Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@16:07:02 GMT

توسعه گردشگری حیات وحش در مهدیشهر مطالعه می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۶۸۹۴

توسعه گردشگری حیات وحش در مهدیشهر مطالعه می شود

سمنان- ایرنا- فرماندار مهدیشهر گفت: توسعه گردشگری حیات وحش برای افزایش اشتغال و رونق اقتصادی در شهرستان مهدیشهر مطالعه می شود.

حسن ارگی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مهدیشهر با برخورداری از منطقه حفاظت شده پرور و جاذبه های طبیعی بکر ظرفیت قابل توجهی در توسعه گردشگری حیات وحش در منطقه دارد.
وی خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی گردشگری حیات وحش با حفاظت از عرصه های طبیعی و محیط زیست در دستور کار قرار دارد و بعد از تکمیل طرح های مطالعاتی با همکاری دستگاه های اجرایی این برنامه مهم اشتغال آفرین در مهدیشهر اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار مهدیشهر اضافه کرد: نقش سازمان های مردم نهاد برای توسعه بخش گردشگری حیات وحش برجسته باشد و تفاهم نامه ای با اداره کل های حفاظت محیط زیست و میراث فرهنگی استان برای اجرای این طرح مهم در آینده نزدیک منعقد می شود.
ارگی تصریح کرد: توانمند سازی جوامع محلی یکی از راهبردهای اساسی با اجرای این طرح گردشگری در مهدیشهر است و با برگزاری برنامه های گروهی، گردشگری اشتغال در روستاهای مهدیشهر افزایش می یابد.
وی اضافه کرد: اجرای این طرح نیازمند رفع مشکلات زیرساختی در بخش راه است و با برنامه ریزی اصولی علاوه بر اشتغال زایی می توان در شناساندن گونه های جانوری و گیاهی منطقه به گردشگران اقدام کرد.
فرماندار مهدیشهر گفت: این شهرستان ظرفیت های قابل توجهی در گردشگری سلامت، جاده ای و حیات وحش دارد که در چند سال گذشته برای اجرای طرح های اشتغال آفرین از دست برنامه های کاربردی در مهدیشهر اجرایی شد.
گردشگری حیات وحش (Wildlife Tourism)، به اعتقاد کارشناسان امر، شاخه‌ای از صنعت گردشگری است که روز به روز گسترده شده و بر طرفداران آن افزوده می شود و اهداف بسیار زیادی را دنبال می‌کند.
به تاکید کارشناسان توسعه این شاخه صنعت گردشگری به اعتلای فرهنگ حفاظت از محیط زیست و اشتغالزایی زیاد و کسب درآمد کلان اقتصادی منجر می شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان مهدیشهر در فاصله 20 کیلومتری مرکز استان سمنان بیش از 50 هزار نفر جمعیت دارد.
7339/7408

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي گردشگري حيات وحش حيات وحش مهديشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۶۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است