Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط‌ عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، حسن حنان معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران در نشست کارگروه ملی گندم با اشاره به اقدامات انجام گرفته برای ورود به فصل خرید ۹۸-۹۷ گفت: نقطه نظرات کارشناسی از استان‌ها و عوامل خرید تضمینی دریافت شده که در حال بررسی آن‌ها هستیم تا دستورالعملِ امسال تدوین و جهت اجرا به مراکز خرید سراسر کشور ابلاغ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های خوب به نتایج خوب ملّی خواهیم رسید و با توجه به سطح زیرکشت گندم در سال آینده خرید خوبی خواهیم داشت.

کمبود اعتبار ۱۶۰۰ میلیاردی دولت برای تأمین بودجه خرید تضمینی گندم و یارانه نان

حنان افزود: در صددیم امسال دانه‌های روغنی را  از طریق سامانه‌ پهنه‌بندی و سامانه جامع بازرگانی خریداری کنیم تا با تحویل این محصول از کشاورز، به آنان کمک کنیم.

معاون بازرگانی داخلی شرکت گزارشی از عملکرد سال گذشته و اقدامات پشتیبانی انجام گرفته برای آمادگی ورود به فصل خرید پیشِ‌رو ارائه کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهادکشاورزی اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • برداشت کلزا در مزارع میاندورود
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • خرید تضمینی گندم به ۸۵۵ هزارتن رسید
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد