Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت : مدیریت واحد منابع آب و خاک راهکار اصلی و محوری برای کشور و استان در نجات از بحران آب است.   به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ،علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی در نشست بررسی وضعیت و نحوه مدیریت منابع آبی استان و نیز طرح خط انتقال آب از دریای عمان به شرق کشور گفت : از سال آینده طرح همیاران آب در استان  اجرایی خواهد شد و در این طرح همه بخش ها اعم از ما به عنوان برنامه ریزان و فرمانده و شرکت های حوزه آب به عنوان نگهدارنده و بخش کشاورزی هم به عنوان مصرف کننده باید با هم هماهنگ شده و وضعیت منابع و مصارف را به درستی تنظیم و مدیریت کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه تمامی اقدامات در حوزه مدیریت مصارف و منابع باید هماهنگ با هم پیش برود ، اظهار داشت: در کنار مدیریت و بازچرخانی آب و توسعه تصفیه خانه ها و کاهش مصارف آب در بخش های مختلف باید توسعه کشت های گلخانه ای و هیدروژونیک که مصرف آب آن یک چهلم نسبت به کشت های عادی کاهش می یابد ، اجرا شود.

  رزم حسینی با تاکید بر اینکه باید مصارف آب در بخش کشاورزی را با طرح های مختلف مدیریت کرده و کاهش داد ، افزود : نمی توان بر روی منابع نداشته برنامه ریزی کرد و باید بهره وری از داشته ها را نیز با نگاه به آینده افزایش داد و حفظ کرد.

وی با بیان اینکه بر خلاف برخی مباحث با مدیریت صحیح مصارف آب در بخش کشاورزی به اشتغال این حوزه نیز لطمه ای وارد نمی شود .

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر مدیریت مردمی بر مصارف آب بخش کشاورزی گفت : باید این تفکر توسعه یافته و نقش تشکل های مردمی و آب بران در این زمینه تقویت شود.

  وی در ادامه با تاکید بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر خط انتقال آب از دریای عمان به شرق کشور ، تصریح کرد : سرمایه گذاری در این پروژه رقم سنگینی است که با تمرکز بر بخش خصوصی طرح دنبال می شود و مدل مالی این پروژه هم باید متکی بر حوزه صنعت باشد زیرا برای صنعت خرید این آب صرفه اقتصادی دارد اما برای شرب اینگونه نیست.

رزم حسینی ادامه داد : در این میان بخش دولتی هم از محل منابع صندوق ارزی تسهیلاتی را در اختیار قرار دهد اما خرید تضمینی آب انتقالی از سوی دولت راهکار خیلی مطلوبی نیست و جواب هم نمی دهد.

استاندار خراسان رضوی  تصریح کرد : این از جمله طرح هایی است که در آینده برای شرق کشور می تواند راهگشا باشد و نه تنها سه استان مسیر یعنی سیستان و بلوچستان ، خراسان جنوبی و رضوی بلکه می تواند در فازهای توسعه ای بخشی از نیاز آبی استان های اطراف را هم تامین کند از این رو فازهای توسعه ای این خط انتقال هم باید از هم اکنون طراحی و برنامه ریزی و در اجرای این طرح دیده شود.

در این جلسه گزارشی از وضعیت طرح خط انتقال آب از دریای عمان به شرق کشور و نیز گزارشاتی از وضعیت منابع آبی استان و مشهد توسط مدیران شرکت های آب و فاضلاب و آب منطقه ای استان ارائه شد.

انتهای پیام // ف.م  
اجرای طرح همیاران آب از سال آینده


منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۶۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اعتبار برای پروژه های مهم و زیربنایی استان اردبیل به صورت نقدی به حساب دستگاه های اجرایی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور واریز شده است.

وی خاطرنشان کرد: این منابع با پیگیری های هفتگی استاندار اردبیل از تهران و عنایت سازمان برنامه و بودجه به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل نیز به صورت جدی پیگیر جذب این منابع بود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل بیان کرد: ۱۶ هزار میلیارد تومان نیز به صورت سرجمع به حساب وزارتخانه های بهداشت، راه و شهرسازی، نیرو و بنیاد مسکن و نوسازی مدارس توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به خزانه داری کشور ابلاغ شد که امیدواریم دستگاه های اجرایی اردبیل با پیگیری مستمر سهم خود را از این منابع دریافت کنند.

شایقی ادامه داد: در جلسه اخیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان استاندار اردبیل از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا با پیگیری سهم استان گزارش خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی اردبیل اعلام کنند.

وی به تخصیص های ابلاغ شده از سوی سازمان برنامه و بودجه به خزانه داری کشور تا دوم اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: برای توسعه بیمارستان ولیعصر مشگین شهر یک میلیارد تومان و احداث بیمارستان نجف زاده نیز ۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: پروژه عظیم راه آهن اردبیل مراحل پایانی خود را سپری می کند و با هدف تکمیل این پروژه ریلی مهم ۶۰۰ میلیارد تومان منابع اختصاص یافته است.

شایقی تصریح کرد: بیشترین تخصیص منابع بعد از راه آهن مربوط به توسعه بزرگراه هاست که محور سه راهی مشگین به سه راهی سربند و بزرگراه مشگین شهر به اردبیل هر کدام ۲۵ میلیارد تومان منابع دریافت می کنند تا شاهد تکمیل و یا سرعت اجرایی این پروژه ها باشیم.

وی اظهار کرد: برای تکمیل تونل حیران ۴۰ میلیارد تومان، بزرگراه اردبیل – سرچم ۵۰ میلیارد تومان، راه کلور – درام ۹ میلیارد تومان و بهسازی محور رضی – امیرکندی – گرمی – بیله سوار ۱۵ میلیارد تومان اعتبار اخیرا ابلاغ شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: برای تاسیسات فاضلاب شهر اردبیل ۴۰ میلیارد تومان و تاسیسات فاضلاب شهر پارس آباد ۲۵ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه و ابلاغ به خزانه داری تخصیص می یابد.

شایقی خاطرنشان کرد: برای آبرسانی به شهر اردبیل یک میلیارد تومان و آبرسانی به مشگین شهر ۲۰ میلیارد تومان اختصاص یافت تا این طرح ها با توجه به شرایط حساس آبرسانی در فصل گرم سال به سرعت عملیاتی شود.

وی از تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان منابع برای تکمیل سه سد مخزنی در استان خبر داد و بیان کرد: برای سد گیوی ۸۰ میلیارد تومان، سبلان مشگین شهر ۳۰ میلیارد تومان و سد هشحین خلخال نیز ۱۰ میلیارد تومان منابع ابلاغ شده تا شاهد عملیاتی شدن این پروژه ها باشیم.

کد خبر 6088657

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد