Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه ۲ میلیون ‏هم‌پوشانی بیمه‌ای حذف شده است، گفت: تاکنون حدود ٢ هزار میلیارد تومان با مدیریت منابع، صرفه‌جویى انجام شده است. ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۷ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ طاهر موهبتى درباره رویکرد سازمان بیمه سلامت در راستاى مدیریت منابع اظهار کرد: اصلى‌ترین اولویت این سازمان در سال ٩٧ موضوع مدیریت منابع بوده و استقرار سازمان الکترونیکى و حذف تدریجى دفترچه‌هاى کاغذى و رفع هم‌پوشانى بیمه‌اى نشان‌دهنده این رویکرد مهم در سازمان بیمه سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نظام سلامت چاره‌اى جز مدیریت منابع ندارد و این رویکرد در سازمان بیمه سلامت وجود دارد و اقدامات این سازمان بیمه‌گر نشان‌دهنده این موضوع است.

وى ادامه داد: استقرار سازمان الکترونیکى و رسیدگى الکترونیکى به اسناد، رفع هم‌پوشانى‌هاى بیمه‌اى و هدفمند کردن یارانه بیمه اقشار کم‌درآمد نشان از مدیریت منابع دارد اما باید توجه کرد که تنها با مدیریت منابع نمی‌توان کسری‌های بودجه‌ای سازمان بیمه سلامت را جبران کرد.

موهبتى با اشاره به اهمیت الکترونیکى شدن خدمات و حرکت سازمان بیمه سلامت به این سمت اظهار کرد: استقرار سازمان الکترونیکى در بخش الکترونیکى شدن دفترچه‌هاى کاغذى بیمه سلامت در استان کرمان به‌صورت پایلوت اجرا شده و تا پایان امسال حداقل در یک شهر از هر استان اجرا مى‌شود همچنین رسیدگى الکترونیکى به اسناد نیز به‌صورت پایلوت در استان اصفهان آغاز شده و در حال انجام است.

وى درباره رفع هم‌پوشانى‌هاى بیمه‌اى نیز بیان کرد: با توجه به وجود ارتباط برخط میان سازمان‌های بیمه‌گر، علاوه بر رفع هم‌پوشانى‌هاى موجود، به دنبال جلوگیری از ایجاد ‏هم‌پوشانی جدید هستیم البته 4 میلیون و 800 هزار مورد هم‌پوشانى با سازمان تامین اجتماعی وجود داشت که تاکنون 2 میلیون ‏هم‌پوشانی بیمه‌ای حذف شده و بخش باقی‌مانده این هم‌پوشانی‌ها بیشتر مربوط به بیمه روستاییان است؛ مهم‌تر از رفع هم‌پوشانی، ‏جلوگیری از ایجاد هم‌پوشانی بیمه‌ای جدید است، از طرفی کنترل هم‌پوشانی‌های بیمه‌ای در زمان دریافت خدمت نیز در حال انجام است.‏

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت بیان کرد: اطلاعات بیمه‌شدگان به سازمان بیمه درمانی نیروهای مسلح نیز داده شد و تاکنون ٨٦ هزار نفر ‏رفع هم‌پوشانی بیمه‌ای نیز با این سازمان انجام شده است؛ درباره کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز تصمیم گرفته شد که هر جا در قسمت ‏شهری هم‌پوشانی وجود داشته باشد، بیمه سلامت حذف شده و در روستاها، دفترچه کمیته امداد حذف شود.‏

وی اظهار کرد: در حال حاضر همه سازمان‌های بیمه‌گر به وجود سیستم الکترونیک اعتقاد دارند و در این مسیر حرکت می‌کنند.‏

موهبتى گفت: مجموعه این خدمات منجر به مدیریت منابع مى‌شود و تاکنون حدود ٢ هزار میلیارد تومان صرفه‌جویى انجام شده است.

180 میلیارد ریال مطالبات مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت استان بوشهر پرداخت شدگیلان| عضو کمیسیون بهداشت مجلس: دولت برای پرداخت بدهی‌های بیمه سلامت تدبیری نکرد345 هزار نفر در ایلام زیر چتر بیمه سلامت قرار دارند

انتهای پیام/

Rsaadati/P/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بیمه سلامت وزارت بهداشت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمه سلامت وزارت بهداشت بیمه سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۸۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه از هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه در حال حاضر خانواری در استان نیست که واقعا نیاز به حمایت داشته باشد و تحت پوشش نباشد.

رضا طاهری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به جمعیت ۱۵۲ هزار نفری خانواده کمیته امداد در استان گفت: این تعداد مددجو در قالب ۷۶ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

وی با اشاره به گسترگی خدمات امداد، گفت: برخی تصور دارند که تنها خدمت کمیته امداد پرداخت مستمری است، درحالی که ۱۲۱ نوع خدمت شامل خدمات درمانی، تحصیلی، آموزشی، اشتغال، مسکن و ... به مددجویان ارائه می‌شود.

وی افزود: یکی از تصورات دیگری که در جامعه وجود دارد این است که عمده این هزینه‌ها از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین تامین می‌شود، خیرین سهم تقریبا ۱۵ درصدی در این زمینه دارند.

وی افزود: سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین جمع‌آوری شده و مابقی هزینه‌های صورت گرفته برای مددجویان از محل منابع دولتی، منابع کمیته امداد و تسهیلات قرض الحسنه و... تامین شده است.

طاهری خاطرنشان کرد: سهم مردم و خیرین از هزینه کرد برای مددجویان  شاید خیلی باشد، اما همین کمک‌های اندک برکت داشته و گره گشای بسیاری از مشکلات مددجویان است.

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار خیر بصورت ثابت درحوزه‌های مختلف با کمیته امداد همکاری کرده و یاری‌رسان مددجویان هستند.

وی در خصوص مبلغ مستمری مددجویان هم گفت: این مبلغ بر حسب جمعیت برای هر خانوار متفاوت است و در حال حاضر خانوار یک نفره یک میلیون تومان و خانواره پنج نفره و بیشتر ۳.۵ میلیون تومان در ماه مستمری دریافت می‌کند.

ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان در سال جدید/ ۱۹۷۰ زن سرپرست خانوار بیمه شدند

طاهری گفت: این مبلغ مستمری در کنار کمک‌های بسیار دیگری است که به مددجویان ارائه می‌شود، بطور مثال سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان فرانشیز درمانی به ۴۱ هزار مددجو پرداخت کردیم. در بحث مسکن مددجویان هم ۳۳۰ واحد مسکونی اخیرا افتتاح کرده و امسال هم ساخت ۳۰۰ واحد دیگر را در دستور کار داریم. در بحث ودیعه مسکن نیز سال گذشته ۹۹ میلیارد تومان به ۲۲۰۰ نفر و در بحث کمک هزینه اجاره مسکن ۱۲ میلیارد تومان به ۲۸۰۰ نفر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه تحصیل هم سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت شده و از دانشجویان تحت پوشش امداد حتی در مقطع دکترا هم حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در بحث تهیه اقلام ضروری مانند یخچال، تلویزیون و... هم خانوارها کمک دریافت می‌کنند و در این زمینه سال گذشته ۱۹۵۰ قلم کالا به ارزش هشت میلیارد تومان خریداری و در اختیار مددجویان قرار داده شد.

طاهری گفت: وام گره‌گشایی هم خدمت دیگر امداد است که مددجویان می‌توانند در مواقع اضطرار از آن استفاده کنند و در این زمینه هم سال گذشته ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۴ هزار مددجو پرداخت شده است.

طاهری گفت: در بحث جهیزیه هم خانوارهای مددجو حمایت می‌شوند و سال گذشته ۲۱۰۰ سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، لباسشویی، جاروبرقی و اجاق گاز به ارزش ۷۷ میلیارد تومان برای نوعروسان امداد خریداری و به آنها تحویل شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از اهدای بسته‌های حمایتی معیشت ی به مادران باردار و شیرده که احتمال سوءتغذیه آنها وجود دارد خبر داد و افزود: در این زمینه سال گذشته ۱۲۰۰ مادر از این خدمات به ارزش چهار میلیارد تومان برخوردار شدند.

طاهری گفت: خدمت دیگر امداد برای مادران سرپرست خانوار است، بطوری که حق بیمه آنها پرداخت شده تا آنها بتوانند بعد از چندسال بازنشسته شده و حقوق دریافت کنند. در این زمینه تاکنون ۱۷۵۰ مادر سرپرست خانوار بیمه شده‌اند و سال گذشته ۹ میلیارد تومان حق بیمه آنها پرداخت شد تا بتوانند در آینده مستمری بگیر شوند.

طاهری درباره طرح اکرام ایتام با اشاره به حمایت خیرین از ایتام و فرزندان محسنین، گفت: هر یتیم ماهانه بطور میانگین یک میلیون تومان از محل کمک حامیان دریافت می‌کند. این مبلغ برای هر فرزند محسنین  ماهانه ۳۰۰ هزار تومان است.

پشت نوبتی نداریم

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه «پشت نوبتی» در کمیته امداد استان نداریم، گفت: خوشبختانه تمام افراد واجد شرایط تحت حمایت امداد درآمده‌اند و در این زمینه پشت نوبتی نداریم.

وی افزود: امسال دو هزار خانوار جدید سهمیه گرفته‌ایم و هر خانواری که واقعا واجد شرایط باشد، تحت حمایت درآمده و محدودیتی در این زمینه نداریم.

طاهری در خصوص شرایط خانوارها برای برخورداری از حمایت‌های امداد نیز گفت: افرادی که جزو سه دهک پایین جامعه باشند، یا زن سرپرست خانوار بوده و یا توانایی اشتغال نداشته باشند و یا بیماری صعب‌العلاج داشته باشند و ... می‌توانند از حمایت‌های امداد برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: همه ما افرادی را در سطح جامعه مشاهده می‌کنیم که به ظاهر خیلی فقیر بوده و مشغول تکدی‌گری هستند و بعضا مردم این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا کمیته امداد این افراد را تحت پوشش نمی‌برد. واقعیت امر این است که برخی از این افراد به دلیل درآمد بالای تکدی‌گری به این کار روی آورده‌اند و حاضر نیستند این کار را کنار گذاشته و تحت پوشش قرار گیرند.

طاهری افزود: غالب این افراد درآمد بسیار بالایی از تکدی گری کسب می کنند و برای همین نمی خواهند آن را کنار بگذارند. اگر مردم به جای کمک به این افراد سودجو، از طریق نهادهایی مانند کمیته امداد اقدام کنند، قطعا کمک های آنها دست نیازمندان واقعی و آبرومند می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان