Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه اکنون در کشور هیچ مشکلی برای تأمین مواد غذایی مورد نیاز مردم وجود ندارد، گفت: برخی از کالاها به دلیل تحولات قیمت ارز گران شدند که رسیدن به ثبات قیمت مصوب نیازمند کارشناسی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، محمود حجتی شب گذشته(27 دی‌) در شورای اداری شهرستان بروجن که با حضور استاندار و جمعی از مسئولین استان در سالن جلسات فرمانداری بروجن برگزار شد، با اشاره به پیگیری های مستمر مقام معظم رهبری و رئیس جمهور در مسائل کشاورزی، گفت: کشاورزان سختی های بسیاری را تحمل می کنند ولی در عین حال کمترین بهره را از فروش محصول به دست می آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تحریم های غذایی دشمنان علیه کشور، افزود: سران کشورهای غربی قول داده بودند که غذا را از لیست تحریم ها خارج کنند اما به وعده خود عمل نکردند.

 

وی با تاکید بر اینکه اکنون در کشور هیچ مشکلی برای تأمین مواد غذایی مورد نیاز مردم وجود ندارد، تصریح کرد: برخی از کالاها به دلیل تحولات قیمت ارز گران شدند که رسیدن به ثبات قیمت مصوب نیازمند کارشناسی است.

 

وزیر جهاد کشاورزی از صادرات سه هزار و ۷۰۰ تن سیب زمینی طی چند روز اخیر خبر داد و خاطرنشان کرد: بخشی از سیب زمینی های تولیدی در مزارع در سردخانه ها نگهداری می شوند تا در فصول عدم برداشت نیاز بازار را تأمین کند.

 

حجتی با اشاره به مشکلات آبی در کشور، بر احیای قنات ها تاکید کرد و گفت: حدود ۱۳۰ هزار قنات در کشور وجود دارد که برای احیای آن ها اعتباری ۲۰۰ میلیارد ریالی پیش بینی شده است.

 

وی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی در راستای حمایت از توسعه دامداری طرح اعطای تسهیلات برای توسعه سه قلوزایی را اجرایی کرده و به دامداران شرکت کننده در این طرح تسهیلات کم بهره بانکی اعطا می کند.

 

وزیر جهاد کشاورزی قاچاق دام را از عوامل اصلی گرانی گوشت قرمز در کشور دانست و خاطرنشان کرد: افزایش قیمت نهاده های دامی نیز تأثیر مستقیمی بر افزایش گوشت قرمز داشته است.

 

حجتی با بیان اینکه با عرضه گوشت های منجمد وارداتی به دنبال کاهش قیمت گوشت قرمز در کشور هستیم، تاکید کرد: اکنون انواع گوشت گوسفند و گوساله منجمد و گوشت گوسفند گرم در میادین میوه و تره بار و فروشگاه های زنجیره ای کشور با قیمت های مصوب توزیع می شود.

 

وی از محدودیت کشت ذرت و سویا و اجبار به واردات این محصولات از خارج از کشور خبر داد و اظهار کرد: کشت گیاهان دارویی و احداث صنایع تبدیلی در این حوزه موجب رونق اقتصادی استان ها می گردد.


 

پایان پیام/512

منبع: شبستان

کلیدواژه: سفر رئیس جمهور به گلستان شورای عالی انقلاب فرهنگی جنوب کرمان خبرگزاری شبستان مسجد ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی جنوب کرمان استان بوشهر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انقلاب اسلامی وزیر جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی توسعه کشاورزی چهارمحال و بختیاری کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۸۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل نوسان قیمت پیاز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.
وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.
وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.
وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.
به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.
گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد