Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرما و بارش برف که در چند روز اخیر آغاز شده، سبب تعطیلی و تاخیر در آغاز به کار مدارس استان مرکزی شد. ۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۱ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، به دلیل بارش برف و لغزندگی جاده ها و معابر  و نیز تداوم سرما فعالیت مدارس مناطق پانزده‌گانه استان مرکزی در روز شنبه  29 دی ماه با تاخیر آغاز شده و برخی نیز تعطیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرستان آشتیان:

مراکز پیش دبستانی و ابتدایی شهر و روستا در نوبت صبح تعطیل و متوسطه اول و دوم با تاخیر و ساعت 9 صبح فعالیت خواهند کرد.

شهرستان اراک:

نواحی یک و دو اراک در مقاطع مراکز پیش دبستانی و همه دوره های تحصیلی شهر و روستا درصبح با تاخیر و ساعت 9.30 دقیقه فعالیت خود را آغاز می کنند.

شهرستان‌های تفرش و فراهان:

در این دو منطقه نیز مدارس همه دوره های تحصیلی، شهر و روستا در نوبت صبح با تاخیر و ساعت 9 صبح فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

شهرستان خمین:

در شهرستان شازند نیز بارش برف و سرما مدارس روستایی را به تعطیلی کشاند و مدارس روستایی همه دوره‌ها در نوبت صبح تعطیل است. 

مراکز پیش دبستانی و ابتدایی شهر تعطیل اما متوسطه اول و دوم شهری با تاخیر و ساعت 9 صبح فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

منطقه سربند:

براساس اعلام آموزش و پرورش استان مرکزی، به سبب برودت هوا، بارش برفق و لغزندگی معابر در این منطقه، مدارس همه دوره های تحصیلی، شهر و روستا در نوبت صبح تعطیل است.

شهرستان شازند:

همچنین در این شهرستان بهس بب یخ‌بندان، بارش برف و لغزندگی معابر مدارس همه دوره‌های تحصیلی روستایی در نوبت صبح با تاخیر و ساعت 9 صبح فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

شهرستان کمیجان:

در این شهرستان نیز به سبب لغزندگی و سرمای هوا مدارس همه دوره‌های تحصیلی شهر و روستا در نوبت صبح با تاخیر و ساعت 9 فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

شهرستان خنداب:

در شهرستان خنداب نیز مدارس ابتدایی شهر و روستا در نوبت صبح تعطیل و دوره های متوسطه اول و دوم با تاخیر و ساعت 9 صبح فعالیت خواهند کرد.

خوزستان| مدارس شیفت صبح هفت‌تپه تعطیل اعلام شدندمدارس برخی شهرهای مازندران فردا تعطیل استمدارس بسیاری از شهرستان‌های استان همدان تعطیل شد

به گزارش تسنیم، فعالیت سایر مناطق استان مانند روزهای پیش، عادی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

R41371/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۳۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در تذکری گفت: موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است. آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماهه ای برای اصلاح این وضعیت داد.   نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.   وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفر‌های خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.   عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.   محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.   رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.   وی افزود: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • تعطیلی مدارس شهرستان زرند به علت باران
  • بارش شدید باران مدارس یزد را تعطیل کرد
  • وضعیت تعطیلی مدارس فردا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ (بارش باران) / این شهرها تعطیل شدند
  • تعطیلی مدارس یزد فردا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ (بارش باران)
  • مدارس زرند فردا تعطیل است
  • مدارس این شهر فردا تعطیل شد
  • ستاد بحران: مدارس زرند فردا تعطیل است
  • تعطیلی مدارس شهرستان زرند در روز چهارشنبه
  • مدارس یحیی آباد آران و بیدگل در اصفهان فردا تعطیل شد
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است