Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: اصلاح الگوی مصرف، توجه به شاخص‌های اقتصاد مقاومتی، همت مضاعف و کار جهادی تنها راه مقابله با دشمنان در جنگ اقتصادی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; هدایت صفری امروز در جمع شورای مدیران این نهاد در اداره صائین قلعه بر توجه به ارتقاء شاخص‌های اقتصاد مقاومتی در مدیریت تأمین اقتصاد و معیشت جامعه هدف تأکید کرد و افزود: امروز دشمنان قسم‌خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی با استفاده از ابزار تهدید، تحریم و تورم در جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه ملت ایران هستند و اصلاح الگوی مصرف، توجه به شاخص‌های اقتصاد مقاومتی، همت مضاعف و کار جهادی تنها راه مقابله با دشمنان در جنگ اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: لازمه اصلاح الگوی مصرف، ارائه آموزش‌های مناسب به جامعه هدف برای  در سبک زندگی دینی و نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی در خانواده‌های تحت حمایت است.

صفری با بیان اینکه مردم ستون خیمه کمیته امداد در حوزه مبارزه با فقر هستند، ابراز کرد: راهبرد کمیته امداد در حوزه توسعه مشارکت‌های مردمی پیدا کردن ظرفیت‌های جدید و به صحنه آوردن این ظرفیت‌ها برای رفع فقر و کمک به تأمین اقتصاد و معیشت جامعه هدف است.

وی با تأکید بر اینکه کارگزاران محرومیت‌زدایی کمیته امداد سربازان نظام در جنگ اقتصادی هستند، افزود: تلاش ما با الگو گیری از ائمه معصومین (ع) باید به سمتی هدایت شود تا با گره‌گشایی از نیازمندان، ذائقه دهک‌های پایین جامعه را از نظام ولایی شیرین‌تر کرده و نقشه دشمنان را در بدبین کردن مردم به‌نظام خنثی کنیم.

وی در ادامه بر فعالیت اثربخش در حوزه محرومیت‌زدایی تأکید کرد و گفت: وظیفه امداد گران در این نهاد مقدس، کار انقلابی، مجاهدانه و جهادی بوده و داشتن تفکر و اندیشه مثبت و نگاه فزاینده به کار رسیدگی به نیازمندان لازمه فعالیت در این نهاد است.

وی با اشاره به اینکه تنها راهی که منجر به شکست در هر کاری می‌شود تلاش نکردن است، افزود: وظیفه ما در نهاد انقلابی کمیته امداد، همت و تلاش مضاعف برای پیشگیری از تأثیرات چالش‌های اقتصادی موجود در سفره نیازمندان بوده و دستیابی به آن درگرو ایجاد پویایی و حرکت مستمر در کار و فعالیت است.

صفری بابیان اینکه ایجاد فرصت‌های جدید در حوزه خدمت‌رسانی به نیازمندان با استفاده از ظرفیت‌های مردمی باید در اولویت کارها قرار گیرد، ادامه داد: جهت‌گیری کمیته امداد شبکه‌سازی در حوزه کارهای خیرخواهانه و توانمندسازی در جامعه بوده و لازمه آن تقویت این بخش با راهبرد بسیج امکانات و منابع برای مبارزه با فقر است.

وی با اشاره به اینکه همدلی و همگرایی و پای‌کار بودن توفیق برنامه‌ها را تضمین کرده و موجب افزایش اعتماد مردم به کارکردهای اثرگذار کمیته امداد در حوزه محرومیت‌زدایی می‌شود، افزود: با همین نگاه و توسعه فعالیت‌های خیرخواهانه، شهر هیدج رتبه نخست استان زنجان را در  سرانه پرداختی به ایتام  از محل کمک حامیان دارد.

صفری با بیان اینکه میانگین سرانه دریافتی ماهیانه ایتام تحت حمایت کمیته امداد شهر هیدج با کمک 170 میلیون تومانی خیران و حامیان نیک‌اندیش در پایان 9 ماهه امسال به 710 هزار تومان رسیده است، بیان کرد: حفظ و ارتقاء این شاخص در کنار توسعه سایر بخش‌های کارکردی این نهاد در حوزه محرومیت‌زدایی با نگاه همدلانه و مجاهدانه و تلاش جهادی و همت همگانی باید در رأس فعالیت‌ها قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۲۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید

معاون وزیر اقتصاد گفت: قانون تامین مالی تولید برای کاهش اتکا بر تسهیلات بانکی، مجموعه‌ای از روش‌ها و ابزار‌های جدید را معرفی می‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید علی روحانی با مطرح گردن  سابقه تدوین و ابلاغ قانون تامین مالی تولید و زیرساختها  گفت:    از اوایل مجلس فعلی تعدادی از نمایندگان  به طور خاص در کمیسیون جهش تولید دغدغه رفع موانع تامین مالی، در حوزه‌های مختلف چه در حوزه بازار سرمایه، بحث مشوق‌های مالیاتی ،سرمایه‌گذاری‌های خارجی در بخش‌های مختلف و یا حتی خلا نهاد‌های مالی را داشتند.

وی افزود، این دغدغه‌های پراکنده و موضوعات پراکنده از ابتدا در کمیسیون مطرح می‌شد و با دستگاه‌های متولیش جلساتی برگزار می‌شد. این  روند تدریجا منتهی شد به یک قانونی که مجموعه‌ای از احکام برای رفع موانع انواع مختلف تامین مالی درش گنجانده شده است.

در بازار سرمایه مجموعه‌ای از موانع داشتیم ،  یک سری مالیات‌هایی داشتیم که مخل کارکرد بعضی از نهاد‌های بازار سرمایه بود یا مثلاً خلا یک سری نهاد‌هایی را داشتیم در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی اینکه در واقع آژانس‌ها و یا کارگزاری‌هایی بتوانند بیایند و مثلاً معرفی کنند سرمایه‌گذاری را یا دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند.

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد گفت:  در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی و تامین مالی دولت، مشارکت بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در توسعه زیرساخت‌های داخل کشور خوب اینها اجزای مختلفی بود که کنار همدیگر گذاشته شد و به واسطه این قانون، مجموعه‌ای از خلا هایی که در حوزه تامین مالی در نظام تامین مالی  داریم را  می‌تواند مرتفع کند.

به گفته روحانی، بانک‌ها که یک نهاد تامین مالی اقتصاد کشور هستند معمولاً وثیقه‌های مشخصی را اصطلاحا می‌پذیرند برای اعطای تسهیلات منتها بسیاری از صاحبان ایده و کارآفرینان اساساً دسترسی به این وثیقه‌های ملکی که مدنظر بانک باشد ندارند ولی ایده‌های خلاقانه دارند می‌توانند کارآفرینی کنند ما نیاز به نهاد‌های واسطی داشتیم که اینها بتوانند اولاً تشخیص بدهند صلاحیت افراد را که آیا این ایده ایده درستی است آیا منتج به سودآوری می‌تواند بشود یا نه، بعد بتواند دارایی‌هایی غیر از آنچه که مد نظر بانک است اینها را وثیقه بتوانند بپذیرند و ضمانت نامه‌هایی صادر کنند که آن ضمانت‌نامه‌ها را بانک بپذیرد در واقع یک نهاد‌های تخصصی که واسط بین فعالین اقتصادی و بانک‌ها بشوند و بتوانند زبان این دوتا را به همدیگر ترجمه بکنند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • حمایت ۷۹۳ معلم نیکوکار از ایتام اردبیلی
  • مدیرکل حوزه ریاست کمیته امداد منصوب شد
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • کمک ٣٨ میلیارد تومانی حامیان به کودکان یتیم ایلامی
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست