Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@03:43:39 GMT

فتنه دشمن بدبین کردن مردم به انقلاب است

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۰۸۳۸۷

رئیس مجلس خبرگان رهبری افرود: فتنه آن‌ها این است که افکار عمومی را از طریق رسانه‌های زیادی که در اختیار دارند فاسد کنند و مردم را بدبین کنند. ما باید بایستیم و حرف‌هایمان را بزنیم. حرف برای گفتن هم زیاد داریم و هر چقدر بگوییم کم است. ناطقان: آیت‌الله احمد جنتی، رئیس مجلس خبرگان رهبری در نشست مشترک هیئت رئیسه مجلس خبرگان در دور پنجم با کمیسیون‌های داخلی این مجلس که صبح امروز(پنجشنبه ۲۷ دی‌ماه) برگزار شد با  تبریک دهه فجر و تسلیت شهادت حضرت زهرا(س)، رحلت آیت‌الله هاشمی شاهرودی را مصیبتی برای مجلس خبرگان، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام دانست و گفت: آیت‌الله هاشمی شاهرودی فردی ارزنده و فقیهی وارد به مسائل اصولی و فقهی بودند که به تربیت مجتهد پرداختند و فعالیت‌های گوناگونی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آیت‌الله جنتی، بیماری آیت‌الله مومن را واقعه‌ای تلخ برای مجلس خبرگان و شورای نگهبان دانست و افزود: متأسفانه حال‌شان رضایت‌بخش نیست؛ هوشیاری خیلی خوبی ندارند اما جهات دیگر ایشان مناسب است و امیدواریم هرچه زودتر شفا پیدا کنند.
رییس مجلس خبرگان به سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: دشمنان برای حذف اسلام و حکومت اسلامی کمر بسته‌اند و ما هم باید هوشیار باشیم و نقشه‌های آنان را رصد و خنثی کنیم.
وی ادامه داد: باید با وحدت و انسجام مردم و مسئولین، همه در صحنه باشیم و از مواضع انقلاب و امام دفاع و دستاوردهای انقلاب را به رخ بکشیم.
آیت‌الله جنتی با بیان اینکه چهل سال از انقلاب می‌گذرد و دشمنان و حتی دوستان باور نمی‌کردند که انقلاب با این همه دشمن بتواند چهل سال سر پا بایستد، اما به لطف خدا توطئه‌ها خنثی و وظیفه ماست که در جنگ روانی دشمن فعالانه ایفای نقش کنیم.
وی با بیان اینکه دشمن فعلا به فکر مسائل نظامی‌نیست، تصریح کرد: فتنه آن‌ها این است که افکار عمومی را از طریق رسانه‌های زیادی که در اختیار دارند فاسد کنند و مردم را بدبین کنند. ما باید بایستیم و حرف‌هایمان را بزنیم. حرف برای گفتن هم زیاد داریم و هر چقدر بگوییم کم است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری دستاوردهای انقلاب را بسیار زیاد عنوان کرد و گفت: دستاوردهای معنوی آن خیلی بیشتر از دستاوردهای مادی است.
وی، انسان‌سازی را از دستاوردهای انقلاب دانست و گفت: هدف همه انبیا و پیامبران همین بوده است. انقلاب اسلامی، اسلام را زنده کرد و در شرایطی که هم و غم همه ملحق شدن به غرب بود، اسلام و قرآن زنده شد و این چیز کمی نیست و نسلی که در آن دوره بودند یا رو به فساد می‌رفتند یا آمادگی این کار را داشتند.
رئیس مجلس خبرگان ادامه داد: یک مرتبه تحول عجیبی از سوی جوانان ایجاد شد و شهادت‌طبی و ایثارگری به‌وجود آمد. این اولین و بالاترین دستاورد انقلاب بود و باید بر روی آن تاکید کرد.
وی با بیان اینکه خدا عزت به ما داد و آمریکا ذلیل شد، اظهار داشت: این دستاوردهای کمی نیست. هیچ جای دنیا چنین دستاوردی حاصل نشده است و این مربوط به انقلاب است.
آیت‌الله جنتی دستاوردهای مادی انقلاب را قابل توجه دانست و کفت: با این حال اهمیت اصلی این است که فضا برای ملحق شدن نسلی دیگر به شهدای کربلا فراهم شد. مدافعان حرم هم نیز با آرزوی شهادت قدم در مسیر می‌گذارند. الان هم همان روحیه وجود دارد و اگر اتفاقی بیفتد، جوانان ما آماده شهادت هستند.
وی با بیان اینکه مردم در فشار معیشت هستند و نمی‌توانیم آن را فراموش کنیم، تصریح کرد: باید تمام همت ما این باشد که این مشکلات را حل کنیم و اگر نمی‌توان آن را به شکل نهایی حل کرد، به شکل نسبی رفع شود.
آیت‌الله جنتی ادامه داد: اگر دولت هزینه‌های زائد خود را کم کند و اموال فراوانی خود را بفروشد، می‌تواند با صرف آن برای مردم، بخشی از مشکلات را حل کند. سخنانی هم که آقای روحانی در این زمینه گفتند اگر عمل بشود خوب است.
وی با بیان اینکه معنی‌ مشکلات معیشتی این نیست که دستاوردهای انقلاب را فراموش کنیم و  از انقلاب ناامید شویم؛ عده‌ای می‌خواهند بذر ناامیدی بکارند تا حضور مردم در صحنه از بین برود.
رئیس مجلس خبرگان خبرگان رهبری آمریکا را درحال افول دانست و گفت: کسی به خیال نجات، به آمریکا دل نبندد‌؛ آمریکا به گرسنگان کدام کشور کمک کرد تا به ما کمک کند. آن‌ها در سوریه و عراق شکست خوردند و ذلتی از این بالاتر نیست که این مردک با هواپیمای چراغ خاموش به عراق بیاید و مقامات عراق به استقبالش نیایند؛ این یعنی آنها ذلیل و ما عزیز شدیم.
آیت‌الله جنتی حماسه اربعین را مورد اشاره قرار داد و حضور مردم و مسئولان ایران در آن و همراهی با مردم عراق را نشانه وحدت کلمه و عزت دانست.
رئیس مجلس خبرگان خروج آمریکا از برجام را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه اروپایی‌ها از آمریکایی‌ها بدتر هستند یا اگر هم بدتر نباشند، هم بهتر نیستند، اظهار داشت: برخی خیال می‌کنند آمریکا  که از برجام کنار کشید، می‌توانند به اروپایی‌ها تکیه کنند، در حالی که اروپایی‌ها امروز و فردا می‌کنند و کاری به نفع ما نخواهند کرد.
 آیت‌الله جنتی، حمایت فرانسه از منافقین را مورد اشاره قرار  داد و گفت: در چنین شرایطی دل بستن به اروپا، سفاهت می‌خواهد.
وی، سخن رهبر انقلاب مبنی بر اینکه اگر آمریکایی‌ها برجام را پاره کنند ما آن را آتش می‌زنیم، افزود: باید از مسئولین گله کرد که چرا این کار را نکردند و در نهایت هم باید این کار را بکنند. رئیس مجلس خبرگان، فضای مجازی را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: می‌توانیم از تهدید فضای مجازی به نفع انقلاب و مردم استفاده کنیم.
آیت‌الله جنتی ادامه داد: عمده چیزهایی که خدا خلق کرده، ماده اولیه است و باید دید دست چه کسی می‌افتد؛ شمشیر اگر دست علی بیفتد کفار را قتل عام می‌کند و اگر دست عمر بن عبدود باشد علیه انسان‌های خداپرست شمشیر می‌کشد.
ادامه دارد...
منبع: فارس برچسب ها: آیت‌الله احمد جنتی ، جنگ روانی دشمن ، مسائل نظامی‌ ، مشکلات معیشتی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آیت الله احمد جنتی جنگ روانی دشمن مسائل نظامی مشکلات معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

دیگر خبرها

  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان
  • آیت‌الله جنتی: کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی هستند
  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • پیام تشکر بیت آیت‌الله امامی کاشانی از رهبر انقلاب و آحاد مردم
  • پیام تشکر بیت آیت الله امامی کاشانی ازرهبر معظم انقلاب وآحاد مردم
  • فتنه‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم تا به وعده صادق رسیدیم
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران