Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - لندن – ايرنا – يک سخنگوي اتحاديه اروپا روز پنجشنبه اعلام کرد که کانال ويژه مالي اروپا موسوم به «اس.پي.وي» در آستانه راه اندازي است.

وي در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا در لندن افزود: اتحاديه اروپا به اجراي برجام براي احترام به قراردادهاي بين المللي و امنيت مشترک بين المللي پايبند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ايران هم انتظار دارد تا نقش سازنده اي را در اين زمينه ايفا کند و به اجراي تمام تعهدات هسته اي اش ادامه دهد.
اين سخنگو که خواست نامش درج نشود، عنوان کرد: برجام طبق اهدافي که براي آن تعريف شده کار مي کند و ايران را از دست يابي به سلاح هسته اي بازداشته است. آژانس بين المللي انرژي اتمي سيزده بار در گزارش هاي متوالي بر اساس يک نظام راستي آزمايي دقيق تائيد کرده است که ايران به تعهدات هسته اي اش پايبند است.
جمهوري اسلامي ايران همواره تاکيد کرده است که برنامه هسته اي اش صلح جويانه بوده و گزارش هاي آژانس بين المللي انرژي اتمي نيز هيچ انحرافي را در آن نشان نمي دهد.
اين سخنگو با بيان اين مطلب تصريح کرد که هيچ جايگزين صلح آميز ديگري براي برجام وجود ندارد.
اين مقام اروپايي ادامه داد که اتحاديه اروپا براي حفظ برجام، راهکارهاي محکمي را در نظر گرفته است. او توضيح داد: ما قوانين مسدود سازي و تسهيلات مالي بانک سرمايه گذاري اروپا را به روز رساني کرديم. همچنين اعضاي اروپايي برجام، فرانسه، آلمان و انگليس به حفظ و نگهداري مراودات مالي موثر با ايران، به ويژه براي ايجاد کانال مالي ويژه موسوم به اس.پي.وي متعهد هستند.
وي سپس خاطر نشان کرد که اس.پي.وي اينک در آخرين مراحل راه اندازي قرار دارد.
برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به برجام در 23 تير 1394 ميان ايران و اعضاي دائم شوراي امنيت سازمان ملل متحد به همراه آلمان امضا شد.
دونالد ترامپ رئيس‌جمهوري آمريکا در ارديبهشت سال جاري با نقض قطعنامه 2231 شوراي امنيت به‌صورت يک‌جانبه کشورش را از اين توافق خارج و اعلام کرد که تحريم‌هاي رفع شده به مدد آن را باز مي‌گرداند.
دور اول تحريم‌هاي آمريکا شامل طلا و فلزات گران‌بها و صنايع هواپيمايي و خودرويي در 15 مرداد و دور دوم اين تحريم‌ها عليه ملت ايران شامل تحريم‌هاي نفتي، بانکي، بيمه و کشتيراني در 14 آبان اجرايي شد.
اتحاديه اروپا، چين و روسيه با محکوم کردن خروج آمريکا از برجام، همواره بر پايبندي خود به اين توافق و يافتن راه‌هايي براي تداوم بهره‌مندي ايران از منافع اقتصادي آن تأکيد کرده‌اند.
اتحاديه اروپا قانون انسداد را که شرکت‌هاي اروپايي را در صورت عدم همکاري با ايران به بهانه تحريم‌هاي آمريکا تحريم مي‌کند، احيا کرده است.
اين اتحاديه همچنين در حال تکميل سازوکار ويژه مالي است که تبادل مالي ايران با شرکت‌هاي اروپايي و جهان را بدون آسيب ديدن از تحريم‌هاي آمريکا تسهيل مي‌کند.
اروپام ** هـ ن**1590
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۶۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است

به گزارش همشهری آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی طی حملات پهپادی و موشکی گسترده به اهدافی در اراضی اشغالی، گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صدها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی در اراضی اشغالی، پس از حمله رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام متقابل ایران را که تهران آن را پاسخی «مشروع» به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرده بود، «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آن‌ها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم‌ به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

کد خبر 846996 منبع: ایسنا برچسب‌ها جوزف بورل - اتحادیه اروپا ایران و کره ‌شمالی خبر ویژه تحریم ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • دفاع برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • دفاع متفاوت برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران | در حالی که کت و شلوار  پوشیده‌اید ...| ویدئو
  • دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران | در حالی که کت و شلوار  پوشیده‌اید ...| ویدئو
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند