Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه سابق آلمان بعد از رای منفی پارلمان انگلیس به توافق برگزیت خواستار تلاش های دیپلماتیک جدید برای نگه داشتن این کشور در اتحادیه اروپا شد. ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "فوکوس" آلمان، "زیگمار گابریل"، وزیر امور خارجه سابق آلمان در مصاحبه‌ای خواستار تلاش‌های دیپلماتیک جدید با هدف نگه داشتن انگلیس در اتحادیه اروپا شده و گفت: حالا باید نه تنها انگلیسی ها بلکه همچنین ما اروپاییان حرکتی به خود بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دید من تنها تماشا کردن به این اوضاع بزرگترین خطراست.

گابریل به سه نکته اشاره کرده  و اظهار داشت که  اول اینکه اروپا باید شجاعت این را داشته باشد که ساعت خود را متوقف کند. تاریخ خروج انگلیس بر اساس ماده 50 پیمان اروپایی که برای 29 ماه مارس برنامه ریزی شده است باید به تعویق بیفتد.

دوم اینکه از طرف انگلیس باید اقدامات بعدی اعلام شود. گابریل به عنوان بهترین راه حل قابل تصور برگزاری یک همه پرسی دوم درباره ماندن کامل انگلیس در اتحادیه اروپا را پیشنهاد داد.

وی تاکید کرد که این تصادفی نیست که بخش های کارگری انگلیس برای خروج کشورشان از اتحادیه اروپا رای داده‌اند و شهروندان ثروتمند از بخش مالی به ماندن در این اتحادیه رای داده‌اند.

گابریل همچنین در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد که ترس از مهاجران همچنین در همه شهرهای بزرگ آلمان وجود دارد. چرا یک کشور باید در دوران بیکاری بالا این امکان را نداشته باشد که مهاجرت از کشورهای عضو اتحادیه اروپا را محدود کند.

وزیر امور خارجه سابق آلمان همچنین تصریح کرد که یک خطر در این باره وجود دارد که یک بار دیگر درباره شرایط باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا صحبت کنیم. بروکسل می خواهد فشار بر پارلمان انگلیس را حفظ کند. البته متاسفانه تا به حال در لندن هیچ نشانه ای مبنی بر اینکه ترس از خروج نامنظم به عقل گرایی منجر شود وجود ندارد. اما در صورت خروج انگلیس عواقب اقتصادی تهدید آمیزترین نتیجه نیست بلکه خطر واقعی این است که بقیه دنیا قطعا اروپا را یک قاره ضعیف تلقی خواهند کرد.

پنج ‌راه برگزیتبرنامه‌های برلین برای رویارویی با سناریوهای برگزیت بدون توافقاسکاتلند: ترزا می باید همه پرسی دوم برگزیت را برگزار کند

روز سه‌شنبه پارلمان انگلیس با 432 رأی مخالف و 202 رأی موافق، توافق حاصل شده دولت انگلیس با اتحادیه اروپا بر سر خروج از این اتحادیه را رد کرد.

نمایندگان پارلمان انگلیس به توافقی رأی دادند که «ترزا می»، نخست‌وزیر انگلیس بعد از دو سال مذاکره با اتحادیه اروپا به آن دست پیدا کرده بود. این توافق، قرار بود مکانیسم خروج انگلستان از اتحادیه اروپا را در تاریخ 29 مارس (9 فروردین‌ماه سال 1398 شمسی) مشخص کند.

شکست توافق برگزیت در پارلمان ضربه مهلکی به دولت ترزا می بود و فرایند پیچیده برگزیت را با ابهام‌هایی حتی بیشتر مواجه می‌کند. تاریخ مشخص شده برای خروج انگلیس حدود 70 روز دیگر است و انگلیس به جای نزدیک‌تر شدن به فرایند خروج از آن فاصله گرفته است.

بعد از شکست توافق برگزیت در پارلمان انگلیس ترزا می، نخست وزیر این کشور می خواهد روز دوشنبه به نمایندگان پارلمان تصمیم B در این باره را ارائه دهد. به گفته رئیس فراکسیون حزب محافظه کار انگلیس، پارلمان این کشور باید در 29 ژانویه درباره پیشنهاد جدید ترزا می در این باره رای گیری کند. ترزا می همچنین می خواهد در روزهای آینده با نمایندگان اپوزیسیون دیدار و گفتگو کند. البته جرمی کوربین، رئیس حزب کارگر تا به حال چنین دیداری را رد کرده است. وی این شرط را برای می قرار داده است که وی یک خروج نامنظم بدون توافق را رد کند.

یک سخنگوی دولت انگلیس هم اعلام کرده که نخست وزیر همچنین برای مذاکرات مجدد درباره توافق برگزیت با اتحادیه اروپا آماده است. اما اتحادیه اروپا تا به حال این گونه مذاکرات را شدیدا رد کرده است.

کمیسیون اروپا هم اعلام کرده است که با توجه به احتمال یک برگزیت نامنظم کمیسیون اروپایی کارشناسانی را به پایتخت های کشورهای عضو اعزام می کند تا با این کشورها بحث کنند که چگونه این امر در پیش گرفته شود. سخنگوی کمیسیون اروپایی در این باره اظهار داشته است که ما امکان یک برگزیت بدون توافق را بسیار جدی می گیریم و هیچ چیز را به شانس واگذار نمی کنیم.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط مذاکرات برگزیت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۹۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، کشورهای اتحادیه اروپا قصد دارند تا ماه جولای چهاردهمین بسته تحریمی را علیه روسیه تصویب خواهد کرد.

وب‌سایت «یوروآبزرور» می‌گوید به سند این تحریم‌های دست یافته که نشان می‌دهد این بسته نه آزادی رفت و آمد دیپلمات های روسی در اتحادیه اروپا را محدود می کند و نه واردات گاز طبیعی مایع، سوخت هسته ای یا آلومینیوم روسیه را ممنوع می کند.

به نوشته این وب‌سایت این بسته ۵۲ شرکت دیگر از روسیه و سایر کشورهای مظنون به ارسال کالاهای ممنوعه به مسکو را هدف قرار خواهد داد. کالاهای ممنوعه به ویژه شامل اجزای هواپیماهای بدون سرنشین است.

علاوه بر این، بسته جدید تحریم‌ها ممنوعیتی را در سراسر اتحادیه اروپا در مورد کمک‌های مالی روسیه به احزاب سیاسی اروپایی و بنیادهای سیاسی اروپایی، سازمان‌های غیردولتی و ارائه‌دهندگان خدمات رسانه ای پیشنهاد می‌کند.

پیش‌نویس تحریم‌های جدید همچنین بنادر اتحادیه اروپا را از حمل و نقل گاز مایع روسیه به کشورهای غیر اتحادیه اروپا منع می‌کند، کشتی‌هایی را از بنادر اتحادیه اروپا که به دور زدن تحریم‌های روسیه کمک می‌کنند ممنوع می‌کند، و همچنین محدودیت‌های موجود اتحادیه اروپا در حمل و نقل هوایی روسیه و واردات هلیوم و مواد معدنی روسیه را تشدید می‌کند.

والدیس دامبروسکیس، معاون اجرایی کمیسیون اروپا (EC)، بازوی اجرایی اتحادیه اروپا، پیشتر گفته بود که اتحادیه اروپا برای مذاکره در مورد چهاردهمین بسته تحریم ها علیه روسیه با مشکل مواجه است و افزود که به احتمال زیاد شامل محدودیت های جدیدی نخواهد بود. اما فقط برای مقابله با اقدامات روسیه برای غلبه بر محاصره تحریم ها تلاش می کند.

اتحادیه اروپا درست پس از تصویب بسته سیزدهم که در ۲۳ فوریه تصویب شد، تدوین چهاردهمین بسته تحریم ها علیه مسکو را آغاز کرد. این محدودیت ها شامل ۱۰۶ شخص حقیقی و ۸۸ شخص حقوقی از روسیه و تعدادی دیگر از کشورها از جمله هند، قزاقستان، چین، صربستان، تایلند، ترکیه و سریلانکا بود.

کد خبر 6100595

دیگر خبرها

  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • مسکو: به اخراج وابسته نظامی روسیه توسط لندن پاسخ می‌دهیم
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل | توافق نانوشته‌ ایران و طرفهای غربی درباره غزه | خبر مهم درباره بازگشت روابط دیپلماتیک با این کشور
  • گروسی خواستار تدابیر ملموس ایران برای رفع نگرانی‌ها
  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • گروسی خواستار تدابیر «ملموس» ایران برای رفع نگرانی‌ها شد!
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • توافق لوپتگی با وستهام