Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت گفت: ما آمادگی داریم که ۱۰۰درصد مشکل بخاری‌های فرسوده مدارس را در ۲ سال حل کنیم، سرمایه گذرای پای کار است و می توانیم از همین امسال شروع کنیم. ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محسن دلاویز مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت در نشستی خبری اظهار داشت: در طول سال معادل 396 میلیون بشکه نفت خام، در بخش خانگی انرژی مصرف می‌کنیم، این رقم برای بخش صنعت 331 میلیون بشکه معادل نفت خام و برای بخش حمل و نقل 319 میلیون بشکه معادل نفت خام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درحالی در بخش حمل‌ونقل داریم به میزان بسیار زیاد 319 میلیون بشکه معادل نفت خام انرژی مصرف ‌می‌کنیم که سرانه مالکیت خودرو در ایران سرانه بالایی نیست، به‌طوریکه به ازای هر 1000 نفر در کشور 200 خودرو داریم که این رقم به ازای هر 1000 نفر در امریکا بیش از 800 خودرو و در ایتالیا بیش از 680 خودرو است.

دلاویز با اشاره به مصرف بالای بنزین در موتور خودروهای تولید داخل گفت: متوسط مصرف بنزین در ایران به ازای هر 100 کیلومتر پیمایش، 7.8 لیتر است، درحالی که این رقم در اروپا به طور متوسط 5.5 لیتر است و هدفگذاری کرده‌اند تا این رقم را به 4 لیتر برسانند.

وی ادامه داد: خواهشم این است که صنایع خودروسازی ایران با حمایت‌های زیادی که در طی سالیان گذشته داشته‌اند به بحث کاهش مصرف بنزین و اصلاح آلایندگی تولیدات خود ورود کنند.

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت میزان تلفات انرژی در کشور را 445 میلیون بشکه معادل نفت خام اعلام کرد و گفت: بدتر از این میزان تلفات، بی‌تفاوتی نسبت به آن است.

وی افزود: اینکه ما بزرگترین منابع نفت و گاز جهان را دراختیار داریم به معنای آن نیست که نسبت به تلفات انرژی بی‌تفاوت باشیم، بلکه باید با توجه به مشکلات سرمایه‌گذاری در بخش افزایش ظرفیت تولید، به بحث فرهنگ‌سازی مصرف و جلوگیری از تلفات ورود جدی داشته باشیم.

دلاویز با تأکید بر لزوم ورود به بحث فرهنگ‌سازی مصرف انرژی از دوران کودکی، اذعان داشت: در این خصوص ما نیاز به نمادی داشتیم که پس از بررسی‌های مختلف، نماد "بهسو" انتخاب شد.

وی ادامه داد: جشنواره دانش‌آموزی بهسو با هدف افزایش آگاهی و توجه کودکان و نوجوانان در زمینه اصلاح الگوی مصرف، حفاظت از منابع سوخت، فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی از سنین نوجوانی، آشنایی دانش‌آموزان با بحث صرفه‌جویی انرژی و همراهی خانواده‌ها در جهت اجرای برنامه مشترک در زمینه کاهش مصرف انرژی در مقطع متوسطه برای جمعیتی بالغ بر 6 میلیون دانش آموز مقطع متوسط سراسر کشور برگزار می شود و مهلت ارسال آثار تا 22 بهمن ماه است.

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت به وجود 20 میلیون بخاری در کشور اشاره کرد و گفت: هر بخاری به شیوه سنتی مصرف سوخت، 11.5 مترمکعب گاز در طول شبانه‌روز مصرف می کند که با احتساب 110 روز سال و وجود 20 میلیون بخاری، در فصل سرد سال معادل تولیدات 3 فاز پارس جنوبی، گاز در بخاری‌ها مصرف می شود.

وی افزود: موضوع نوسازی بخاری‌های فرسوده و تبدیل بخاری‌های سنتی با بخاری‌های هوشمند را در دستور کار داریم و هفته آینده قرارداد آن با سرمایه گذرا به امضا خواهد رسید و جزئیات این طرح برای مردم اطلاع رسانی می شود.

دلاویز تعداد بخاری‌های فرسوده مدارس را در سراسر کشور 150 هزار بخاری اعلام کرد و گفت: بحث نوسازی بخاری مدارس بسیار مهم است و ما آمادگی داریم که 100درصد مشکل بخاری‌های فرسوده مدارس را در 2 سال حل کنیم، سرمایه گذرای پای کار است و می توانیم از همین امسال شروع کنیم.

وی افزود: بسترهای کار نوسازی بخاری‌های مدارس کاملا آماده شده و باید سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور پای‌کار بیاید و از این بستر استفاده کنیم.

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با اشاره به حوادث تأسف‌بار آتش‌سوزی ناشی از بخاری‌های فرسوده در مدارس گفت: وقتی یک‌بار اتفاقی بیفتد، این اتفاق یک حادثه است اما وقتی تکرار شود، دیگر حادثه نیست و ما آنرا انتخاب کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت آمادگی دارد در زمینه نوسازی بخاری‌های فرسوده مدارس با تک‌تک استانداران جلسه مشترک و هماهنگی داشته باشد تا توانیم به سرعت این مهم را عملیاتی کنیم.

اما و اگرهای یک دستور استاندار؛ آیا بساط بخاری نفتی از مدارس خراسان شمالی جمع می‌شود؟حذف بخاری‌ غیر استاندارد در مهدهای کودک

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سازمان نوسازی مدارس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان نوسازی مدارس سازمان نوسازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۹۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، محققان مدعی هستند تراکم انرژی باتری جدید ۲برابر بیشتر از باتری های لیتیومی است. باتری جدید می تواند صنعت وسایل نقلیه برقی را دگرگون کند.

علاوه بر آن باتری های آبی از این مایع به عنوان حلال برای الکترولیت استفاده می کنند و به این ترتیب ایمنی آنها را ارتقا می دهند. باتری های لیتیوم یونی غیر آبی تراکم انرژی بالایی دارند اما ایمنی آنها به دلیل الکترولیت های ارگانیک آتش زا در معرض خطر است.

با این وجود باتری های آبی به طور کلی تراکم انرژی کمتری دارند که دلیل آن حلالیت محدودیت الکترولیت و ولتاژ پایین است. اکنون محققان چین یک باتری آبی مبتنی بر انتقال چند الکترونی هالوژن ابداع کرده اند. آنها به رهبری لی شیانگ فنگ از انستیتوDICP آکادمی علوم چین با همکاری دیگر پروفسور این انستیتو یک کاتد انتقال چند الکترونی مبتنی بر برومین و یودین ابداع کردند.

این کاتد به ظرفیت بیش از ۸۴۰Ah/L و تراکم انرژی ۱۲۰۰وات ساعت به ازای هر لیتر دست یافت.

محققان برای ارتقای تراکم انرزی باتری های آبی از محلول ترکیبی هالوژن یون های یودن و برومین به عنوان الکترولیت استفاده کردند. آنها یک واکنش انتقال چند الکترونی ابداع کردند.

طبق گزارش های موجود هنگامیکه محققان این الکترولیت را با آند وانادیم آزمایش کردندف متوجه شدند چرخه عمر باتری بیش از هزار بار شارژ است که این امر نشان دهنده ثبات بالای آن است. محققان همچنین اشاره کردند تراکم انرژی باتری فراتر از برخی الکترودهای جامد و هزینه تولید آن با باتری های لیتیومی یکسان است.

کد خبر 6097056 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • شهرستان تکاب میزبان اولین اردوی ۴ روزه آماده سازی تیم نجات غریق آقایان
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • معمای بنزین در ایران