Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان بهشت زهرا نشست کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران نرخ قبور در بهشت زهرا را اعلام کرد و گفت که اطلاعات منتشر شده درباره قبرهای نجومی واقعیت ندارند.

به گزارش ایسنا، سعید خال در نشست کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران واگذاری قبور در بهشت زهرا را سیستماتیک و بر اساس نرخ مصوب خواند و گفت: اطلاعات مربوط به واگذاری‌های انجام‌گرفته و مالکیت قبور در سامانه عروجیان که متعلق به این سازمان است، ثبت می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واگذاری قبور به متقاضیان در سازمان بهشت زهرا، کاملا مطابق با نرخ مصوب در شورای شهر تهران صورت می‌گیرد و خرید و فروش‌های خارج از تعرفه‌های مصوب که بعضا اخبار آن در فضای رسانه‌ای انتشار می‌یابد اتفاق نمی‌افتد.

به گفته خال، بنابر مصوبه شورای شهر، نرخ واگذاری قبور تا پایان سال ۹۷ در فاز یک۱ بهشت زهرا حداکثر ۱۶میلیون تومان، در فاز ۲ بهشت زهرا حداکثر ۹ میلیون تومان و در فاز ۳ بهشت زهرا حداکثر ۴/۵ میلیون تومان تعیین شده است که بهشت زهرا به این قیمت پایبند است و حتی بیشتر این موارد با تخفیف 20 درصدی به مراجعان واگذار شده است و اطلاعات منتشر شده درباره قبرهای نجومی واقعیت ندارند.
خال همچنین تاکید کرد: سازمان بهشت زهرا در فاز ۳ بهشت زهرا، تا ۷۰ درصد ظرفیت قطعات، طبقه زیرین قبر را به‌رایگان و طبقات فوقانی را به‌قیمت یک‌میلیون تومان در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، نشست کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران با مسئولان بهشت زهرا، با موضوع بررسی وضعیت سازمان بهشت زهرا در برقراری شفافیت اطلاعاتی و همچنین برنامه‌های این سازمان درجهت هوشمندسازی ارائه خدمات به شهروندان، در محل سازمان بهشت زهرا برگزار شد .

پس از  بازدید از بخش اورژانس و پذیرش بهشت زهرا، جلسه‌ای با حضور بهاره آروین، مسئولان بهشت زهرا، نمایندگان معاونت مالی و اقتصاد شهری و نمایندگان سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران برگزار شد. در این جلسه بر اساس هماهنگی بین مسئولان بهشت زهرا و کمیته شفافیت توافق شد تا کمیته شفافیت نیز سامانه عروجیان و بانک اطلاعات قبور سازمان بهشت زهرا را مورد بررسی قرار داده و صحت گزارش ارائه‌شده توسط سازمان بهشت زهرا از عملکرد این سازمان را مورد ارزیابی قرار دهد.

همچنین در راستای ارائه اطلاعات آنلاین و شفافیت در بهشت زهرا، قرار شد تا سازمان بهشت زهرا آمار مربوط به تعداد پذیرش روزانه در بهشت زهرا را به‌صورت آنلاین و به تفکیک جنسیت روی وبسایت خود منتشر نماید.

از آنجا که بخشی از قراردادهای بهشت زهرا در سامانه قراردادهای شهرداری و سامانه جامع ثبت نشده است، پایگاه داده‌ای این دو سامانه را دچار نقص و مغایرت اطلاعاتی کرده است و در این جلسه مقرر شد تا سازمان بهشت زهرا تا پایان دی‌ماه نسبت به تکمیل اطلاعات قراردادهای خود در سامانه قراردادها و رفع مغایرت‌های اطلاعاتی آن با سامانه مالی اقدام کند و در پایان این ماه امکان ایجاد قرارداد جدید در سامانه جامع مالی برای این سازمان حذف شود تا دسترسی این سامانه به اطلاعات قراردادهای سازمان بهشت زهرا فقط از طریق ارتباط سیستمی با سامانه قراردادها ممکن باشد.بنا بر اعلام روابط عمومی  شورای شهر، همچنین در این جلسه برای ارتقای خدمات‌رسانی به شهروندان قرار شد تا سازمان فاوا در تعامل با سازمان بهشت زهرا به انتشار عمومی اطلاعات مکانی متوفیان و قبور ازطریق انتشار API قدام کند تا دسترسی دیگر شرکت‌های توسعه‌دهنده اپلیکیشن‌های وب و موبایل نیز به این اطلاعات فراهم شود.
انتهای پیام

دبیر خبر: بهناز غفاری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بهشت زهرا شوراي شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) از بهسازی قبرستان نو خبر داد و گفت: در این پروژه هیچ تخریبی صورت نمی‌گیرد و شان و حرمت تمام قبور حفظ می‌شود.

علیرضا خاکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: طراحی قبرستان نو از سال ۱۴۰۲ شروع و تملکش توسط سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم و سپس شهرداری منطقه صورت گرفت.

وی با اشاره به وجود ۱۳۲ مغازه در این محدوده افزود: تعیین تکلیف اغلب این واحدها صورت گرفته و حدود ۱۰۰ مغازه تخریب شده است.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) خاطرنشان کرد: در گام نخست این محوطه ساماندهی مقدماتی خواهد شد.

خاکی با اشاره به اینکه قبرستان نو قرار است به باغ موزه مشاهیر قم تبدیل شود اضافه کرد: این گورستان ظرفیت بسیار خوبی برای مراجعه زائران و گردشگران دارد و اگر هرکدام از این مشاهیر و بزرگان به تنهایی در هر شهری بودند محوریت توسعه گردشگری آن شهر محسوب می‌شدند.

وی اضافه کرد: از جمله این افراد معجزه هزاره سوم کربلایی کاظم، میرزا حسن رشدیه بنیانگذار مدارس جدید، رسول ترک و بسیاری از علما و مراجع هستند.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) با تاکید بر اینکه فضای اطراف حرم مطهر نیازمند فضای شهری و فضاهای مطلوب زائران است، گفت: در طول ۵۰ سال گذشته بعد از باغ ملی هیچ فضای شهری در کنار حرم ایجاد نشده است، هرچند آرام سازی خیابان ارم کمی این مشکل را برطرف می‌کند اما لازم است که فضای پنج هکتاری قبرستان نو بهسازی شده و برای تردد عموم مناسب شود.

خاکی ادامه داد: هدف از این بازآفرینی معرفی مشاهیر و بزرگان این منطقه است که با حفظ شأن تمامی قبور و جایگاه افراد صورت خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: مسائل و آسیب‌های زیادی در این مکان ایجاد شده است، در بسیاری از بقعه‌ها سقف‌ها ریزش کرده، برخی قبور نشست داشته، برخی قبور مورد هَتک حرمت قرار گرفته و خالی شده‌اند.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) با اشاره به وقوع برخی آسیب‌های اجتماعی در این محدوده، تاکید کرد: فضاهای محصور به این دلیل که امکان نظارت اجتماعی در آن‌ها وجود ندارد، همواره از سوی گروه‌های پرخطر در معرض آسیب هستند.

خاکی با تاکید مجدد بر اینکه به هیچ عنوان بحث تخریب مطرح نیست و بحث بهسازی صورت می‌گیرد، گفت: نگاه این است که سنگ قبرها حفظ شود و هم سطح سازی صورت گیرد.

وی ادامه داد: هدف از این اقدامات ساخت آب‌نما و اتفاقاتی از این دست به معنای بوستان سازی نیست. درواقع مناسب سازی به معنی ساخت نیمکت، آبخوری، وضوخانه و راه دسترسی به حرم مطهر است تا رفت و آمد مردم تسهیل شود.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) افزود: قرار است با تملک یکی چند اتصال محله قم نو و آبشار اتفاق افتاده و بهسازی این محلات آغاز شود.

خاکی گفت: محله آبشار محل اقامت بسیاری از زائرین است و با تملک این پلاک‌ها این محلات دسترسی بهتری به حرم پیدا می‌کنند و مستقیم به خیابان متصل می‌شوند.

وی اظهار کرد: با این اقدامات هم زائران و هم کسانی که ساکن منطقه هستند، شاهد افزایش کیفیت محیطی خواهند بود.

کد خبر 749771

دیگر خبرها

  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا
  • اجرای طرح ساماندهی کودکان گل فروش حاشیه بزرگراه شهید هاشمی و بهشت زهرا (س)
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • «قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد