Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان‌آرای گفت: استان گیلان به عنوان چهارمین استان کشور میزبان جشنواره کشوری جابربن حیان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، «نادر جهان‌آرای» امروز (پنج‌شنبه،27دی) در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان صومعه‌سرا که در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: از 24 تا 30 دی ماه هفته شورای آموزش و پرورش نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه همه اعضای شورای آموزش و پرورش باید فعالیتشان استمرار داشته باشد تا نتیجه خوبی برای آموزش و پرورش شهرستان رقم بخورد، افزود: با فعالیت مستمر آموزش و پرورش این شهرستان الگویی برای استان و کشور می‌شود.

 

وی با بیان اینکه تاکنون شهرستان صومعه‌سرا فرصت‌های خوبی برای کسب موقعیت‌های مختلف در حوزه آموزش و پرورش داشته و خواهد داشت، گفت: همه مسئولان در راستای درخشش یا کوتاهی در فرایند تحصیل دانش‌آموزان موثر هستند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه دانش‌آموزان باید شیرینی زیست تحصیلی را جانانه تجربه کنند، تصریح کرد: کوچک‌ترین تصمیم مسئولان در شورای آموزش و پرورش در دل مدرسه و کلاس و بهبود تحصیلی دانش‌آموزان خود را نشان می‌دهد.

 

جهان‌آرای با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت در کل جهان نگاه حاکمیتی است، خاطرنشان کرد: اگر در تخصیص اعتبارات برای آموزش و پرورش کاهشی مشاهده می‌شود این کاهش در کل کشور است و برای برون رفت از این موضوع باید نگاهمان به سمت همراهی خیرخواهانه مردم باشد.

 

وی، عمده دلیل موفقیت در ساخت‌وساز و کیفیت بخشی به آموزش و پرورش را همراهی خیرخواهانه خیران دانست و اظهار کرد: باید شخصیت‌های موثر استان و شهرستان مانند ائمه جماعات، نمایندگان مجلس و ... مصداقی از مشارکت فعال مردم ساکن آن استان را داشته باشند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه اگر خیرین به خوبی به میدان بیایند موفقیت خوبی را فراهم می‌کنند، افزود: این ظرفیت در شهرستان به خوبی وجود دارد.

 

جهان‌آرای با بیان اینکه در راستای بسترسازی مناسب برای خیرخواهان فردی، جمعی، حقوقی و حقیقی باید تلاش بیشتری صورت گیرد، گفت: صومعه‌سرا با توجه به پیشینه قوی، الگویی برای فعالیت‌های استان و کشور باشد.

 

وی با اشاره به اینکه امسال استان گیلان میزبان جشنواره کشوری جابربن‌حیان است، تصریح کرد: این جشنواره در تهران، تبریز و خراسان رضوی برگزار شده است که امسال گیلان به عنوان چهارمین استان این جشنواره را برگزار می‌کند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه باید در راستای کاهش‌هایی که در آموزش و پرورش صومعه‌سرا وجود دارد تلاش‌های بیشتری صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: بیشترین تلاشمان این است که فاصله بین مدارس نابرخوردار و برخوردار را کم کنیم.

 

جهان‌ارای با بیان اینکه باید برای مدارس شبانه‌روزی فرصت زیست بهتر انجام شود، اظهار کرد: 2 مدرسه شبانه روزی در این شهرستان وجود دارد که باید برای فراهم کردن امکانات بهتر برای دانش‌اموزان توجه بیشتری به ان شود.

 

وی با بیان اینکه در این زمینه استان گیلان پیشرو و پیگیر است، افزود: نوبخت دستورات لازم را برای تقویت مدارس شبانه گیلان داده است.

 

پایان پیام/526

منبع: شبستان

کلیدواژه: سفر رئیس جمهور به گلستان خبرگزاری شبستان انقلاب اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی ارتش اصفهان تودیع و معارفه روز پرستار استان بوشهر ایران خیران مدرسه ساز مدارس شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیفتگانِ آن عارفِ عاشق/ ایرانیان زیادی مرید و دلبسته امام صادق بودند، از عطار و بایزید بسطامی تا جابر ابن حیان

‌می‌گویند یک بار به فارسی سخن گفته بود: هر که درم اندوزد، جزایش دوزخ باشد. ایرانیان نیز این جمله فارسی امام را یادداشت کرده بودند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امام جعفر ابن محمد (ع) در صد و سی و ششمین سالروز ولادت پیامبر (ص) در شهر مدینه به دنیا آمد. پدرش امام محمد باقر (ع) و مادرش اسما ام‌فروه بود.
۱۲ ساله بود که پدربزرگش امام سجاد (ع) به دست امویان به شهادت رسید. از سنین نوجوانی به واسطه نقل روایات صحیح از پیامبر در میان مردم به صادق، فاضل و طاهر لقب گرفت. نوشته‌اند که او مردی کوتاه قد، دارای مو‌هایی سیاه و پرپشت، بینی بلند و صورتی سفید و خالی بر گونه بوده است.
امویان اساسا حکومتی نژادپرست بودند و اقوام غیرعرب را تحقیر می‌کردند. در این میان ایرانیان دودسته شدند. عده‌ای دنبال درگیری مسلحانه با امویان رفتند. در این تاریخ زید ابن سجاد (ع)، عموی امام صادق و پسرش یحیی با حمایت ایرانیان قیام کردند. هر دو شکست خوردند. سر زید در کوفه از تنش جدا شد و یحیی نیز در خراسان و حوالی افغانستان کشته شد.
تعداد زیادی از ایرانیان نیز به پیروی از امام صادق (ع) تلاش کردند از طریق افزایش علم و آگاهی مبارزه کنند. نوشته‌اند امام ششم، ۳۷۵۰ شاگرد داشت که اکثر آنان ایرانی بودند و برای او سوغاتی ایرانی می‌آوردند. حضرت صادق (ع) در حدیثی گفته بود: پشت کردن مردم عرب به قرآن تحقق یافت و خداوند به جای آن‌ها ایرانی‌ها را فرستاد. آن‌ها نیز از جان و دل اسلام را پذیرفته‌اند.
می‌گویند یک بار به فارسی سخن گفته بود: هر که درم اندوزد، جزایش دوزخ باشد. ایرانیان نیز این جمله فارسی امام را یادداشت کرده بودند.
از شاگردان ایرانی بزرگ امام صادق (ع) می‌توان به جابر حیان اشاره کرد که در خراسان به دنیا آمد و در ایلام از دنیا رفت. غربی‌ها او را پدر علم شیمی و با نام Geber می‌شناسند. او آنقدر تحت تاثیر امام بود که در ابتدای تمام مطالبش نوشته است آن‌ها را از استادش جعفر صادق آموخته است.
ثابت ابن دینار، ابوحمزه که بیشتر با دعای ابوحمزه ثمالی او را می‌شناسیم، زرارة ابن اعین و عمران ابن عبدالله اشعری که اهل قم بود از دیگر شاگردان ایرانی امام صادق (ع) بودند. امام ششم، فقه مدون شیعه را بنیان گذاشت و شاگردان او را در سرتاسر بلاد اسلامی با نام جعفری می‌شناختند.
شاعران و عارفان بزرگ ایرانی، چون عطار نیشابوری و بایزید بسطامی نیز خود را مرید و پیرو جعفر ابن محمد (ع) می‌دانستند.
عطار نیشابوری در کتاب مشهور خودش، تذکرة‌الاولیا نوشته است: «آن سلطان ملت مصطفوی، آن برهان حجت نبوی، آن عامل صدیق، آن عالم تحقیق، آن میوه‌ی دل اولیاء، آن جگرگوشه انبیاء، آن ناقد علی، آن وارث نبی، آن عارف عاشق، جعفر الصادق رضی الله عنه.
گفته بودیم که اگر ذکر انبیاء و صحابه و اهل بیت کنیم کتابی جداگانه باید ساخت. این کتاب شرح اولیاست که پس از ایشان بوده‌اند. اما به سبب تبرک به صادق ابتدا کنیم.
اگر تنها صفت او گویم به زبان و عبارت من راست نیاید که در جمله علوم و اشارات و عبارات بی‌تکلف به کمال بود و قدوه جمله مشایخ بود و اعتماد همه بر وی بود و مقتدای مطلق بود. هم الهیان را شیخ بود و هم محمدیان را امام و هم اهل ذوق را پیشرو و هم اهل عشق را پیشوا، هم عباد را مقدم هم زهاد را مکرم. هم صاحب تصنیف حقایق و هم در لطایف تفسیر و اسرار بی‌نظیر بود.»
عارف نامدار ایرانی بایزید بسطامی نیز از قرار معلوم مرید و شاگرد امام صادق بوده و در مدینه خدمت ایشان رسیده است. عطار در کتاب خودش می‌گوید امام صادق (ع) پس از مدتی که بایزید مراتب کمالات عرفانی را نزد او به اتمام رساند او را به بسطام بازگرداند و به دلیل علاقه‌ای که به بایزید داشت یکی از پسرانش به نام محمد را نیز همراه او فرستاد. محمد در بسطام زودتر از بایزید درگذشت و بایزید بسطامی وصیت کرد پیکر او را در صحن امامزاده محمد به خاک بسپارند.
در اواخر عمر امام صادق، به دستور منصور دوانیقی خانه امام را آتش زدند و کمی بعد در شوال سال ۱۴۸ امام صادق از این جهان کوچ کرد. مورخان شیعه و سنی اطلاعات دقیقی از شهادت او ثبت نکرده‌اند و به همین علت برخی از علمای بزرگ شیعه، چون شیخ مفید معتقدند ایشان وفات کرده و به شهادت نرسیده است. ایشان به دلیل سن طولانی‌اش به شیخ‌الائمه مشهور است.

دیگر خبرها

  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • شیفتگانِ آن عارفِ عاشق/ ایرانیان زیادی مرید و دلبسته امام صادق بودند، از عطار و بایزید بسطامی تا جابر ابن حیان