱۵۰ میلیون تومان توسط مجموعه اورژانس ۱۱۵ استان همدان هزینه شده و مابقی را خیرین تقبل کرده‌اند.

رئیس سازمان اورژانس کشور در حاشیه سفر یکروزه به استان همدان، شبانه از بیمارستان دولتی ولیعصر (عج) شهرستان تویسرکان بازدید کرد.


 

کد خبر 4515434

منبع: مهر

کلیدواژه: اورژانس تویسرکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۵۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت یافتن زندگی در چهارچرخ امداد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از دنیا آمدن نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس ۱۱۵ گیلی خبر داد.

ایران نژاد گفت: در ساعت ۸:۳۰ جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طی تماس تلفنی با واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵ استان مبنی بر شروع درد‌های زایمانی خانمی ۲۶ ساله در روستای امان آباد، بلافاصله همکاران پایگاه اورژانس گیلی به محل مأموریت اعزام شدند.

او افزود: هنگام رسیدن کارشناسان اورژانس بر بالین مادر باردار، بلافاصله مادر به داخل آمبولانس انتقال و اقدامات اولیه انجام و در حین اعزام ایشان به مرکز درمانی با توجه به آغاز فرآیند زایمان و با تلاش و تخصص کارشناسان اورژانس۱۱۵، نوزاد در آمبولانس متولد شده و به همراه مادر خود در سلامت کامل به مرکز درمانی آیت اله طالقانی منتقل شدند.

 

دیگر خبرها

  • نوزادِ عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر متولد شد
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • آغاز زندگی در حرکت خودرو امداد
  • نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهرمتولد شد
  • حرکت یافتن زندگی در چهارچرخ امداد
  • ۷ مصدوم در اثر تصادف رانندگی در مرادلو
  • تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر
  • مصدومیت ۲۳ نفر در تصادفات زنجیره‌ای در زنجان
  • تصادف زنجیره‌ای در آزادراه زنجان- قزوین ۲۳ مصدوم برجا گذاشت
  • احداث پد بالگرد اورژانس در جاده‌های قم