Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-05@02:07:40 GMT

پرفروش ترین خودروهای شاسی بلند جهان در سال ۲۰۱۸

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۳۱۳۷

پرفروش ترین خودروهای شاسی بلند جهان در سال ۲۰۱۸

فروش شاسی‌بلندها شامل کراس‌اوورها و اس‌یووی‌ها همچنان در حال افزایش است به‌گونه‌ای که فروش جهانی این خودروها در سال ۲۰۱۸ با ۶ درصد افزایش به ۳۲.۱ میلیون دستگاه رسیده است. پرفروش‌ترین سگمنت شاسی‌بلندها در سال ۲۰۱۸ سگمنت C با ۱۷.۷ میلیون دستگاه بوده و پس‌ازآن سگمنت D با ۱۱.۶ میلیون دستگاه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که سگمنت E با ۱۱۷ درصد افزایش طی پنج سال گذشته، بیشترین رشد فروش را در بین کلاس‌های مختلف شاسی‌بلندها داشته است.

پرفروش‌ترین خودروسازان ۲۰۱۸ در بخش شاسی‌بلندها

اتحاد رنو-نیسان-میتسوبیشی پرفروش‌ترین گروه خودروسازی در بخش شاسی‌بلندها محسوب می‌شود. این گروه با فروش ۴.۲۹ میلیون دستگاه شاسی‌بلند در سال ۲۰۱۸، در جایگاه نخست قرار گرفته و پس‌ازآن گروه تویوتا با ۲.۸۳ میلیون دستگاه رتبهٔ دوم را در اختیار دارد. در همین حال، گروه فولکس‌واگن با افزایش ۲۲.۱ درصدی نسبت به سال گذشته، بیشترین افزایش فروش شاسی‌بلندها را داشته و در جایگاه سوم قرار گرفته است. پس از فولکس‌واگن نیز جنرال موتورز با اختلافی جزئی مکان چهارم را به خود اختصاص داده است.

رتبهٔ ۲۰۱۸رتبهٔ ۲۰۱۷گروه خودروسازیفروش ۲۰۱۷فروش ۲۰۱۸کاهش/افزایش۱۱رنو-نیسان۴,۰۰۸,۹۷۸۴,۲۹۷,۶۸۳۷.۲ درصد۲۲گروه تویوتا۲,۶۲۹,۲۰۱۲,۸۳۰,۵۹۵۷.۷ درصد۳۵گروه فولکس‌واگن۲,۰۷۶,۴۰۱۲,۵۳۵,۲۲۴۲۲.۱ درصد۴۳جنرال موتورز۲,۴۷۹,۲۴۳۲,۵۱۰,۳۷۱۱.۳ درصد۵۴هیوندای-کیا۲,۱۱۹,۱۰۶۲,۴۸۴,۶۶۴۱۷.۳ درصد۶۷فیات-کرایسلر۱,۸۲۷,۴۵۷۱,۹۹۲,۵۶۱۹.۰ درصد۷۶گروه هوندا۲,۰۰۳,۹۴۹۱,۹۸۱,۰۳۸-۱.۱ درصد۸۸گروه فورد۱,۷۷۲,۰۷۶۱,۷۱۴,۴۰۵-۳.۳ درصد۹۱۰گروه جیلی۸۹۴,۳۰۳۱,۲۳۰,۶۵۳۳۷.۶ درصد۱۰۹پژو-سیتروئن۹۴۱,۵۵۰۱,۱۲۴,۳۲۱۱۹.۴ درصدپرفروش‌ترین شاسی‌بلندهای سال ۲۰۱۸

۱۰- شورلت اکوئناکس

فروش: ۴۳۷,۵۱۹ دستگاه

در جایگاه دهم این لیست، شورلت اکوئناکس با فروش ۴۳۷,۵۱۹ دستگاه قرار گرفته است. فروش این خودرو نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیر ۱۶.۴ درصدی داشته که بیشترین افزایش فروش در این لیست محسوب می‌شود و بدین ترتیب امسال خود را در بین ۱۰ شاسی‌بلند پرفروش سال جای داده است.

۹- نیسان روگ

فروش: ۴۵۴,۰۶۱ دستگاه

فروش نیسان روگ با افزایش جزئی ۱.۱ درصدی، به ۴۵۴,۰۶۱ دستگاه در سال ۲۰۱۸ رسیده و در جایگاه نهم قرار گرفته است. البته میزان فروش این خودرو با نام ایکس‌تریل در این آمار لحاظ نشده است.

۸- مزدا CX-5

فروش: ۴۵۷,۲۸۳ دستگاه

فروش مزدا CX-5 هم در سال ۲۰۱۸ افزایش قابل‌توجهی داشته و با ۱۱.۳ درصد رشد نسبت به سال ۲۰۱۷ به ۴۵۷,۲۸۳ دستگاه رسیده است.

۷- هاوال H6

فروش: ۴۶۰,۸۲۰ دستگاه

شاید دیدن نام یک خودروی چینی در لیست پرفروش‌ترین شاسی‌بلندهای دنیا عجیب باشد اما هاوال H6 با فروش ۴۶۰,۸۲۰ دستگاه، در رتبهٔ هفتم قرار گرفته است. البته از این عدد حدود ۴۵۰ هزار دستگاه فقط در بازار داخلی چین فروخته شده است.

۶- کیا اسپورتیج

فروش: ۴۸۲,۱۱۶ دستگاه

جایگاه ششم این لیست به کیا اسپرتیج اختصاص دارد که در سال ۲۰۱۸ فروشی برابر با ۴۸۲,۱۱۶ دستگاه داشته است. این عدد افزایشی ۱۲.۱ درصدی را نسبت به سال ۲۰۱۷ نشان می‌دهد.

۵- نیسان قشقایی

فروش: ۵۱۹,۶۳۲ دستگاه

فروش نیسان قشقایی در سال ۲۰۱۸ با ۳.۷ درصد افزایش نسبت به سال ۲۰۱۷ به ۵۱۹,۶۳۲ دستگاه رسیده و از این طریق جایگاه پنجم لیست را از آن خود کرده است.

 

۴- هیوندای توسان

فروش: ۵۶۹,۹۸۷ دستگاه

هیوندای توسان در سال ۲۰۱۸ فروشی برابر با ۵۶۹,۹۸۷ دستگاه داشته که ۹.۳ درصد کاهش داشته و بیشترین کاهش در بین ۳۰ شاسی‌بلند پرفروش سال ۲۰۱۸ محسوب می‌شود.

۳- هوندا CR-V

فروش: ۷۴۱,۳۰۲ دستگاه

فروش هوندا CR-V در سال ۲۰۱۸ با ۲.۳ درصد کاهش به ۷۴۱,۳۰۲ دستگاه رسیده و به همین دلیل جایگاه دوم خود در سال ۲۰۱۷ را حالا به فولکس‌واگن تیگوآن واگذار کرده و خود در جایگاه سوم قرار گرفته است.

۲- فولکس‌واگن تیگوآن

فروش: ۷۸۹,۹۲۸ دستگاه

فولکس‌واگن با افزایش فروش ۸.۴ درصدی در سال ۲۰۱۸ و رسیدن به عدد ۷۸۹,۹۲۸ دستگاه، هوندا CR-V را پشت سر گذاشته و به دومین شاسی‌بلند پرفروش دنیا در سال ۲۰۱۸ تبدیل شده است.

۱- تویوتا راوفور

فروش: ۸۳۰,۹۲۸ دستگاه

تویوتا راوفور در سال ۲۰۱۸ با ۳.۷ درصد افزایش فروش مواجه شده با فروش ۸۳۰,۹۲۸ دستگاه، مثل سال گذشته همچنان پرفروش‌ترین شاسی‌بلند دنیا لقب گرفته است.

رتبهٔ ۲۰۱۸رتبهٔ ۲۰۱۷شاسی‌بلندفروش ۲۰۱۷فروش ۲۰۱۸کاهش/افزایش۱۱تویوتا راوفور۸۰۱,۳۹۵۸۳۰,۹۲۸۳.۷۲۳فولکس‌واگن تیگوآن۷۲۸,۴۹۴۷۸۹,۹۲۸۸.۴۳۲هوندا CR-V۷۵۸,۶۱۷۷۴۱,۳۰۲-۲.۳۴۴هیوندای توسان۶۲۸,۲۸۹۵۶۹,۹۸۷-۹.۳۵۶نیسان قشقایی۵۰۱,۳۱۹۵۱۹,۶۳۲۳.۷۶۸کیا اسپرتیج۴۲۹,۹۶۵۴۸۲,۱۱۶۱۲.۱۷۵هاوال H6۵۰۸,۳۷۸۴۶۰,۸۲۰-۹.۴۸۱۰مزدا CX-5۴۱۰,۹۹۹۴۵۷,۲۸۳۱۱.۳۹۷نیسان روگ۴۴۹,۱۳۰۴۵۴,۰۶۱۱.۱۱۰۱۲شورلت اکوئناکس۳۷۵,۸۱۵۴۳۷,۵۱۹۱۶.۴

منبع : پدال

منبع: ساتین

کلیدواژه: آمار فروش خودرو بهترین شاسی بلند پرفروش ترین خودرو پرفروش ترین شاسی بلند پرفروش ترین های بازار پرفروش ترین خودروساز خودروهای تویوتا فولکس تیگوان کیا اسپورتیج مشخصات مزدا CX5 معرفی خودرو هیوندا توسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۳۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، بازار لاستیک خودرو سال گذشته به‌دلیل کاهش تولید و عرضه و همچنین تأخیر در تحویل تایرهای ثبت‌نامی دولتی ملتهب بود و صف‌های طویل خرید لاستیک خبرساز شد. امسال اما پیش‌بینی می‌شود ظرفیت تولید لاستیک افزایش پیدا کند و بخش عمده نیاز بازار از محل تولیدات داخل تامین شود.

سخنگوی انجمن صنعت تایر با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۰درصد افزایش تولید داشته باشیم به همشهری می‌گوید: ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم امسال، هم در تولید لاستیک سواری و هم باری افزایش تولید داشته باشیم.

برنامه‌ریزی برای تولید ۳۰میلیون حلقه لاستیک

سال گذشته ۲۱میلیون‌و۵۰۰هزار حلقه لاستیک سواری در کشور تولید شد که قرار است امسال این تعداد به ۲۵میلیون‌و۵۰۰هزار حلقه برسد.

مصطفی تنها، سخنگوی انجمن صنعت تایر با بیان اینکه در سال جدید پیش‌بینی می‌شود تقاضا برای لاستیک رشد کند و به حدود ۲۶میلیون حلقه برسد، می‌گوید: «طبق وعده‌های خودروسازان قرار است امسال خودروهای جدید وارد بازار شوند و از آنجا که هر خودروی جدیدی به ۵حلقه تایر نیاز دارد، اگر در مجموع در سال‌جاری یک‌میلیون خودرو تولید شود، ما باید ۵میلیون حلقه لاستیک مازاد بر نیاز تولید کنیم؛ بر همین اساس ما برنامه‌ریزی‌ کرده‌ایم که تولید تایر به ۳۰میلیون حلقه برسد که ازاین تعداد ۲۵میلیون‌و۵۰۰هزار حلقه لاستیک سواری خواهد بود.»

سخنگوی انجمن صنعت تایر با تأکید بر اینکه برنامه تایرسازان این است که روند واردات و تولید لاستیک در کشور معکوس شود، توضیح می‌دهد: «تا ۲سال پیش یک‌سوم نیاز به لاستیک در کشور از طریق تولیدات داخل و دوسوم هم از طریق واردات تامین می‌شد، امسال اما برای تولید تایرهای سواری ما ظرفیت‌مان را حداقل در ۶ماهه اول بالغ بر ۴۰هزار تن افزایش خواهیم داد و این برنامه برای تولید تایرهای باری هم وجود دارد و اگر ارز کافی بموقع به تایرسازان تخصیص یابد، قرار است تا آخر سال دوسوم نیاز کشور در داخل تولید و یک‌سوم از طریق واردات تامین شود.»


۳۰۰میلیون یورو ارز موردنیاز تایرسازان

التهابات بازار لاستیک در سال گذشته به مشکلات ارزی تولیدکنندگان برای تهیه مواداولیه مربوط می‌شد که کاهش عرضه را به‌دنبال داشت. امسال طبق صحبت‌های رئیس انجمن صنفی صنعت تایر ایران، صنعت تایر به ۳۰۰میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد.

جمال میرزایی اوایل اردیبهشت جاری در صحبت با یکی از خبرگزاری‌ها عنوان کرد: «سیاست‌های ارزی برای صنعت تایر تاکنون از سوی وزارت صمت مشخص نشده و تایرسازان پیگیر تامین ارز برای خرید مواداولیه هستند. صنعت تایر در سال‌جاری ۳۰۰میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد.»

سخنگوی انجمن صنعت تایر هم با بیان اینکه بدون حمایت مسئولان بالادستی نمی‌شود تولید را پیش برد، می‌گوید: «سال گذشته مشکلات مربوط به انتقال ارز به طرف‌های خارجی در ۶‌ماه اول سال باعث افت تولید شد و ما نتوانستیم اهدافمان را محقق کنیم و درحالی‌که ظرفیت افزایش تولید را داشتیم توانستیم مشابه سال قبل تولید کنیم.»

تنها با تأکید بر لزوم تسریع در حل مشکل تامین ارز مواداولیه می‌افزاید: «امسال درصورتی که ارز بموقع تخصیص یابد، آمادگی افزایش تولید را داریم، اما متأسفانه از ابتدای سال تاکنون برخی مشکلات در تامین ارز پدید آمدند که امیدواریم موقتی باشند و سریع رفع شوند و مسئولان اجازه ندهند مشکلات سال گذشته پیش بیاید؛ چراکه اگر ارز موردنیاز تولیدکننده همین امروز هم تامین شود، تا مواداولیه خریداری شود و به کارخانه برسد و تبدیل به محصول شود، زمان می‌برد.»


خواسته تایرسازان: اصلاح قیمت

افزون بر تامین بموقع ارز مواداولیه، اصلاح و به‌روزرسانی قیمت تایر از خواسته‌های تایرسازان است. در همین رابطه، انجمن صنعت تایر اواخر فروردین‌ماه طی نامه‌ای به وزیر صنعت خواستار افزایش قیمت لاستیک شد.

این درخواست مورد موافقت قرار گرفت و نرخ تایرهای رادیال سواری از اردیبهشت‌ماه جاری به‌طور میانگین ۲۰درصد افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید:

راهنمای خرید لاستیک دولتی | با این ۲ روش مستقیم می توانید لاستیک دولتی بخرید راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟

سخنگوی انجمن صنعت تایر با بیان اینکه در سال گذشته یکی از علل پدیدآمدن مشکل در تامین تایرهای سواری به‌خصوص در رینگ‌ پرمصرف ۱۳قیمت‌گذاری نامناسب محصولات این گروه بود، می‌افزاید: «قیمت‌گذاری دستوری به ضرر تولیدکنندگان است و با این وضعیت انگیزه‌ای برای افزایش تولید در این بخش باقی‌نمی‌ماند. برای همین امسال هم خواسته ما این است که یا تورم مهار شود یا به تولیدکنندگان اجازه داده شود متناسب با تورم و افزایش قیمت نهاده‌ها در قیمت محصولات خود بازنگری کنند تا بتوانند بموقع نیاز کشور را در تایر سواری برطرف کنند.»

لاستیک تاریخ گذشته نداریم

قیمت لاستیک دولتی یک‌میلیون تا یک‌میلیون‌و۳۰۰هزار تومان ارزان‌تر از بازار آزاد است. رصد بازار نشان می‌دهد درحالی‌که هر جفت لاستیک پراید در بازار آزاد حدود ۳میلیون‌و۳۰۰هزار تومان است، قیمت دولتی آن حدود ۲میلیون تومان است. قیمت بازار آزاد هر جفت لاستیک پژو هم ۳میلیون‌و۴۰۰هزار تومان است که قیمت دولتی آن حدود ۲میلیون‌و۱۰۰هزار تومان است، اما خرید لاستیک دولتی کمی زمانبر است و با توجه به نیاز به استعلام مدارک صاحب خودرو از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی و ثبت در سامانه جامع تجارت ممکن است طول بکشد.

سخنگوی انجمن صنعت تایر با بیان اینکه قطعی و کندی اینترنت سبب می‌شود برخی خریداران در زمان ثبت‌نام و خرید معطل شوند، می‌گوید: البته امسال تسهیلاتی در این زمینه قائل شده‌اند و یکسری از تایرها را از ثبت در سامانه جامع تجارت معاف کرده‌اند که این موضوع می‌تواند زمان فروش را کوتاه‌تر کند.

به‌رغم تأخیر و کندی در دریافت لاستیک دولتی، اخیرا شایعاتی مبنی بر توزیع لاستیک‌های دولتی تاریخ گذشته مطرح شده است که سخنگوی انجمن تایر به‌شدت این شایعه را تکذیب می‌کند و می‌گوید: تاریخ یک کالا وقتی می‌تواند منقضی شود که مازاد تولید داشته باشیم و مازاد تولید باعث شود کالا در انبارها بماند؛ درحالی‌که در صنعت تایر به هیچ‌وجه ما مازاد تولید نداریم که بخواهد در انبار بماند. شایعات دپوی لاستیک اصلا منطقی نیست.

کد خبر 848748 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار واردات وزارت صنعت، تجارت و معدن لاستيك

دیگر خبرها

  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • فیلم| کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان!
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست