Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، با حکم وزیر ورزش برای الهه عرب عامری که یکشنبه گذشته صادر شد، وی به عنوان سرپرست فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان موظف شد با هماهنگی معاونین وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و دستگاه های ذی ربط در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخاباتی ریاست این فدراسیون اقدام کند. 

عرب عامری درگفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه احیای دوباره یک فدراسیون از تشکیل اولیه آن سخت تر است در مورد پروسه ای که باید در این زمینه طی شود و مهمتر از آن، لزوم احیای دوباره فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه احیای فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان قبل از هر مسئله ای نیازمند یکسری اقدامات داخلی است، گفت: ابتدا باید با مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک دیدار داشته باشم تا برنامه و مسیر حرکت مشخص شود. قاعدتا حضور فدراسیون ها و همکاری مسئولان آنها به خصوص در بخش بانوان هم لازم است. در ادامه هم اقدامات تکمیلی را برای تشکیل فدراسیون انجام می دهیم. 

وی با بیان اینکه برگزاری مجمع  و انتخاب رئیس لازمه احیای فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان است، خاطرنشان کرد: باید با کشورهایی که پیش از این عضو فدراسیون بودند مجدد ارتباط گرفته شود تا در جریان احیای فدراسیون و اقدام برای انتخاب رئیس آن قرار بگیرند و در صورت صلاحدید برای همکاری اعلام آمادگی کنند. 

سرپرست فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان با ابراز خرسندی از اینکه تعامل وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک منجر به تصمیم گیری قطعی برای احیای این فدراسیون شد، ادامه داد: ۳۰ سال پیش فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان با شرایط خاص همان زمان تشکیل و آغاز به کار کرد. این فدراسیون و فعالیت هایش تاثیر مثبت زیادی در ورزش بانوان ایران داشت. بنابراین به نظر می رسد احیای دوباره آن تصمیم به جا و منطقی است که از طرف مدیران ورزش اتخاذ شده است و این موضوع جای خوشحالی دارد. 

«سه دهه پیش بهانه و دلیل اصلی برای تشکیل فدراسیون بین المللی ورزش زنان، محدودیت بانوان ورزشکار در اعزام های بین المللی بود که امروز کمتر به چشم می آید. بنابراین ضرورت تشکیل دوباره این فدراسیون چیست؟»، وی در پاسخ به این پرسش گفت: فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان چرا نباید تشکیل شود وقتی هنوز هم در بسیاری از رشته ها با محدودیت اعزام مواجه هستیم و در رشته هایی هم که این مشکل وجود ندارد، همه ورزشکاران فرصت حضور در میادین بین المللی را پیدا نمی کنند. 

وی در این زمینه توضیح بیشتری داد و یادآور شد: درست است که امروز در رشته هایی مانند بسکتبال، فوتبال، فوتسال، کاراته، تکواندو و .... شاهد اعزام بین المللی بانوان هستیم اما در برخی رشته ها هنوز به خاطر پوشش اسلامی و محدودیت هایی که برای حفظ آن در میادین بین المللی وجود دارد اصلا اعزامی ندارند. در رشته ای مانند جودو هم اگرچه اعزام بین المللی صورت می گیرد اما در بسیاری مواقع شاهد ایجاد مشکلاتی برای بانوان و ممانعت از حضور آنها هستیم. 

سرپرست فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان همچنین گفت: علاوه بر این در رشته هایی که هیچ مشکلی برای اعزام ندارند و به راحتی حضور بانوان در میادین آسیایی و جهانی انجام می شود، همه ورزشکاران فرصت حضور را پیدا نمی کنند. طبیعی است که برای اعزام ها ورزشکاران برتر انتخاب می شوند و بعضا برخی ورزشکاران اصلا جزو نفراتی انتخابی نیستند. 

عرب عامری با مورد توجه قرار دادن این دو موضوع تاکید کرد: این در حالی است که با احیای دوباره فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان و از سرگیری بازی های زنان مسلمان، جمعیت خیلی بیشتری از بانوان ورزشکار در رشته های مختلف فرصت شرکت در میدانی بین المللی را پیدا می کند. بنابراین چه اشکالی دارد کمک شود تا چنین فدراسیونی دوباره آغاز به کار کند؟

وی گفت: به طور معمول در هر رشته و فدراسیونی، سهم مردان در اعزام ها و حضور در میادین بین المللی بیشتر از بانوان است چون سابقه آنها بیشتر است اما واقعا چه اشکالی دارد که چنین فدراسیونی دوباره آغاز به کار کند و با برگزاری بازی های ویژه خود، شرایط را برای حضور حداکثری و بیشتر بانوان در میادین فراهم کند. به خصوص اینکه دراین فدراسیون و بازی هایی که زیر نظر آن برگزار می شود، از صفر تا صد کارها به دست بانوان انجام می شود. 

سرپرست فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان در بخشی از این گفتگو یادآور شد: اگر این فدراسیون تشکیل نمی شد و طی چهار دوره برگزارکننده مسابقات ویژه بانوان نبود، احتمالا ورزش بانوان خیلی از عقب تر از جایگاه امروز خود بود. دیگر اینکه فعالیت این فدراسیون، برگزاری مسابقاتش و سپردن کارهای آنها به بانوان باعث تربیت نیروی انسانی در این بخش می شود.

«برنامه ای برای کاندیدا شدن ریاست فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان دارید؟»، عرب عامری در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر گفت: من موظف به فراهم کردن شرایط برای برگزاری مجمع فدراسیون هستم. فعلا هم دغدغه من همین است. 

وی همچنین گفت: احیای فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان اختلالی در فعالیت فدراسیون های داخلی در بخش بانوان ایجاد نمی کند. اصلا قرار نیست این فدراسیون مقابل آنها باشد بلکه در کنار آنها خواهد بود و کمک حال. 

عرب عامری همچنین در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه «فکر می کنید شرایط برای برگزاری مجمع، انتخاب رئیس و آغاز به کار فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان چه زمانی مهیا شود؟»، گفت: نمی دانم. تلاش مان این است هرچه سریعتر این موضوع را به سرانجام برسانیم. 

سرپرست فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان همچنین در مورد بودجه این فدراسیون و اینکه «مانند گذشته مقر آن در ایران خواهد بود یا تغییر می کند؟»، گفت: مقر فدراسیون که در ایران است اما در مورد بودجه فعلا نمی توانم صحبتی داشته باشم. در مورد فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان، خیلی از مسائل مرتبط با آن مانند «مه» هستند. باید پیش برویم تا ابهامات برطرف شود. 

کد خبر 4514954 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: فدراسیون بین المللی ورزش زنان مسلمان ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان کمیته ملی المپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۵۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در خصوص عملکرد ورزش استان در سال ۱۴۰۲ به سوالات ایسنا پاسخ داد.

 علیرضا تاج فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با حضور در دفتر ایسنا، درباره عمده فعالیت‌های سال ۱۴۰۲ حوزه ورزش استان، اظهار کرد: در مجموع حدود ۲۷۰ ورزشکار سازمان یافته دارای کارت بیمه ورزشی در استان داریم که حدود ۱۵۵ هزار نفر از این تعداد را آقایان و حدود ۱۱۵ هزار نفر را بانوان تشکیل می‌دهند. ۵۳ هیأت فعال استانی و ۷۶۵ هیأت فعال شهرستانی داریم، همچنین در سال گذشته ۱۱ مجمع انتخاباتی هیأت‌های ورزشی برگزار شده است؛ البته از آنچه باید بسیار عقب هستیم، و حدود ۲۰ هیأت به سرپرستی اداره می‌شود که برای ورزش استان خوب نیست.

وی درباره دعوت ورزشکاران استانی به تیم‌های ملی در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: ۸۰ نفر از آقایان و ۷۱ نفر از بانوان استان در رشته‌های مختلف ورزشی به تیم‌های ملی دعوت شدند و تعداد ورزشکارانی که پس از دعوت، به عضویت تیم ملی درآمدند ۳۵ نفر از آقایان و ۵۲ نفر از بانوان هستند. همچنین از میان ‌مربیان عضو تیم ملی، ۴ نفر آقا و ۳ نفر خانم، داورهای اعزامی به مسابقات بین‌المللی ۲ نفر آقا و ۴ نفر خانم  و مربیان و سرپرستان اعزامی به مسابقات بین‌المللی ۸ نفر آقا و ۳ نفر خانم هستند.

تاج فیروز ادامه داد: در مسابقات لیگ و قهرمانی کشور، ۵۴ مسابقه در بخش آقایان و ۲۴ مسابقه در بخش بانوان به میزبانی خراسان رضوی در سال گذشته برگزار شده است. همچنین ۶۲ اعزام به مسابقات لیگ قهرمانی کشور در قسمت آقایان، ۱۲۰ نفر خانم‌ها و ۱۳ نفر آقایان و ۲۴ نفر بانوان به مسابقات بین‌المللی اعزام شدند. علاوه بر آن در اردوی تیم‌های ملی رشته‌های مختلف ۲ میزبانی در بخش آقایان و یک میزبانی در بخش بانوان را داشتیم و ۱۴۰ مسابقه استانی در بخش آقایان و ۶۳ مسابقه در بخش بانوان در سال گذشته برگزار کردیم.

وی درباره مدال‌های کسب شده استان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در مسابقات کشوری ۲۲ مدال را آقایان و ۱۱۶ مدال را بانوان و در مسابقات بین‌المللی ۲۱ مدال در بخش آقایان و ۳۵ مدال در بخش بانوان کسب شده است.

تقدیر از مدال‌آوران مسابقات آسیایی و پارا آسیایی

تاج فیروز با اشاره به برگزاری رویداد بازی‌های آسیایی و پارا آسیایی سال گذشته گفت: خراسان رضوی در بخش پارا آسیای بسیار موفق بود و خانم‌ها بسیار موفق‌تر از آقایان بودند. شاخص آن خانم صفایی شطرنج‌باز است که به تنهایی با کسب دو مدال طلا، جدول مسابقات پارا آسیایی را به هم ریخت و رتبه ایران را از سوم به دوم تغییر داد. شاید اقداماتی چون حضور مسئولان ورزش استان و تقدیر از ورزشکاران در اردوی ورزشکاران پارا آسیایی در افزایش روحیه و نشاط ورزشکاران بی‌تأثیر نبوده باشد.

وی به تقدیر اداره کل ورزش و جوانان از ورزشکاران مدال‌آور در این مسابقات اشاره و بیان کرد: به نفرات اول مسابقات، مبلغ ۷۰ میلیون تومان و به کسانی که مدال نقره دریافت کردند، ۵۰ میلیون تومان و برای برندگان مدال برنز مبلغ ۳۰ میلیون تومان هدیه تقدیم شد. همچنین از سوی دفتر مقام معظم رهبری هدایایی برای مدال‌آوران در نظر گرفته شد و در آنجا نیز خانم صفایی بالاترین هدیه (تعداد ۵ سکه بهار آزادی) را در میان مدال‌آوران از ایشان دریافت کردند. همچنین در ۲۰ اردیبهشت‌ماه مراسم تجلیلی از مدال‌آوران ۱۴۰۲ خواهیم داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • آغاز اجرای طرح بانوی توانا در یزد
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • عصبانیت دشمن از درخشش بانوان باحجاب ایرانی در عرصه‌های مختلف
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو
  • اولین دوره رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی قرعه‌کشی شد
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • تیم ملی هاکی روی یخ بانوان ایران، برترین تیم سال ۱۴۰۲ از نگاه کارشناسان و داوران