Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@23:59:32 GMT

تقدیر ویژه جوایز سزار فرانسه از «رابرت ردفورد»

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۵۱۸۳

تقدیر ویژه جوایز سزار فرانسه از «رابرت ردفورد»

حبرگزاری ایسنا: به نقل از هالیوود ریپورتر، «ردفورد» که اخیرا اعلام کرده «پیرمرد و اسلحه» آخرین فیلم او است و به دوران چند دهه‌ای حضور خود در عرصه بازیگری پایان می‌دهد؛ در جوایز سینمایی سزار فرانسه که روز ۲۲ فوریه (سوم اسفند) در پاریس برگزار می‌شود، جایزه افتخاری خود را دریافت می‌کند.

«آلن تارزیان» رئیس آکادمی سزار فرانسه گفت: بسیاری از فیلم‌های «رابرت ردفورد» در مقابل و پشت صحنه، هم‌اکنون آثار کلاسیک سینما محسوب می‌شوند و کمتر سینماگرانی را می‌توان یافت که چنین تاثیری بر تاریخ سینما داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سینماگر کهنه‌کار از سال ۱۹۶۰ در عرصه بازیگری فعال است، زمانی که کار خود را در چندین برنامه تلویزیونی آغاز کرد و سپس نقشی کوتاه در درامی به نام «تال استوری» به دست آورد.

وی در این دهه به موفقیت خود ادامه داد و در فیلم‌هایی، چون «تعقیب» و «پابرهنه در پارک» نیز بازی کرد و پس از آن در فیلم «بوچ کسیدی و ساندنس کید» با «پل نیومن» همبازی شد.

وی در دومین همکاری خود با «نیومن» در سال ۱۹۷۳ در فیلم «نیش» بازی کرد که موفق‌ترین فیلم او در گیشه نام گرفت و برای این فیلم تنها نامزدی اسکار بازیگری خود را به دست آورد. «ردفورد» اولین فیلم خود را نیز به نام «مردم عادی» در سال ۱۹۸۰ کارگردانی کرد و برای این اثر اسکار کارگردانی گرفت.

از برخی دیگر از مهم‌ترین فیلم‌ها با بازی «رابرت ردفورد» می‌توان به «گتسبی بزرگ»، «تعقیب»، «جاسوس‌بازی»، «بروبیکر»، «این ملک متروک‌شده»، «پیشنهاد بی‌شرمانه»، «کفش‌های کتانی»، «آخرین قلعه»، «خروج از آفریقا»، «رودخانه‌ای از میانش می‌گذرد»، «نجوای اسب» و «هاوانا» اشاره کرد.

«ردفورد» در سال ۱۹۸۱ دانشگاه سینمایی «ساندنس» و چند سال بعد، جشنواره‌ای به همین نام را نیز تأسیس کرد و در سال ۲۰۰۲ جایزه اسکار افتخاری از آکادمی علوم و هنر‌های سینمایی اسکار دریافت کرد.

«پیرمرد و اسلحه» جدیدترین و آخرین فیلم با بازی «رابرت ردفورد» است که «دیوید لاوری» آن را کارگردانی کرده است، «ردفورد» برای بازی در این فیلم نامزد جایزه گلدن گلوب ۲۰۱۹ بود.

«جورج کلونی» و «مایکل داگلاس» از دیگر چهره‌های هالیوودی هستند که تاکنون جایزه افتخاری سزار را دریافت کرده‌اند و «کریستین استوارت» همچنان تنها بازیگر آمریکایی است که موفق شده برنده جایزه افتخاری سزار شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: جوایز سزار فرانسه رابرت ردفورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۵۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شهید بهشتی مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا با حضور هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

دراین مراسم هاشم داداش پور با تشکر از همه دست اندرکاران و کارکنان سازمان امور دانشجویان به دلیل تلاش و همت عالی در انجام امور محوله گفت: بنده به عنوان متولی برگزاری این جشنواره از دانشگاه شهید بهشتی که بعنوان میزبان نقش خوبی را ایفا نمودند تشکر می‌کنم.

رییس سازمان امور دانشجویان افزود: برگزاری جشنواره‌های مختلف در حوزه بین الملل میتواند گفتمان سازی در راستای جذب دانشجویان بین المللی و جریان سازی جهت بین المللی شدن دانشگاه‌ها انجام دهد که خوشبختانه به سبب برگزاری جشنواره ها و رویداد های متعدد این کار تا حد ممکن به نتیجه مثبتی رسانده است.

داداش پور با اشاره به اینکه دانشگاه‌های کشور نیاز است در فرآیند بین‌المللی شدن قرار گیرند، تصریح کرد: زمانی که صحبت از همکاری‌های بین‌المللی است، حضور دانشجویان بین المللی به عنوان یکی از رکن های اصلی بین المللی شدن تجلی پیدا می کند. یعنی اگر دانشجوی بین المللی در دانشگاهی حضور نداشته نباشد نمی‌توان انتظار داشت که دانشگاه چهره بین المللی بخود بگیرد. بنابراین اگر بخواهیم در حوزه مرجعیت علمی که نقشه راه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، گام برداریم باید به موضوع جمعیت دانشجوی بین‌الملل در دانشگاه‌ها توجه و عنایت ویژه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما تحقق مرجعیت علمی است؛ افزود: وظیفه اصلی سازمان امور دانشجویان در راستای دست یابی به مرجعیت علمی، بین المللی سازی دانشگاه‌ها است و از سویی دیگر زبان فارسی باید زبان معیار شود بنابراین مرجعیت علمی پیش شرط این موضوع است.

داداش پور با بیان اینکه نمایشگاه جاذبه های تحصیل در ایران در مصلی تهران برگزار خواهد شد؛ تصریح کرد: نمایشگاه بزرگ جاذبه‌های تحصیل در ایران مهر ماه ۱۴۰۳در مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد که تمام کنش‌گران فعال در عرصه بین الملل دانشگاهی در آن حاضر خواهند بود.

وی تاکید کرد: تمام دانشگاه هایی که مجوز جذب دانشجوهای بین الملی را دارند اعم از دانشگاه‌های دولتی، دانشگاه‌های آزاد یا موسسات غیرانتفاعی و دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز در نمایشگاه حضور خواهند داشت.این اتفاق بزرگ نقطه عطفی برای جذب دانشجویان بین المللی در کشور می باشد تا بتوانیم به نقطه هدف در برنامه هفتم توسعه که جذب بیش از سیصد هزار دانشجوی بین الملل است دست یابیم .
در پایان از عوامل برگزار کننده سازمان امور دانشجویان، دکتر ابطحی و کارشناسان مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی با اهدای لوحی تقدیر بعمل آمد.

کد خبر 6087884

دیگر خبرها

  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • تقدیر از «جین کمپیون» با یوزپلنگ افتخاری لوکارنو
  • بروزرسانی قوانین اسکار ۲۰۲۵؛ از اهدای جایزه بهترین موسیقی فیلم به ۳ آهنگساز تا تغییر نام برخی از جوایز
  • قوانین جوایز اسکار تغییر کرد
  • قوانین اسکار تغییر کرد
  • تغییر در قوانین جوایز اسکار
  • هنر نمایشی ابزار‌ی برای انتقال موضوعات و مفاهیم به جامعه
  • جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • آزادی بیان به سبک غرب / جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد