Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، دهلی نو طی هفته های اخیر به دلیل تحویل چندین پناهجوی روهینگیایی به مقامات میانماری با انتقادهای شدیدی روبرو شده است. همچنین سازمان های بین المللی ارتش این کشور را متهم به خشونت علیه مسلمانان روهینگیا کرده اند.
 
سازمان ملل و گروه های طرفدار حقوق بشر هند را متهم کرده اند که در بازگرداندن اجباری مسلمانان روهینگیایی به قوانین بین المللی توجه نکرده و این گروه اقلیت را با خطر احتمالی در میانمار روبرو ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
هند که کنوانسیون مهاجرت سازمان ملل را امضا نکرده است، در سال 2018 بیش از 230 پناهجوی روهینگیایی را بازداشت کرد. هندوهای تندرو خواهان اخراج دسته جمعی مسلمانان روهینگیایی از هند شده اند.
 
ترس از بازداشت و همچنین بازگشت به میانمار سبب شده است تا تعداد بیشتری از پناهجویان حاضر در هند، به بنگلادش سفر کنند.
 
همچنین مسلمانان روهینگیا که در هفته های اخیر از هند وارد بنگلادش شده اند، توسط پلیس بازداشت و به اردوگاه های مهاجران در منطقه کاگس بازار واقع در جنوب بنگلادش منتقل شده اند.
 
هند در سومین روز از ماه ژانویه سال 2019 یک خانواده 5 نفره از مسلمانان روهینگیا را که در زندانی در ایالت آسام نگه داری می شدند به مقامات میانمار تحویل داد.
 
وزارت کشور هند در ماه جاری طی گزارش خود به پارلمان این کشور اعلام کرد که از سال 2015 تاکنون، نیروی مرزی هند 478 مسلمان روهینگیا را بازداشت کرده است.
 
انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سازمان ملل به بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا

معاون سخنگوی سازمان ملل در واکنش به بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه های آمریکا گفت: ما همیشه اعلام کرده ایم که حامی آزادی بیان و برگزاری مسالمت آمیز اعتراضات هستیم.

به گزارش مشرق از سازمان ملل، «فرحان حق» معاون سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص بازداشت حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا و همچنین نگرانی دانشجویان یهودی مشغول به تحصیل در این دانشگاه ها گفت: «ما همیشه اعلام کرده ایم که حامی آزادی بیان و برگزاری مسالمت آمیز اعتراضات هستیم. اگر این اعتراضات با اظهارات نفرت انگیز علیه دیگران مانند یهودیان همراه باشد، ما با آن مخالف هستیم. اما حق اساسی مردم برای اعتراض مسالمت آمیز باید رعایت شود.»

از معاون سخنگوی سازمان ملل سوال شد، آمریکا یک بسته جدید نظامی به ارزش 61 میلیارد دلار به اوکراین اختصاص داده است. آیا دبیرکل سازمان ملل معتقد است این کمک ها به حل بحران اوکراین کمک می کند؟

فرحان حق پاسخ داد: ما امیدواریم حل مساله اوکراین از طریق مذاکره محقق شود. اما درحال حاضر دبیرکل سازمان ملل معتقد است شرایط برای مذاکره مهیا نیست.

دیگر خبرها

  • بازداشت ۴ نفر سر جلسه کنکور
  • رئیس سازمان سنجش: بازداشت ۴ کنکوری متخلف
  • واکنش سازمان ملل به بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • پرونده قاچاق دختران و بازداشت ۸تصویربردار در این ارتباط / سخنگوی فراجا تشریح کرد
  • جزئیات پرونده قاچاق و خانه فساد دختران | بازداشت تصویربرداران فیلم مستهجن
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • جزئیات پرونده قاچاق دختران؛ ۸تصویربردار بازداشت شدند
  • شناسایی باند‌های سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد
  • شناسایی باندهای سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد/ دستگیری ۹۶نفر