Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-28@05:54:18 GMT

چرا هواپیمای ۷۰۷ ارتش گوشت وارد می‌کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۹۴۱۵

معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: سازمان‌های دولتی از ما درخواست کردند جهت تنظیم بازار گوشت به آن‌ها کمک کرده و وسیله جابجایی اقلام گوشتی را از قرقیزستان به کشور فراهم کنیم.


به گزارش شریان نیوز،صبح روز دوشنبه هفته گذشته (۲۴ دی) یک فروند هواپیمای باری بوئینگ ۷۰۷ نیروی هوایی ارتش که از بیشکک قزقیزستان و با بار «اقدام گوشتی» به همراه ۱۶ خدمه وارد خاک کشورمان شده بود، به هنگام فرود در فرودگاه فتح البرز از باند خارج و دچار سانحه و آتش‌سوزی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این حادثه با جان‌باختن ۱۵ نفر همراه بود که از این تعداد ۱۳ نفر متعلق به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بودند.

طی روز‌های گذشته سوالات و ابهامات فراوانی در خصوص چرایی وارد کردن گوشت به کشور توسط ارتش در محافل رسانه‌ای و فضای مجازی مطرح شد. امیر دریادار «حبیب الله سیاری» معاون هماهنگ‌کننده ارتش در همین زمینه اظهار داشت: وقتی دشمن در حوزه اقتصادی کشور ما را مورد هجوم قرار می‌دهد ما نیز در این رابطه باید به کمک سازمان‌های دولتی آمده و درخواست‌های آن‌ها را اجرا کنیم.

وی افزود: سازمان‌های دولتی از ما درخواست کردند جهت تنظیم بازار گوشت به آن‌ها کمک کرده و وسیله جابجایی اقلام گوشتی را از قرقیزستان به کشور فراهم کنیم ما نیز قبول کرده و چند سورتی پرواز را برای کمک به اقتصاد کشور انجام دادیم.

دریادار سیاری افزود:، چون این کالا با زندگی روزمره مردم رابطه‌ای مستقیم دارد می‌توان از آن به عنوان مردمیاری هم یاد کرد و اگر ارتش و نیرو‌های مسلح در این‌گونه موارد کمک نکنند، مسلما شاهد بوجود آمدن مشکلات دیگری خواهیم بود.

وی تصریح کرد: نیرو‌های مسلح همواره در حوادث و بلایای طبیعی کمک و امدادرسانی می‌کنند؛ در صورتی‌که ماموریت ذاتی‌شان چیزی دیگر است؛ امروز نیز هنگامی که برخی سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی از ما کمک می‌خواهند تا مشکلات مردم و جامعه مرتفع شود ما قطعا کمک خواهیم کرد.

آنطور که دفاع‌پرس نقل کرده، معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: این عزیزانی که در سانحه بوئینگ ۷۰۷ به شهادت رسیدند از بهترین فرزندان و نیرو‌های ما بودند که عاشقانه در خدمت مردم و میهن حاضر شده و به شهادت رسیدند از خداوند برایشان علو درجات را خواستارم و همچنین توفیق ادامه راهشان را از درگاه الهی مسئلت دارم.

منبع:خبرگزاری دانشجو

برچسب هابوئینگ

منبع: شریان

کلیدواژه: بوئینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۹۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله

 به گزارش تابناک، اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد، اما اجرای این طرح بار‌ها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد، اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیار‌های محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟
فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت: «اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی افزود: «یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد: «برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • منشی زن در ادارات دولتی ممنوع شد
  • بکارگیری منشی‌های خانم در این استان ممنوع شد!
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • ورود فرمانده کل ارتش به گچساران جهت حضور در اجلاس شهدای ارتش