Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به تازگی گزارشی در مورد فروش تلفن‌ها همراه در آغاز سال ۲۰۱۹ میلادی منتشر شده که در آن نکات قابل توجهی وجود دارد. چند روز پیش بود که تحلیل‌گران شرکت Credit Suisse پیش‌بینی کردند که در اولین فصل سال ۲۰۱۹ آمار فروش تلفن‌ها همراه به شدت کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امار منتشر شده از TrendForce هرچند کاهش فروش را تائید می‌کند، اما از طرفی ارقام منتشر شده به آن وخامتی که تصور می‌شد نیست.

طبق پیش‌بینی‌های این گزارش، در سال جاری ۱.۴۱ میلیارد دستگاه تلفن همراه در برند‌های مختلف تولید خواهد شد که نسبت به سال ۲۰۱۸ حدود ۳.۳ درصد کاهش خواهد داشت. این کاهش می‌تواند به دلیل عدم نوآوری موثر در ساخت تلفن‌ها همراه باشد که چشم انداز کلی تقاضا را نیز تقلیل بخشیده است. جنگ تجاری آمریکا و چین در افزایش و کاهش این آمار نقشی کلیدی خواهد داشت و شاید آینده این صنعت به سرنوشت این مبارزه وابسته باشد.

اگر تنش‌ها میان این دو کشور ادامه پیدا کند انتظار می‌رود تولید تلفن همراه تا ۵ درصد نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کند. اپل در حال حاضر به دنبال کاهش تدریجی قیمت‌ها است تا بتواند جلوی رشد چینی‌ها را بگیرد، اما به نظر می‌رسد این حرکت نوشدارویی پس از مرگ سهراب است، زیرا هوآوی توانسته جای اپل به عنوان دومین تولید کننده پرفروش جهان را تصاحب کند.

البته که شرکت چینی نمی‌تواند آمار‌های مثبت و رشد تحسین برانگیز اخیر خود را برای همیشه حفظ کند، اما با این حال هوآوی برنامه دارد تا ۲۲۵ میلیون واحد در سال جاری تولید کند و این درحالی است که در سال گذشته موفق به تولید ۲۰۵ میلیون دستگاه گوشی شده بود. این آمار خبر از رشد ۸ درصدی تولید این شرکت می‌دهد و البته فاصله زیادی با اپل به عنوان سومین شرکت برتر در این لیست ایجاد می‌کند.

انتظار می‌رود شرکت اپل موفق به تولید ۱۸۹ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۹ شود که همانطور که گفته شد اختلاف زیادی با تولید هوآوی در سال جاری خواهد داشت. همچنین در سال گذشته سهم فروش اپل در بازار جهانی ۱۵ درصد بود پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۱۹ به ۱۳ درصد کاهش پیدا کند. شرکت هوآوی می‌تواند در سال ۲۰۱۹ به سهم ۱۶ درصدی در بازار جهانی دست پیدا کند، البته باید دید جنگ تجاری با اپل بر روی آمار این شرکت تاثیر گذار خواهد بود یا خیر.

اما فراموش نکنیم که سامسونگ در جایگاه اول قرار دارد، انتظار می‌رود این شرکت با برنامه‌ریزی‌های جدید به فکر توقف کاهش فروش و تولید خود باشد و سهم ۲۰ درصدی از بازار جهانی را حفظ کند. سامسونگ نیز برنامه‌هایی برای استفاده از قطعات خوب و قیمت گذاری مناسب دارد تا بتواند با تولید کنندگان چینی مقابله کند.

بعد از این سه شرکت بزرگ، نام Xiaomi، Oppo و Vivo دیده می‌شود که هر سه از تولید کنندگان چینی بازار هستند. انتظار می‌رود شیائومی مانند هوآوی قدم‌های بزرگی در سال جاری بردارد و به فکر افزایش جایگاه خود باشد، از طرفی اوپو و ویوو در حال حاضر به جز چین و شرق آسیا بازار بزرگ دیگری ندارند و حداقل تا چند سال آینده به گروه بزرگان صنعت تلفن‌همراه وارد نخواهند شد.

بیشتر بخوانید: رکوردی جدید برای شیائومی؛ فروش ۱۰۰ هزار دستگاه هوشمند تنها در ۸ دقیقه و ۳۶ ثانیه 

انتهای پیام/

هوآوی دومین شرکت فروشنده تلفن همراه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۷۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم