Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهام‌داران شرکت بزرگ فناوری آمازون از مسئولان این شرکت خواستند تا مشخص شدن تکلیف تعرض به حریم شخصی فناوری تشخیص چهره از فروش آن به سازمان‌های دولتی خودداری کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، گروهی از سهام‌داران شرکت آمازون خواستار توقف فروش فناوری تشخیص چهره به سازمان‌های دولتی شده‌اند تا بررسی شود که میزان نقض حقوق مدنی شهروندان توسط این فناوری چقدر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درخواست توسط پنج گروه اصلی سهام‌دار مطرح شده است که مجموعا 1.32 میلیارد دلار سهام آمازون را در اختیار دارند.

در این تصمیم، سهام‌داران در مورد استفاده فعلی از فناوری تشخیص چهره آمازون موسوم به "Rekognition" ابراز نگرانی کرده‌اند. آنها همچنین گفته‌اند که شواهد اندکی در دست دارند که آمازون به طور موثر استفاده از این فناوری را برای حفظ حریم خصوصی و حقوق مدنی محدود می‌کند.

علاوه بر این، این سهام‌داران اشاره به درخواست مایکروسافت از دولت برای تنظیم قوانین در مورد تکنولوژی تشخیص چهره دارند که مدعی شده است این نوع فناوری می‌تواند منجر به نقض حقوق بنیادی افراد شود.

مایکروسافت سال گذشته مجموعه‌ای از اصولی را که این شرکت برای توسعه کار خود در زمینه تکنولوژی تشخیص چهره طراحی کرده بود، معرفی کرد و سپس گوگل اعلام کرد که فناوری خود را تا زمانی که سیاست‌های درست و پیامدهای استفاده از این فناوری شناسایی اعلام نشود، عرضه نخواهد کرد.

فناوری آمازون مدتی است که موجب نگرانی شده است و گروه‌های فعال حقوق مدنی، کارمندان و سرمایه‌گذاران از این شرکت خواسته‌اند تا از ارائه این تکنولوژی به سازمان‌های دولتی امتناع کند.

سال گذشته گزارش‌ها نشان داد که فناوری تشخیص چهره آمازون در دسترس پلیس آمریکا قرار گذاشته شده است.

سهام‌داران در درخواست خود آورده‌اند: سهام‌داران درخواست می‌کنند که هیئت مدیره، فروش تکنولوژی تشخیص چهره را به سازمان‌های دولتی ممنوع کند، مگر اینکه هیئت مدیره پس از ارزیابی با استفاده از شواهد مستقل، نتیجه‌گیری کند که این تکنولوژی باعث نقض حقوق مدنی و حقوق بشری نمی‌شود.

آنها همچنین توصیه کردند که هیئت مدیره در کنار کارشناسان و مدافعان حقوق مدنی بررسی کند که این نوع فناوری چگونه می‌تواند همراه با حفظ حریم خصوصی فعالیت کند و اینکه چگونه می‌تواند بر افراد رنگین پوست، مهاجران و فعالان تاثیر بگذارد. آمازون باید این خطرات بالقوه را کاهش دهد.

بیانیه آنها همچنین تذکر داده است که این فناوری به دولت‌های سرکوبگر فروخته نشود.

سهام‌داران به دنبال رای‌گیری و تصویب یک قطعنامه در نشست تابستان سهام‌داران آمازون هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمازون فناوری تشخیص چهره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۰۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایران با استفاده از تکنولوژی پیشرفته هسته‌ای برای تشخیص بیماری‌های مختلف موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصویربرداری به روش اسپکت (یکی از روش‌های غیر تهاجمی در پزشکی) شده‌اند.

این دستگاه جهت ثبت و آشکارسازی تجمع مواد رادیو اکتیو در بافت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش تصویربرداری، براساس وضعیت بیمار، رادیودارو در ارگان‌های مختلف جذب و کسری از فوتون‌ها ازمیان بافت نرم احاطه شده عبور کرده و نهایتا توسط دوربین گاما آشکارسازی می‌شوند.

اخیراً پژوهشگران این مجموعه با ارائه ایده صنعتی سازی دستگاه تصویربرداری اسپکت از تمام بدن توانسته‌اند رتبه نخست بخش اتصال پذیری و میکروالکترونیک نخستین رویداد نکست را از آن خود کنند.

بهنوش تیموریان فرد، قائم مقام این شرکت دانش بنیان به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شرکت در حوزه تولید تجهیزات پزشکی هسته‌ای فعالیت می‌کند و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته  پزشکی هسته‌ای موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصویربرداری به روش اسپکت شده است. اخیرا نیز به دنبال صنعتی سازی این دستگاه از تمام بدن هستیم.

قائم مقام این شرکت دانش بنیان درباره این دستگاه عنوان کرد: این دستگاه قابلیت تصویربرداری از عملکرد تمامی بافت‌ها و ارگان‌های مختلف بدن را دارد و برای تشخیص بیماری‌ها به خصوص سرطان می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

وی افزود: رادیو دارو، اشعه گاما از خود ساطع می‌کند. در این روش غیر تهاجمی، رادیو دارو به بیمار تزریق می‌شود. سپس رادیو دارو بنابر ویژگی‌هایش در یکی از بافت‌های بدن تجمع بیشتری پیدا کرده و اشعه گاما پخش می‌کند. در نهایت اشعه گاما حاصل از خروجی بدن بیمار دریافت شده و تبدیل به تصاویر دو بعدی و سه بعدی می‌شود بدین طریق پزشک معالج می‌تواند گزارشی از نحوه عملکرد ارگان‌های خاص بدن مانند قلب، کلیه، کبد و حتی استخوان‌ها بدست آورد.

تیموریان تصریح کرد: این دستگاه در ایران نمونه مشابه داخلی ندارد و تولید این فناوری «های‌تک» در دنیا تنها در انحصار چند کشور پیشرفته مانند هلند، آمریکا و آلمان است. هرچند پژوهشگران این مجموعه توانسته‌اند به چنین فناوری دست پیدا کنند، اما برای اجرای این طرح با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی تاکید کرد: بزرگترین مشکل ما این است که ارگان‌ها و نهاد‌های دولتی همچنان از دستگاه‌های وارداتی استفاده می‌کنند. همچنین شرکت‌های وارد کننده نیز برای واردات این دستگاه‌ها ارز دولتی دریافت می‌کنند؛ این شرکت‌ها با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی و گاهی با ارز نیمایی ۲۸ هزار و پانصد تومانی این دستگاه‌ها را از کشور‌های رقیب خریداری و وارد می‌کنند. این مساله رقابت ما با شرکت‌های وارد کننده این دستگاه‌ها را سخت کرده است. ما از دولت و مسئولان توقع داریم با شرکت‌های وارد کننده در فضایی برابر رقابت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • موافقت حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی»
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست « آشتی ملی » موافقت کرد
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی» موافقت کرد
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • ایران خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه شد
  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی