Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:‌ کشاورزان گیلانی تاکنون ۳۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری خود را با استفاده بهینه از آب باران شخم زدند. ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

علی درجانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: روند انجام عملیات شخم زمستانه در اراضی شالیزاری گیلان مطلوب گزارش می‌شود به‌طوری‌که تاکنون 14 درصد از این زمین‌ها معادل 30 هزار هکتار آن با استفاده بهینه از آب باران شخم زده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از توصیه‌های این سازمان به کشاورزان جهت انجام به‌موقع شخم زمستانه سخن گفت و عنوان کرد: در راستای استفاده بهینه از منابع آبی موجود به‌ویژه آب باران انجام شخم زمستانه در موعد مقرر می‌تواند از هدررفت این منابع جلوگیری کند.

درجانی وضعیت امسال انجام شخم زمستانه اراضی شالیزاری گیلان را با مدت مشابه سال گذشته مقایسه کرد و ابراز دا‌شت: با توجه به توصیه‌های جهاد کشاورزی و مشارکت فعال کشاورزان گیلانی تاکنون 4 هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان بیشتر از سال قبل شخم زده شده‌‌اند.

گیلان| شخم زودرس شالیزارها آفت کرم ساقه‌خوار برنج را نابود می‌کندرشت| شخم زمستانه مزارع سبب کاهش میزان آب مصرفی می‌شودرشت|‌ عملیات شخم اولیه در 80 درصد اراضی شالیکاری گیلان انجام شد

وی با بیان اینکه سال گذشته در همین زمان شخم زمستانه در حدود 25 تا 26 هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری گیلان انجام شده بود افزود: در صورت مساعد بودن شرایط جوی استان و همت کشاورزان گیلانی انتظار داریم شخم زمستانه به موقع در اراضی استان به پایان برسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان مزایای انجام شخم زمستانه اراضی شالیزاری را برشمرد و ابراز داشت: افزایش نفوذ‌پذیری آب در خاک، از بین‌بردن آفات، ذخیره رطوبت خاک، از بین رفتن بقایای علف‌های هرز‌ و ایجاد مواد آلی در اراضی کشاورزی از مهم‌ترین این مزایا به‌شمار می‌آیند.

درجانی با اشاره به اینکه انجام شخم زمستانه باعث از بین بردن مؤثر پناهگاه‌های آفات به‌ویژه لارو آفت کرم ساقه‌خوار برنج می‌شود اظهار داشت: کاهش مصرف سموم شیمیایی،‌ غنی‌سازی خاک و استفاده درست از آب باران از دیگر مزایای انجام عملیات شخم زمستانه محسوب می‌شود.

به گزارش تسنیم سدسفیدرود آب مورد نیاز 180 هزار هکتار از 238 هزارهکتار شالیزار گیلان را تامین می‌کند؛ بر این اساس آب بقیه شالیزارهای گیلان از محل رودخانه‌ها، آب‌بندان‌ها و چاه‌های موجود در استان تامین می‌شود.

انتهای پیام/‌ح

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی اظهار کرد: در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان قزوین ۱۱ هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین در قالب ۵ پلاک روز سه شنبه در کمیسیون جهاد کشاورزی رفع تداخل شد.

وی افزود: در این کمیسیون پلاک‌های کارندچال، کش رود و قدیم آباد در شهرستان قزوین و حاجی آباد لیاء و دانسفهان در شهرستان بوئین زهرا پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آن‌ها به پایان رسید.

رئیس جهاد کشاورزی قزوین تاکید کرد: از مجموع یک هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۴ پلاک به پایان رسیده است.

کد خبر 6086505

دیگر خبرها

  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • پیش‌بینی ۸۰ درصدی نشاء مکانیزه در بهشهر
  • نخستین نشاء مکانیزه برنج در بهشهر
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • نشاکاری ۲۵ درصد شالیزار‌های محمودآباد
  • نشاکاری 25 درصد شالیزارهای محمودآباد