Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-کمال دهقانی در مورد بودجه وزارت امور خارجه در لایحه بودجه ۹۸ گفت: آن مقداری که برای وزارت خارجه هدف وآرمان تعیین می کنیم، امکانات مالی در اختیارش قرار نمی‌دهیم و اجازه نمی‌دهیم که از نظر عده ‌و عُده قوی شود.

پیشنهادمان این است که متناسب با نرخ ارز روز، بودجه وزارت خارجه را بدهند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره جلسات با  مسئولان وزارت خارجه و سخنان آنها در این جلسات در مورد وضعیت این وزارتخانه ادامه داد: این وزارتخانه در طول سال‌های گذشته دچار ضعف شده است و فقط باید خودش را نگهدارد و نمی تواند خودش را ارتقا دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده تفت و میبد یزد در مجلس خاطر نشان کرد: شاید بودجه وزارت خارجه در لایحه بودجه ۹۸ روی کاغذ افزایش داشته باشد، اما عملا با وضعیت نرخ ارزهای چون دلار و یورو باید بگویم اعتبارات این وزارتخانه نسبت به سال ۹۷کاهش هم داشته است، پرداخت های این وزارتخانه به پرسنل‌اش در خارج از کشور با یورو انجام می شود، برای این پرداخت ها باید یورو مورد نیازش را از بازار تهیه کند و ارزی که قبلا ۴۲۰۰خریداری می کرد الان باید با ۸هزار و ۵۰۰تومان آن را تهیه کند.

دهقانی تصریح کرد: این موضوع توان دستگاه دیپلماسی را روز به روز کمتر می کند و ما پیشنهادمان این است که متناسب با نرخ ارز روز بودجه این وزارتخانه را بدهند نه اینکه مبلغی همانند سایر دستگاه‌ها به این وزارتخانه بدهند که مجبور شود برای نگهداری سفارتخانه ها ‌و ماموریت ها ارز خریداری کند.

وی اضافه کرد: در واقع باید متناسب با نرخ ارزی که دولت تعیین می کند همانند ارز نیما بودجه وزارت خارجه نیز افزایش داشته باشد، اینکه سال ۹۷بودجه وزارت خارجه ۱۲۰۰میلیارد تومان بوده است و‌در لایحه بودجه سال آینده ،۱۵۰۰میلیارد تومان دیده شود قطعا این وزارتخانه را برای پرداخت حق ماموریت پرسنل‌اش و نگهداری دفاترش در خارج از کشور دچار مشکل می‌کند.

 نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی خاطر نشان کرد: وزارت خارجه در عین حال که باید مورد حمایت مادی قرار گیرد به حمایت معنوی ما نیز نیاز دارد، ما نباید در این شرایط با صحبت و تحلیل هایمان، وزیر خارجه یا وزارت خارجه را تضعیف کنیم چراکه وزارت خارجه در طول چندسال اخیر اقدامات چشمگیری در حوزه دیپلماسی داشته است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۸۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه

ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، درباره ارزیابی از نحوه برگزاری این جشنواره به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: انجام هیچ کاری بدون عیب امکان پذیر نیست، این جشنواره در نوع خود توانسته بیشتر دانشگاه‌های سراسر کشور را به دور خود جمع کند و همین امر اقدام مثبتی تلقی می‌شود؛ چراکه دانشجویان بدون ترس از قضاوت آثار خود را به جشنواره ارسال کرده‌اند.

وی افزود: خیلی از فیلمسازان بزرگ فیلم‌های خود را به جشنواره نمی‌آوردند و شاید ارزیابی آثارشان باعث می‌شود تا به غرورشان بربخورد، اما دانشجویان در فضای دوستانه و گرم دور هم در این جشنواره جمع شدند و همین موضوع خودش هنر می‌خواهد.

شمسایی بیان کرد: گاهی اوقات اصل رویداد از خود محتوی می‌تواند مهم‌تر باشد، آنچه که در حوزه مطبوعاتی پیگیرش هستیم این است که اکنون بدنه مطبوعاتی کشور نیاز به خون تازه دارد؛ چراکه با گسترش رسانه‌ها طرف هستیم و ۱۳ هزار و ۵۰۰ رسانه داریم.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گفت: بنگاه‌های بزرگ مطبوعاتی در قالب‌های مختلف داریم که نیازمند نیرو هستند؛ چرا که مهم‌ترین سرمایه را نیروی انسانی تشکیل می‌دهند، البته شاید این موضوع در خیلی از فضا‌ها شعار تلقی شود، اما در مطبوعات یک اصل به شمار می‌آید؛ چون خبرنگار تولید کننده است و اگر نباشد چه کسی می‌خواهد صفحات خبرگزاری و روزنامه نگاری را پر کند؟

شمسایی اضافه کرد: جشنواره نشریات دانشجویی اتفاقی است که از آن دانشگاه و مطبوعات و وزارت علوم و وزارت ارشاد سود می‌برند و این جشنواره برای وزارت علوم دانشجوی پرسشگرتر و فعال‌تر و پیگیر و حساس به مسائل امور زمانه به همراه خواهد داشت.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی ادامه داد: برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی در حوزه وزارت ارشاد برای دانشجویان شاید از روی تفریح باشد، اما همینکه مزه ذوق و شوق فعالیت در رسانه زیر دندون دانشجویان رود و لذت آن را بچشند، می‌توانند وارد حوزه رسانه شوند و نتیجه آن برای اصحاب رسانه منفعت به همراه خواهد داشت و باعث رونق بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • رئیس فدراسیون والیبال از جیب خودش برای تیم ملی هزینه می کند
  • گزارش امیرعبداللهیان از دیدار امروز رئیس اقلیم کردستان عراق
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد
  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • سورپرایز وزیر کار برای کارگران ؛ افزایش ۲برابری حق مسکن
  • پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار