Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: حجت الاسلام عباس محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در دومین گردهمایی بسیجیان کوی‌های سازمانی ارتش که صبح امروز (پنج شنبه) در مرکز پشتیبانی شهید فیض الله امانی نیروی زمینی ارتش برگزار شد با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اهمیت فضای مجازی اظهارداشت: مقام معظم رهبری اهمیت فضای مجازی را به اندازه تمام انقلاب دانستند و فرمودند: اگر من امروز رهبر نبودم، مسئولیت فضای مجازی را به عهده می‌گرفتم، این‌ها اهمیت فضای مجازی را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حضور موثر در فضای مجازی برای همه به دلیل حکم عقلی و تاکید، ولی فقیه واجب است. امروز از لحاظ تجهیزات و امکانات نظامی به جایی رسیده ایم که دشمن دیگر توان تهاجم نظامی را به کشور ما ندارد، به همین دلیل شیوه و ابزار خود را برای مقابله با انقلاب اسلامی ایران تغییر داده اند، پس ما هم باید با قدرت به مقابله با جنگ نرم دشمن در فضای مجازی برویم.

محمد حسنی خالی گذاشتن فضای مجازی را برای نیرو‌های انقلابی حرام دانست و گفت: ترک عرصه فضای مجازی مانند این است که میدان جنگ حقیقی را رها کنید که ذلت و خواری به دنبال دارد.

وی جنگ فرهنگی در عرصه فضای مجازی را دائمی و همیشگی دانست و تصریح کرد: در فضای مجازی همه مردم به اندازه هم در خطر تهدید دشمن هستند و دشمن به دنبال تغییر باور‌ها فکری و اعتقادی مردم است.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: دشمن در فضای مجازی مشکلات کوچک را بزرگ و موفقیت‌ها را کوچک جلوه می‌کند، با شناخت شیوه‌های دشمن در فضای مجازی و با گسترش سواد رسانه‌ای باید مقابل هجوم دشمن ایستاد و از تاثیر گذاری بر افکار جوانان جلو گیری کرد.

وی اقدامات انجام شده توسط جوانان انقلابی در فضای مجازی را همانند عملیات فتح المبین در دوران دفاع مقدس دانست و گفت: باید با انگیزه و اقتدار به دفاع از انقلاب اسلامی و فرهنگ غنی اسلام در فضای مجازی پرداخت.

منبع: فردا

کلیدواژه: نیرو های انقلاب فضای مجازی محمد حسنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۰۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • جای خالی آقای حرف حساب
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان