Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@08:11:01 GMT

آمریکایی ها بالاخره اعتراف کردند!

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۱۱۰۵۲

گزارش کارشناسان «گروه بحران بین المللی» در واشنگتن نشان می دهد که جمهوری اسلامی ایران به طور کامل تمامی تعهدات خویش در قبال توافق نامه هسته‌ای را اجرا کرده است، ولی تحریم‌های یکجانبه برقرار شده از سوی آمریکا برای این کشور بسیار قابل توجه هستند.

در این گزارش که نسخه از آن به دست این خبرگزاری رسیده، کارشناسان این مرکز بر اساس مصاحبه‌های ده‌ها مقام بلندپایه آمریکایی، اروپایی و ایرانی تاثیر خروج یکجانبه آمریکا از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را مورد ارزیابی قرار داده و همچنین توصیه‌هایی را برای همه طرف‌ها به منظور اجتناب از ادامه وخامت اوضاع در این باره تهیه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: «در حال رسیدن به چهارمین سال اجرای توافق هسته‌ای  با ایران هستیم و مقامات تهران همچنان به اجرای تعهدات خویش در قبال آن ادامه می دهند. در عین حال دولت دونالد ترامپ که به طور یک‌جانبه در ماه مه سال 2018 از برجام خارج شده، تحریم‌های شدیداللحن را علیه ایران اعمال کرده که عواقب این تحریم‌ها برای ایران قابل توجه است.»

این کارشناسان یادآور شده‌اند که آمریکا احتمالا با اعمال فشارهای اقتصادی و سیاسی سعی دارد مقامات تهران را پای میز مذاکره بنشاند تا برنامه موشکی این کشور و همچنین حضور نظامی ایران در خاورمیانه که موجب نگرانی‌هایی در واشنگتن شده نیز مورد بررسی قرار بگیرند. البته پاسخ ایران به این درخواست‌های آمریکا منفی بوده است. در عین حال این حقیقت را نباید نادیده گرفت که ایران در حال از دست دادن صبر خود است و ممکن است از توافق هسته‌ای خارج شده یا به اقدامات آمریکا در منطقه پاسخ بدهد.»

این گروه از کارشناسان توصیه کرده‌اند که برای ممانعت از وخامت بیشتر مقامات تهران همچنان باید توافق هسته‌ای را اجرا کرده و مواضعی خویشتن دارانه اتخاذ نموده و به حل و فصل مناقشات منطقه‌ای کمک کنند. برای بهبود شرایط اقتصادی ایران نیز باید اصلاحاتی را در سیستم بانکی انجام شود. سایر طرف‌های شرکت کننده در برجام نیز باید شرایط دیپلماتیک و اقتصادی را برای مقابله با تحریم‌های آمریکا در نظر بگیرند. این کارشناسان اطمینان دارند که رقابت‌های انتخاباتی و اظهارات نامزدهای پست ریاست‌جمهوری آمریکا برای سال 2020در این شرایط اهمیت زیادی برای ایران خواهند داشت.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: واشنگتن جمهوری اسلامی ایران دولت ایران اقتصادی و سیاسی خاورمیانه شرایط اقتصادی ایران تحریم ها علیه ایران دولت شرایط اقتصادی واشنگتن هسته ای برجام خروج آمریکا از برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۱۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با خودداری از اظهارنظر درباره کانال‌های ارتباطی میان واشنگتن – تهران گفت: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم.

 «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش‌ها درباره احیای مذاکرات رفع تحریم‌ها و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن گفت: «من در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران اظهار نظر نمی‌کنم، اما باید بگویم ما در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیستیم.»

پیش از این، یک منبع آگاه در گفتگو با ایرنا درباره برخی ادعا‌ها درخصوص مذاکرات مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا گفت: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیام‌ها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان می‌باشد.

وی تاکید کرد: مذاکرات رفع تحریم با کشور‌های عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌شود.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درخصوص وضعیت مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حقوق ملت، به ویژه در موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران همواره از همه ظرفیت‌های دیپلماتیک خود استفاده کرده است.

او تصریح کرد: کسی که زیر میز دیپلماسی زد، نه جمهوری اسلامی ایران، بلکه آمریکا بود. شرکای آمریکا در توافق برجام هم نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و خلاء خروج غیر قانونی آمریکا از توافق برجام را جبران کنند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: لذا جمهوری اسلامی ایران مطابق خط مشی حکیمانه‌ای که مقام معظم رهبری تبیین و امر فرمودند، در مسیر بی اثر سازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این مسیر توفیق‌های زیادی به دست آورده است.

کنعانی ادامه داد: موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه در حاشیه نشست‌های بین‌المللی و در دیدار با طرف‌هایی که در موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم‌های ظالمانه می‌توانند ایفای نقش کنند یا نقش تعریف شده و سازمانی دارند مطرح می‌شود، دیدگاه‌ها شنیده می‌شود و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران ارائه می‌گردد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • نشریه آمریکایی: رشد صنایع دفاعی ایران نتیجه تحریم است
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد
  • اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • بارتومئو بالاخره اعتراف کرد: بله، اشتباه کردم