Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@23:26:32 GMT

برخی اعضای شورای شهر تهران مستاجرند!

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۰۵۱۹

عضو شورای شهر تهران گفت: در حالیکه ۲ هزار ساختمان در گذشته همچنان در اختیار مدیران قبلی شهرداری است، هم اکنون تعدادی از اعضای شورای شهر تهران مستاجر هستند، اما نمی‌خواهند به سمت استفاده از این تسهیلات بروند.   به گزارش «تابناک» محمود میرلوحی در گفتگو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه بر اساس آخرین آماری که از سازمان املاک داشته‌ایم، حدود ۲ هزار نفر از مدیران گذشته همچنان در ساختمان‌ها و اماکن شهرداری تهران ساکن هستند اظهار کرد: این موضوع خلاف قوانین و مقررات است و البته ما از طریق مراجع قضایی پیگیر این موضوع هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: شورای پنجم حدود ۱۷ ماه است که فعالیت خود را شروع کرده است و فعالیت این نهاد در این دوره کاملا شفاف و روشن است و ما در ابتدای فعالیتمان در شورای شهر تهران نیز مصوبه‌ای را درخصوص حق بهره‌برداری از اماکن شهرداری به خصوص ساختمان‌های مسکونی آن را به غیر ممنوع کردیم و به شهرداری نیز تاکید داشته‌ایم که لایحه‌ای را در این زمینه به شورای شهر تهران بیاورد.

عضو شورای شهر تهران گفت: هم‌اکنون حدود ۲ هزار ملک در اختیار افراد حقیقی و حقوقی از مدیریت گذشته وجود دارد که البته شاید مواردی در بین این واگذاری‌ها باشد که ما هم قبول داشته باشیم. به عنوان مثال واگذاری یک ساختمان به یک خیریه خاص و یا موارد خاص که ما نیز این واگذاری‌ها را شاید تایید کنیم و می‌گوییم ادامه دهند، اما به نظر می‌رسد از بین ۲ هزار ساختمان اشاره شده ۱۰۰ الی ۲۰۰ ساختمان به موارد خاص و خیریه‌ها مربوط باشد.

میرلوحی ادامه داد: قطعا باید سایر ساختمان‌ها به شهرداری برگردد و یا اینکه اجاره‌نامه جدید منعقد شود و حتی اجاره‌های معوقه نیز از سوی افراد حقیقی و حقوقی پرداخت شود.

وی ادامه داد: البته بنده چندی پییش جلسه‌ای را با رئیس جدید املاک و مستغلات شهرداری تهران داشتم و تاکید کردم که هر چه زودتر ساختمان‌های در اختیار مدیران گذشته به مجموعه شهرداری برگردد و رئیس جدید سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران قبول داد که هر چه سریعتر این کار انجام شود.

وی با اشاره به اینکه ما از طریق مراجع قضایی و اخذ حکم اقدام به پس‌گیری ساختمان‌های شهرداری تهران خواهیم کرد، گفت: اساسا این واگذاری‌ها به دوره گذشته (قالیباف) بر می‌گردد.

میرلوحی در پاسخ به این پرسش که آیا اعضای شورایی شهر تهران و مدیران شهری در این دوره نیز از این ساختمان‌ها و امکانات استفاده می‌کنند یا خیر تصریح کرد: بنده مطلع هستم که حتی برخی از اعضای شورای شهر تهران در این دوره مستاجر هستند و نمی‌خواهند نزدیک به استفاده از این خانه‌ها نیز بروند و قاعدتا هیچ کدام از اعضای شورای شهر تهران از این تسهیلات استفاده نخواهند کرد.

عضو شورای شهر تهران همچنین با اشاره به صحبت‌های چمران رئیس سابق شورای شهر تهران در خصوص اینکه همه ساختمان‌هایی که در اختیار مدیران گذشته بود در پایان شورای چهارم به شهرداری بازگشت، گفت: لیستی که هم اکنون در اختیار ما است اشاره دارد به اسامی و افراد شناخته شده در دوره گذشته که البته ما پیگیری دراین دوره را داشته‌ایم که بر این اساس هیچ کدام از مدیران شهرداری از این تسهیلات استفاده نکرده‌اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تابناک میرلوحی شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۰۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هشتاد و هفتمین جلسه کمیته ایمنی برای بررسی وضعیت ساختمان های ناایمن مناطق ۳،۴،۵،۶،۷،۹، ۱۱،۱۲و ۱۳ با حضور شهرداران این مناطق در محل شورای اسلامی شهر تهران برگزار و وضعیت ساختمان های بحرانی و بسیار خطرناک بررسی شد.   مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: کمیته ایمنی نشان داده که در پیگیری ایمن سازی ساختمان های ناایمن بحرانی و میان خطر جدی است.   بابایی سخت گیری در حوزه ایمنی را به نفع شهروندان و مالکان و افرادی که در ساختمان های ناایمن تردد می‌کنند عنوان کرد و افزود:شهریور ماه پایان مهلت رسیدگی به ۱۲۹ ساختمان است و باید تا این تاریخ گزارش ایمن سازی این ساختمان های به شهروندان ارایه شود.   عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مسئول مستقیم رسیدگی به ساختمان های ناایمن، شهرداران نواحی هستند، گفت: اجرای دستورالعمل مصوب شورای شهر شامل ارایه اخطار ، نصب بنر اطلاع‌رسانی و تشکیل پرونده قضایی، و پس از آن قطع انشعابات الزامی است.   وی با بیان اینکه قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ ایمن سازی ساختمان های بحرانی تمام شود اما عقب ماندگی وجود دارد؛ اظهار داشت: وضعیت ساختمان های ناایمن و بلند مرتبه نسبت به ابتدای دوره ششم وضعیت بهتری است اما همچنان برخی مالکان نسبت به ایمن سازی و اخطارهای شهرداری و آتش نشانی بی توجه هستند.   وی افزود: از جمله، مالکان ساختمان های شرکت بستنی پاک در منطقه ۹، انبار خانه کارگر در منطقه ۹ و بیمارستان بوعلی در منطقه ۱۳ تاکنون برغم اینکه نیروی انسانی بسیاری در آنها تردد دارند و ساختمان بیمارستان بوعلی که روزانه پذیرای بیماران است؛ اقدامی برای ایمن سازی انجام نداده اند.   وی با بیان اینکه این حق را برای شهروندان قائل هستیم که با وضعیت ساختمان های ناایمن شهر آشنایی داشته باشند و از تردد در آنها خودداری کنند، تاکید کرد: در صورت بروز هر نوع حادثه ای در ساختمان بستنی پاک، بنیاد مستضعفان؛ حادثه در انبار خانه کارگر، حزب اسلامی کار و حادثه در بیمارستان بوعلی، دانشگاه آزاد اسلامی باید پاسخگوی افکار عمومی باشند که چرا به اخطارها بی توجهی نموده اند.   بابایی تأکید کرد: طی سه سال از شورای شهر تلاش کردیم مالکان ساختمان های ناایمن را ترغیب به ایمن سازی کنیم اما برخی مقاومتها که منشا آن نامشخص است، از ایجاد حوادثی مشابه پلاسکو و خسارت به جان و مال شهروندان، ترسی ندارند.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون قوه قضاییه همکاری خوبی با مدیریت شهری داشته است، خاطر نشان کرد: قوه قضاییه در خصوص این سه ساختمان نیز حتما ورود خواهد کرد .

بابایی تاکید کرد: مدیران شهری و مالکان ساختمان های ناایمن با مرور حادثه پلاسکو باید از این حال به درس عبرت بگیرند و خودشان برای ایمن‌سازی پیش قدم شوند.

بر اساس این گزارش جلسه کمیته ایمنی طی دو سال اخیر در محل شهرداری های مناطق برگزار شد و مصوبات این جلسات با جدیت پیگیری شد اما اکنون و در دور جدید جلسات کمیته ایمنی ، این جلسات با حضور شهرداران مناطق و نواحی در محل شورای شهر برگزار می شود تا شهرداران پاسخگوی عملکرد خود در این حوزه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • قتل یکی از مدیران شهرداری تهران به دست همسرش
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت