Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@04:59:55 GMT

20 سلامت کده طب سنتی در حال ساخت است

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۴۶۶۸

20 سلامت کده طب سنتی در حال ساخت است

به گزارش ایسکانیوز، دکتر حسین رضایی زاده در جمع نمازگزارن این هفته تهران با اعلام این خبر افزود: در این ارتباط همچنین 2 واحد درسی آموزشی طب سنتی برای همه گروه های علوم پزشکی تدوین شده که از امسال اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه این امر موجب آشنایی هرچه بیشتر سایر رشته های پزشکی با طب سنتی ایرانی خواهد شدگفت: تاکنون بیش از 600 دانشجو، پزشک عمومی و داروساز در این عرصه پذیرفته شده که از این میان 240 نفر فارغ التحصیل شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: امیدوارم با توسعه مراکز تحقیقاتی و افزایش بودجه در زمینه توسعه طب سنتی دستاوردهای بیشتری داشته باشیم.
رضایی زاده با بیان اینکه طب سنتی از نظر علمی دارای تعریف خاصی مبتنی بر هزاران سال تجربه است، تصریح کرد: براساس تعریف سازمان جهانی بهداشت، طب سنتی باید دارای یک پیشینه طولانی مدت باشد که خوشبختانه کشور ما در این خصوص دارای تجربه چند هزار ساله است و پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در این زمینه پیشرفت های بسیار چشمگیری در احیای آن داشته ایم.
رئیس دانشکده طب سنتی با اشاره به اینکه طب سنتی ایران حدود 600 سال در کشورهای اروپایی تدریس شده است، گفت: بعد از انقلاب اسلامی در دولت های مختلف برای احیای طب سنتی تلاش های زیادی صورت گرفت اما به لحاظ برخی مقاومت ها این تلاش ها ثمر نداد تا اینکه بالاخره در سال 1386 اولین دانشکده طب سنتی در ایران شکل گرفت.
وی با بیان اینکه مهمترین دستاورد این دانشکده ها علاوه بر آموزش توسعه پژوهش و رسیدن به دانش های علمی است، افزود: متاسفانه عده ای در جامعه و با نام طب سنتی در قالب شارلاتانیسم، بدنبال سوء استفاده هستند و بدنبال ادغام اعتقادات مردم با این مهم هستند.
وی گفت: البته قوه قضاییه در این خصوص برخوردهای جدی را با این گونه افراد داشته و امیدوارم این روند تا تفکیک مرزهای طب سنتی با کسانی که مقدسات مردم را نشانه رفته اند، ادامه داشته باشد.
رضایی زاده در خاتمه سخنان خود با قدردانی از مسئولان مربوطه در حمایت از طب سنتی کشور گفت: امیدوارم خدمات طب سنتی نیز به منظور کاهش هزینه های دارویی و درمانی آن در پوشش بیمه ای قرار گیرد.
ایرنا

انتهای پیام /

20 / 20 سلامت کده 20 سلامت کده طب سنتی رئیس دانشکده طب سنتی ایران دکتر حسین رضایی زاده

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سلامت کده 20 سلامت کده طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۴۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای محله کهنه دژ در سمنان
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • آئین آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ برگزار شد
  • خالی ماندن ظرفیت رشته‌های جراحی قلب و عروق نگران کننده است
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد
  • درخشش معلم و دانش آموزان گناوه ای در جشنواره سفیران سلامت
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی