Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رویداد۲۴ سرهنگ فرشادمهدوی، ۴۴ ساله و مهندس پرواز، تنها سرنشین از جمع ۱۶ نفره هواپیمای بوئینگ ۷۰۷ ارتش است که این روز‌ها به جهت جراحات وارده ناشی از سقوط هواپیما در بیمارستان بستری است.

مهدوی درباره ماموریت کاری‌اش می‌گوید: برای تنظیم بازار، ماموریت خرید گوشت از کشور قرقیزستان را برعهده داشتیم که پس از انجام ماموریت و خرید گوشت، حوالی ساعت ۵ صبح از کشور مبدا به مقصد تهران پرواز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهدوی درباره حادثه سقوط هواپیما در فرودگاه فتح البرز گفت: موقع فرود شرایط کاملا عادی بود و طبق دستورالعمل‌های معمول، فرودگاه را دیدیم، اما یک لحظه متوجه شدیم که در انتهای باند هستیم و سرعت زیاد باعث شد هواپیما از مسیر خودش منحرف و با برخورد به منازل مسکونی دچار آتش‌سوزی شود.

وی افزود: از لحظه برخورد هواپیما چیزی به خاطر ندارم و یادم نمی‌آید آن لحظه چه اتفاقی افتاد. ولی فرصت هیچگونه عکس العملی نداشتیم. وقتی به خودم آمدم دیدم که همه جا را دود گرفته و بین دو سرنشین هواپیما گیر افتاده ام.

مهندس پرواز ۷۰۷ ارتش ادامه داد: هواپیما بلافاصله بعد از برخورد با منازل مسکونی دچار آتش سوزی شد و در حالی که آتش هر لحظه نزدیک‌تر می‌شد، دیدم که لباس‌هایم بین آهن‌ها گیر کرده و نمی‌توانم کاری بکنم همان لحظه دیدم جوانی آنجا ایستاده و داد زدم، کمک! نمی‌دانم صدای من شنیده می‌شد یا نه؟ اینکه چگونه صدای مرا شنید از امداد‌های الهی بوده.

وی که هنوز در شوک این حادثه مهلک قرار دارد، زنده ماندنش را بیش از هر چیزی لطف و امداد الهی می‌داند و می‌گوید: من در آن لحظات مرگ را با تمام وجودم حس کردم و مانند فیلم‌ها به فکر کار انجام نشده‌ای هستم که به خاطر آن زنده ماندم؛ احساس می‌کنم خدا خواسته بمانم تا کار انجام نشده‌ام را کامل کنم. حالا باید ببینم چه کار ناتمامی داشتم که خدا دوباره فرصت زنده بودن را به من داده است.

سرهنگ مهدوی ۲۱ سال است ازدواج کرده که حاصل آن دو پسر ۱۷ و ۱۱ ساله است. وی ۲۷ سال است که به عنوان مهندس پرواز در نیروی هوایی مشغول به خدمت است.


منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سقوط هواپیما سرهنگ مهدوی مهندس پرواز هواپیمای بوئینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۳۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)

          فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده پروازی آزمایشی با مدل جدیدی از جت جنگنده اف-۱۶ این کشور انجام داد. این هواپیما مجهز به یک هوش مصنوعی است که جنگنده را کنترل می‌کند و نیازی به خلبان ندارد.   به گزارش فرارو، کندال پس از فرود جنگنده در کالیفرنیا گفت که به هوش مصنوعی این جنگنده برای شلیک سلاح در زمان لازم اعتماد دارد.   سامانه هوش مصنوعی این جنگنده مجهز به تعدادی رایانه و در مرحله آزمایش و «یادگیری پرواز» به روشی امن است. این پرواز اعتمادی نمادین به نقش آینده هوش مصنوعی در نبرد‌های هوایی آمریکا محسوب می‌شود.   فرانک کندال در این باره گفت: ما تمایل داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و آن را به عنوان یک چیز مستقل تصور می‌کنیم. [هوش مصنوعی] واقعا نرم افزاری است که کار را پیش می‌برد. وظایف بسیار پیچیده‌ای را انجام می‌دهد و از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کند که شامل محاسبات بسیار قدرتمند و ریاضیات پیشرفته برای حل مسائلی است که قبلاً نمی‌شد با رایانه حل کرد.   ارتش آمریکا قصد دارد از این فناوری برای بهره برداری از یک ناوگان هوایی بدون سرنشین ۱۰۰۰ هواپیما و پهپاد استفاده کند.   کندال اضافه کرد: ما قادر خواهیم بود از این هواپیما‌های بدون خدمه به روشی تاکتیکی در شرایطی که نمی‌خواهیم از خدمه استفاده کنیم، بهره ببریم. البته دور انداختنی نیستند و ما آن‌ها را دور نمی‌اندازیم. ما قصد داریم از آن‌ها استفاده‌های مجدد کنیم. هدف این است. اما می‌توانیم از آن‌ها به عنوان ماشه استفاده کنیم و آن‌ها را در جا‌هایی قرار دهیم که عمداً برخی از آن‌ها قربانی شوند تا آتش طرف مقابل را تحریک کنند و محل استقرار دشمن را ردیابی کنیم؛ و به طور کلی فکر می‌کنم خلبانان ما از اینکه رقیب جدیدی داشته باشند خوشحال می‌شوند.   کارشناسان صاحب نظر در امور تسلیحات و گروه‌های بشردوستانه عمیقاً نگران هستند که ادوات جنگی مجهز به هوش مصنوعی روزی بتواند به طور مستقل با پرتاب و شلیک بمب‌ها و مهمات، و بدون دخالت و تصمیم همه جانبه انسان، باعث کشتار شوند. از این رو آنان به دنبال محدودیت‌های بیشتر در استفاده از این گونه تسلیحات هستند. ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: زیباترین نمایش های هوایی جنگنده ها (فیلم) تست بمب هوشمند یک تنی ارتش ایران (فیلم) عملیات ساخت جنگنده‌های فوق پیشرفته سوخو ۵۷ در روسیه (فیلم)

دیگر خبرها

  • آخرین قیمت گوشت و دام زنده اعلام شد
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • برگزاری تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد ارتش و ۵ کشور
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • نخستین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی با ناو «شهید مهدوی»