Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان اندیمشک گفتَ: ارتفاع آب ذخیره شده در سد دز نسبت به زمستان سال گذشته ۲۷ متر افزایش یافته است ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اندیمشک، سد و نیروگاه دز با 203 متر ارتفاع در شرق شهرستان اندیمشک واقع بوده و در زمان افتتاح، ششمین سد مرتفع جهان و در حال حاضر نیز پنجاهمین سد مرتفع جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سد بتنی دز که در شمال استان خوزستان و در شهرستان اندیمشک واقع است برق آبی بوده و بیش از 125 هزار هکتار از زمین‌های پایین دست را در مسیر خود آبیاری می‌کند و نقش مهمی در کنترل سیلاب‌های اراضی تحت پوشش خود دارد.

دریاچه این سد نیز 65 کیلومتر طول و هم چنین 225 هزار کیلومتر مربع مساحت داشته و گنجایش نهایی ذخیره آب در آن، 3،3 میلیارد متر مکعب است که این خود نیز همواره بر نقش سد دز بر تأمین آب شرب و مهار سیلاب‌های احتمالی تاکیدمی‌کند.

در طول روزهای اخیر و پس از بارندگی و نزولات آسمانی گسترده میزان ورود و ذخیره آب در سد و نیروگاه دز با افزایش قابل توجه به نسبت سال گذشته مواجه شد به همین جهت با هدف بررسی مدیریت آب و مهار سیلاب‌های احتمالی با فرماندار اندیمشک به گفت‌وگو نشسته‌ایم.

وضعیت مدیریت آب در مجموعه سد و نیروگاه دز اندیمشک عادی است

پیمان جهانگیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک، اظهار داشت: با توجه به شدت بارندگی‌ روزهای اخیر، تمام تمهیدات مورد نیاز برای کنترل و مهار حوادث احتمالی در شهرستان پیش بینی و فراهم شده است.

وی افزود: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی استان خوزستان و استمرار شرایط نامساعد جوی، شهروندان و عشایر شهرستان برای تردد در مناطق کوهستانی و معابر نزدیک به بسترهای آبی اندیمشک به رعایت نکات ایمنی توجه داشته باشند.

فرماندار شهرستان اندیمشک عنوان کرد: تا کنون هیچ گونه خسارت جانی پس از بارندگی‌های اخیر در شهرستان گزارش نشده است ولی در صورت بروز هر گونه حادثه و در کم‌ترین زمان ممکن نیازهای شهروندان تأمین می‌شود.

وی گفت: هم چنین طبق بررسی‌های صورت گرفته و پس از بارندگی‌های اخیر بیش از 42 میلیارد ریال به اراضی کشاورزی اندیمشک آسیب وارد شده و یک هزارو 500 هکتار از این اراضی پس از باران‌های اخیر خسارت دیده‌اند.

جهانگیری با اشاره به میزان ورود و ذخیره آب در سد و نیروگاه دز شهرستان اندیمشک، بیان کرد:وضعیت مدیریت آب در مجموعه سد و نیروگاه دز اندیمشک عادی است و شهروندان در این ارتباط نگران نباشند.

توسعه صنعت کشاورزی سبب ایجاد 10 هزار فرصت شغلی در اندیمشک می‌شودخوزستان| اندیمشک آماده میزبانی جام تختی است + تصاویرخوزستان| 100 طرح عمرانی در اندیمشک اجرایی می‌شو

ارتفاع آب ذخیره شده در سد دز نسبت به زمستان سال گذشته 27 متر افزایش یافته است

وی با بیان این که ارتفاع آب ذخیره شده در سد دز نسبت به زمستان سال گذشته 27 متر افزایش یافته است، خاطر نشان کرد:  میزان ذخیره آب در مخزن این سد پس از باران‌های اخیر به بیش از 2 میلیارد و 200 میلیون متر مکعب افزایش یافته است.

فرماندار شهرستان اندیمشک با اشاره به این که از 40 روز پیش تاکنون کارگروه مبارزه با سیلاب در استان خوزستان و در شهرهای مواجه به خطر و آسیب‌های احتمالی فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: در این مدت و هم زمان با آغاز کارگروه؛ خروجی آب از سد دز توسط سازمان آب و برق خوزستان و مدیریت سد تا حدود 500 تا 600 متر افزایش یافته است.

وی با بیان این که از چهارشنبه هفته گذشته ورودی آب به سد دز در شهرستان اندیمشک به حدود 2 هزار و 400 متر مکعب افزایش یافت، ادامه داد: میزان خروجی آب نیز در این مدت به یک هزار متر مکعب در این مجموعه رسید.

رهاسازی آب در سد دز با توجه به افزایش حجم ذخیره آب نسبت به مدت مشابه سال گذشته به اجرا می‌رسد

جهانگیری با اشاره به این که ورودی آب سد و نیروگاه دز در روز گذشته به 900 متر مکعب رسید، خاطر نشان کرد: رهاسازی آب در سد دز با توجه به افزایش حجم ذخیره آب نسبت به مدت مشابه سال گذشته به اجرا می‌رسد.

وی با اشاره به آمادگی نیروهای خدمات شهری، شبکه بهداشت و درمان و جمعیت هلال احمر شهرستان اندیمشک برای خدمت رسانی به شهروندان در صورت بروز حادثه، بیان کرد: در بارندگی ابتدایی دی ماه امسال نیز 250 میلیارد ریال به اراضی کشاورزی اندیمشک خسارت وارد شد و بیش از 3 هزار و 600 هکتار از این اراضی آسیب دیدند.

گفت‌وگو از محمد امین جمشیدی

انتهای پیام/ ت

R41468/P/S6,57/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۰۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی گردنه معروف پس از ۵ ماه مسدودی + فیلم | ارتفاع برف به چندین متر می‌رسد

به گزارش همشهری آنلاین، گردنه تته یکی از نقاط مرتفع و برفگیر استان کرمانشاه و شهرستان پاوه به شمار می‌رود که هر سال با بارش اولین برف بسته می‌شود و به دلیل سختگذر بودن امکان انجام عملیات برف‌روبی در آن وجود ندارد و بازگشایی آن به اول بهار سال آینده موکول می‌شود.

این گردنه ۲۱ کیلومتر طول دارد که ۱۷ کیلومتر آن در محدوده استان کرمانشاه و شهرستان پاوه و مابقی آن در حوزه استحفاظی استان کردستان و شهرستان سروآباد قرار دارد.

گردنه تته در منطقه اورامانات محور ارتباطی شهرستان پاوه و شهرهای نودشه و نوسود در استان کرمانشاه به شهرستان سروآباد و مریوان در استان کردستان است.

کد خبر 847121 برچسب‌ها برف خبر مهم استان کردستان استان کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افزایش رطوبت هوا در برخی مناطق خوزستان
  • ارتفاع بارش در کوشه از توابع شهرستان تفتان به ۴۰ میلی متر رسید
  • بازگشایی گردنه معروف پس از ۵ ماه مسدودی + فیلم | ارتفاع برف به چندین متر می‌رسد
  • وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج در خلیج‌فارس
  • وزش باد شدید و افزایش ارتقاع موج در خلیج‌فارس
  • احتمال رگبار و رعد و برق در برخی مناطق خوزستان
  • لحظه به لحظه با بورس / افزایش ۸۱۸ واحدی شاخص کل
  • افزایش ۸۱۸ واحدی شاخص کل بورس
  • تحقق آرزوی ۴۵ ساله مردم بنوار ناظر اندیمشک
  • حدنگاری اراضی کشاورزی ۶ واحد ثبتی خوزستان