Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: اگر فضا برای ورود بخش خصوصی به صحنه سرمایه گذاری ایجاد شود می‌توان امید داشت که مشکلات کمتر شود مشروط به این که دولت خود را کنار بکشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر بهروز نعمتی روز شنبه در شانزدهمین کنگره مهندسی شیمی ایران که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، افزود: بحث انرژی های نوین و تجدیدپذیر از دهه هفتاد مطرح و شروع شد اما متاسفانه به دلیل فشار مشکلات متعدد خیلی دیر به ثمر نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در نهایت در سال 94-95 با طرح وزارت نیرو، قانون حمایت از انرژی های تجدیدپذیر در مجلس کلید خورد و مجموعه انرژی های نو به خوبی کار را شروع کرد.
نعمتی در خصوص فعالیت در عرصه انرژی های تجدیدپذیر خاطرنشان کرد: از میان ظرفیت نیروگاه ها که به حدود 54هزار مگابایت رسیده است، حدود 740 مگابایت آن از انرژی های تجدیدپذیر است که خوشبختانه با برطرف شدن برخی موانع، حدود 449 مگابایت هم به صحنه تولید وارد شد و در مجموع در حال حاضر نزدیک به هزار و صد مگابایت از 54 هزار را در برگرفته است.
وی یادآور شد: این پیشرفت حاصل مدیریت یکپارچه و پیش بینی سیاستگذاری های ضروری است اما هنوز به سرمایه گذاری 10 هزار میلیارد تومانی نیازمندیم که با ورود بخش خصوصی کسب خواهد شد و دانشگاه امیر کبیر می تواند پیونددهنده و موتور محرک این امر باشد تا چشم انداز رسیدن به تولید 5 هزار مگابایت دست یافتنی شود.
نعمتی ضمن تاکید بر این که با ارتباط مجموعه های علمی و تلفیقی یعنی بخش خصوصی و دانشگاه ها، رسیدن به آرمان ها دور از امکان نیست، گفت: اگر فضا برای بخش خصوصی ایجاد شود می‌توان امید داشت ک مشکلات کمتر شود مشروط به این که دولت خود را کنار بکشد تا صدهزار میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گیرد.
کنگره مهندسی شیمی ایران که تا اول بهمن در دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه خواهد داشت، با محوریت موضوعات مرتبط؛ از جمله پدیده های انتقال، فرایندهای جداسازی، مدلسازی و شبیه سازی، نانو فناوری، علوم و فناوری پلیمر، فناوری پایدار و سبز، مهندسی محیط زیست و ایمنی، انرژی تجدیدپذیر، صنایع غذایی و دارویی، بیوتکنولوژی، مهندسی پزشکی، استانداردسازی و آموزش در صنایع شیمیایی، دینامیک سیالات محاسباتی، استانداردسازی و آموزش در صنایع شیمیایی برگزار می شود.
علمی9294*2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي انرژي هاي تجديدپذير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۹۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند

عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا با اشاره به ساخت یک ابرپروژه چندمنظوره برق‌آبی ساخت ایران در سریلانکا توسط مهندسان ایرانی گفت: یکی از انتظارات مهم از دولت سیزدهم این بود که ضمن تقویت این ارتباطات، نسبت به افزایش ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و همسایگی در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین ارتقای صادرات خدمات فنی - مهندسی اقدام نماید.

محمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس جمهور به سریلانکا با تاکید بر اینکه پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا این است که اولویت ما حفظ و تقویت نظام تعاملات بین‌المللی با اولویت همسایگان و کشورهای منطقه است، اظهار کرد: متاسفانه در سال‌های قبل تقریباً از ارتباط با کشورهای نزدیک غفلت کرده بودیم و حتی روابط ما با کشورهای همسایه نظیر پاکستان، ترکمنستان و قزاقستان ضعیف شده بود؛ در این شرایط یکی از انتظارات مهم از دولت سیزدهم این بود که ضمن تقویت این ارتباطات، نسبت به افزایش ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و همسایگی در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین ارتقای صادرات خدمات فنی- مهندسی اقدام نماید.

وی تاکید کرد: یکی از فرصت‌های بسیار مهمی که در ارتباطات بین‌المللی حاصل می‌شود، ظرفیت‌های اقتصادی و همچنین خدمات فنی و مهندسی مورد توجه قرار می‌گیرد و فرصت‌های خوبی برای جوانان تحصیلکرده کشور فراهم می‌شود؛ سفرهای ریاست محترم جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه گذاری را به ویژه با اولویت حوزه‌های زیر ساختی فراهم می‌کند.

این عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا با اشاره به ساخت یک ابرپروژه چند منظوره برق آبی ساخت ایران در سریلانکا توسط مهندسان ایرانی اظهار کرد: طی سال‌های گذشته ظرفیت‌های خوبی در حوزه ساخت نیروگاه و سد در کشور ایجاد شد و صادرات خدمات فنی و مهندسی به خوبی به عنوان اولویت برخی مجموعه‌های فعال در بخش تامین زیرساخت انرژی مورد توجه قرار گرفت؛ با توجه به اینکه تامین انرژی حتماً در آینده حرف اول را می‌زند، با هدف قرار دادن ظرفیت‌های همسایگان و همچنین کشورهای منطقه جهت صادرات خدمات فنی و مهندسی نظیر آنچه در سریلانکا اتفاق افتاد، می‌توانیم جایگاه خود را در منطقه و دنیا ارتقا دهیم.

وحیدی در پایان با تاکید بر اینکه حفظ نخبگان کشور موجب تقویت آینده کشور می‌شود، گفت: با فراهم شدن امکان بهره برداری از ظرفیت‌های کشورهای همسایه و منطقه با گسترش ارتباطات با این کشورها، این فرصت فراهم می‌شود تا بجای خروج جوانان از کشور، در مجموعه‌هایی جذب شوند که با استفاده از خدمات آنها در نقاط مختلف دنیا، درآمد کافی کسب کنند و این موضوع موجب افزایش ماندگاری آنها در کشور شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • رشد بیش ‌از یک‌درصدی تولید انرژی ‌الکتریکی در نیروگاه شهیدرجایی
  • پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد
  • جای خالی بخش خصوصی در سفر رئیس جمهور به پاکستان