Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید رضا اکرمی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در واکنش به ادامه روند اتهام‌زنی‌ها به دستگاه دیپلماسی که گاهی شخص وزیر امور خارجه را هدف می‌گیرد، گفت: یکی از ویژگی‌های انقلاب اسلامی ایران که در آستانه ورود به چهلمین سال خود قرار گرفته است آزمایش، امتحان و آموزش است. ما در طول این چهل سال، اندیشه‌ها و صاحبان اندیشه‌ها را شناخته‌ایم و تجربیات ارزنده‌ای پیدا کرده‌ایم و بالاخره بعد از چهل سال همراه با همین آموزش و آزمایش است که توانسته‌ایم خود را سربلند و سرفراز به این نقطه برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دیکته نانوشته غلط ندارد و سخنرانی انجام نشده بدون اشتباه است. بسیاری از ایده‌ها، اندیشه‌ها و عملکردهای ما در این دنیای امتحان، آزمون و آزمایش قطعا مثل شعارهای «استقلال،‌ آزادی و جمهوری اسلامی» و «نه شرقی، ‌نه غربی»  که داده‌ایم و می‌دهیم قطعا صحیح است. این شعارها هم مستند و مستدل است و هم صحت آنها تاکنون روشن شده است. یعنی می‌خواهیم کشوری مستقل، مسلمان و متعهد باشیم تا بتوانیم روی پای خود بایستیم و در عین حال هم با دنیا ارتباط داشته باشیم.

عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر این موضوع که در مذاکرات خارجی ما تنها یک طرف مذاکره هستیم، گفت: می‌گوییم می‌خواهیم با شما تعامل و داد و ستد داشته باشیم؛ در این شرایط برخی به تعهدات خود عمل می‌کنند و برخی مانند آمریکای جنایتکار در برخی موارد، در عمل صداقت خود را نشان نمی‌دهند و این مشکل متوجه آنها است.

وی افزود: درست نیست ما که بنای صداقت و تعامل گذاشتیم، زیر سوال برویم که چرا آمریکا از برجام خارج شد... همین کشور در زمان اوباما تا پایان ایستاد و بالاخره همین ایستادگی هم به قطعنامه ۲۲۳۱ منتهی شد و پنج قطعنامه که پیش‌تر علیه ما صادر شد بود از همین طریق ابطال شد. دولت ترامپ که روی کار آمد گفت من این توافق را قبول ندارم و بعد از مدتی هم از برجام خارج شد. این اشکال مربوط به دستگاه دیپلماسی ما نیست.

رئیس پیشین شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت: اینکه اتحادیه اروپا قاطع در برابر ایالات متحده نمی‌ایستد و نمی‌گوید این توافق یک معاهده بین‌المللی است و هفت کشور با هم معاهده بستند و شورای امنیت هم آن را پذیرفته است، مشکل این کشورها است. البته این درحالی است که کشورهایی مثل روسیه و چین این قطعنامه را پذیرفته‌اند و ایستادگی می‌کنند.

وی ادامه داد: حالا اینکه آقایی بگوید شما می‌دانستید که برجام با مشکل مواجه می‌شود قطعا درست نیست.  دنیا، دنیای آزمایش است. حضرت مجتبی (ع) هم با معاویه به صلح و مصالحه نشست؛ حالا کسی بگوید حضرت مجتبی(ع) مگر نمی‌دانست معاویه به وعده خود عمل نمی‌کند؟! باید امتحان پیش بیاید؛ دنیا آزمایشگاه بزرگی است که افراد خود را در آن نشان می‌دهند. ما هم با همه اشکالات و ایراداتی که مذاکره وجود داشت، این مسیر را انتخاب کردیم. البته در عین حال ما در انتخاب بین بد و بدتر قرار داشتیم؛ چراکه آنها ما را متهم به فعالیت‌هایی برای ساخت بمب اتم می‌کردند. در این زمان بود که نرمش قهرمانانه نشان دادیم تا این اتهام بین‌المللی از ما برداشته شود و برداشته شد.

دبیر سابق جامعه وعاظ تهران گفت: امروز دنیا صحبت‌های ما را پذیرفته و جز رژیم صهیونیستی و آمریکا باقی کشورها حرف ما را  قبول کرده‌اند؛ بنابراین سیاست خارجی تا آنجا که در شرایط خاص تصمیم‌گیری کرده درست عمل کرده است و اگر طرف مقابل بد عمل کرده، مشکل آنها است. اگر ما مذاکره را قبول نمی‌کردیم شرایط بدتر گذشته همچون تحریم، فشار و اتهام همچنان وجود داشت و در فصل هفتم منشور سازمان ملل شاید با جنگ مواجه می‌شدیم.

وی افزود: ما انتخاب اخلاقی کردیم و دنیا کار ما را پذیرفت. بدانیم که ما بین بد و خوب و خوب و خوبتر انتخاب نکردیم و گاهی انسان در تعامل به این نقطه می‌رسد، اما آنها که خیلی در مسائل بین‌الملل اهل مطالعه و تجربه نیستند، حرف‌های دیگری می‌زنند که درست نیست. امروز ببینید ترامپ می‌گوید ما نیروهای آمریکا را از سوریه خارج می‌کنیم و سوریه فقط شن دارد. این حرف‌ها را سایر کشورها هم می‌زنند و می‌گویند اشتباه کردیم ولی ما به تناسب شرایط کار شایسته‌ای انجام داده‌ایم.

اکرمی همچنین در خصوص اظهارات یکی از نماینده‌های مجلس که ادعا می‌کند از مباحث مطرح شده در جلسات خصوصی مسئولان اطلاع دارد که همین مساله هم شائبه وجود شنود را در دفتر مسئولان نظام در جامعه مطرح می‌کند، گفت: این هم آزمایشی است که افراد خود را در آن نشان می‌دهند. من تا صحبت نکنم شما متوجه اندیشه و حرف‌های اشتباه من نمی‌شوید. هر نماینده و دولتمردی خودش را نشان می‌دهد و گاهی این نشان دادن با اقدامات خلاف قانون است همانطور که در ایمان و اعتقاد مردم هم قانون‌گریزی و قانون‌پذیری وجود دارد و ما در طول این چهل سال این مسائل را بسیار دیده‌ایم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا وزارت امور خارجه سید رضا اکرمی برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۸۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • انسان‌تباران دنیسووا چه کسانی بودند؟ (+عکس)